KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz"

17 Ocak 2015 | 16:15

2 yorum

5815 okunma

Başarılı kalecimiz Harun Tekin Antalya kampında açıklamalarda bulundu.

Harun Tekin çok güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu ve çok iyi çalıştıklarını vurguladı. Bu çalışmaların ligin ikinci devresine çok iyi yansıyacağını belirtti.

Takımda Çok İyi Bir Arkadaşlık Var

Kamp benim için çok iyi geçiyor, çok çalışıyoruz. Takımda güzel bir arkadaşlık var güzel bir ortam var. Ligin ikinci devresine formda girebilmemiz için güç depoluyoruz. Güzel bir çalışma ortamı var. Umarım buradaki çalışmalarımızı lige olumlu olarak yansıtırız. Ligin ilk devresinde zaten iyi bir futbol oynuyorduk, dün oynadığımız hazırlık maçında da bu futbolu sürdürdük. Tüm takım olarak işimizi ciddi yapıyoruz. Hazırlık maçı ayırt etmeden ciddi bir şekilde oyuna konsantre oluyoruz. Hocamızda bunu bize her fırsatta söylüyor. Bizim için hazırlık maçı veya lig maçı olması bir şeyi değiştirmiyor. Dün iyi bir oyun sergiledik. İnşallah önümüzdeki maçlarda daha da iyi olacağız.

Ağabey Kardeş Gibiyiz

Kalede çok yetenekli, çok iyi kardeşlerimiz var onlarla birlikte çalışıyoruz. Onlarında kaleyi zorlamaları lazım hepsi çok yetenekliler. Kaleciler olarak çok iyi bir ortamımız var hepimiz ağabey kardeş gibiyiz. Çok iyi anlaşıyoruz. Birbirimize yardımcı oluyoruz. Kamp bizim için güzel geçiyor. Genç kardeşim Muhammet bence çok iyi bir kaleci kendisini çok beğeniyorum, fiziğide bir kaleciye göre çok iyi. Her şey çalışmaktan geçiyor. Eğer Muhammet çok iyi çalışırsa iyi yerlerde olacağına inanıyorum.

Önümüzde Zorlu Maçlar Var

Lige sezon başı çok iyi başlayamadık. Fakat maçlar geçtikçe her maç üzerine koyarak devam ettik. Son dönemde ise çok iyi maçlar çıkardık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Tüm kalbimle enerjimle takımın başarısı için çalışıyorum. Ligin ikinci devresine Konyaspor maçıyla başlayacağız. 3 deplasman üst üste oynayacağız, hepsi birbirinden zorlu müsabakalar fakat biz takım olarak bunun üstesinden gelebilecek bir ekibiz. Bunun için çok çalışıyoruz. İnşallah Konyaspor maçıyla iyi bir başlangıç yapıp diğer maçlar içinde iyi bir moral bulmak istiyoruz.

'Onun Formasını da Sen Al' Projesi Çok Güzel

Kulübümüzün başlatmış olduğu "Onun Formasını da Sen Al" kampanyası bence çok güzel bir proje olmuş. Hem çocuklara Bursaspor sevgisini aşılamak hemde güzel bir karne hediyesi amacıyla yapılan güzel bir proje olmuş. Bende takip ediyorum bu kampanyayı. Destek gerçekten hergün büyüyor. Bende çocuklara destek olmak amacıyla 16 forma hediye ediyorum. Herkesi bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum.

 Bursaspor.org.tr

    • antibizans  
    19 Ocak 2015 | 08:14
    Sas-Harun'un 16 macta yedigi gol sayisi 19,18 milyon euro'luk Muslera'nin yedigi 18.baska bir sey demiyorum
    • sas  
    17 Ocak 2015 | 17:14
    -28
    başarılı kalecimiz hahahahaha :D

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR