KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"İyi hazırlanıyoruz"

VİDEO

24 Ekim 2018 | 19:06

5 yorum

6872 okunma

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba antrenman öncesi saha kenarında haftalık basın toplantısını düzenledi.

Spor Toto Süper Lig'in 10.haftasında evimizde oynayacağımız Alanyaspor maçı öncesi, Teknik Direktörümüz Samet Aybaba basın toplantısı düzenledi.

Aytemiz Alanyaspor maçına iyi hazırlandığımızı belirten Aybaba şunları söyledi; "İyi hazırlanıyoruz, biz her zaman iyi hazırlanıyoruz. Sadece futbolun içerisindeki kendi kaderimize ve oyuncularımızın hücumdaki küçük tercihlerinden kaynaklanan hatalardan hep kaçırıyoruz maçları. Onlara çalıştık. Onlarla ilgili toplantı yapıyoruz. İyi takımız. Çok konuşuyoruz, çok koşuyoruz, çok mücadele ediyoruz. İstiyoruz. Bu böyle devam ederse önümüzde 8 maçımız var bu maçların hepsini kazanmak istiyoruz. Önümüzdeki ilk maç Alanyaspor maçı. Alanyaspor da iyi bir takım. Kaliteli oyuncuları da var. Ama biz takım bütünlüğü özelliğini sahaya yansıtırsak kazanabileceğimiz bir maç diye düşünüyoruz."

İç sahada farklı bir hücum organizasyonu düşündüğünü belirten Aybaba sözlerini şöyle sürdürdü; "Çalışıyoruz, elimizdeki oyuncular belli. O oyuncuları daha çabuk nasıl oraya sokarız, oradaki son vuruşlarda daha etkili nasıl oluruz diye düşünüyoruz. İç sahada daha farklı bir hücum organizasyonu planlıyoruz. Bu maç ile başlayacağız, gerçi daha önceki MKE Ankaragücü maçında da başlamıştık buna. Bunları yapıyoruz, çalışıyoruz. Gol vuruşu çalışıyoruz. Biraz da şans bizim yanımızda olur diye düşünüyoruz, bunlar olursa gol sayısını artıracağız. Takım bizim takımımız, oyuncularımızın hepsi bizim oyuncumuz. Rakibe göre de bakıyoruz, rakibin oyuncularına bakıyoruz. Oyuncularımızın haftalık performansına bakıyoruz. Ona göre bir takım oluşturuyoruz, öyle bir takım olabilir."

 Bursaspor.org.tr

    • Vertblan  
    25 Ekim 2018 | 22:03
    -1
    Ya kardeşlerim
    Dünyanın en iyi hocasını getirseniz takımın
    Başına değişen ne olacak sanki elde
    Olan malzeme belli bırakalım iki sene Samet
    Hocayı buradan milli takıma yollayalim
    • BursAnkaragücü16  
    25 Ekim 2018 | 16:20
    her gelen takıma ve taraftarına Ankaragücü muamelesi yapmayalım lütfen önüne gelenle dost kardeş olmaya başladık dışarda dostluklar olur ama statta agresif sert tribün yapmalıyız sıklıkla ıslıklayalım yuhlayalım tek kardeşimiz Ankaragücü tek dostumuz ise sadece Göztepedir Anadoluyu severiz ama fazla taviz vermeye başladık mutlak 3 puan almamız lazım bu maçtan beraberliğe tahammülümüz yok artık
    • yönetim istifa  
    25 Ekim 2018 | 16:13
    -3
    lig tarihinin en kötü takımlarımı şaka yapıyorsun heralde komiksin gerçekten lig tarihin en kötü takımları geçtiğimiz senelerde vardı onun içinde ligde tutunduk zaten yoksa düşerdik. bir şekilde yırttık asıl lig tarihinin en iyi efsane takımları bu sene var işimiz çok zor
    • ALİVELİİ  
    25 Ekim 2018 | 10:47
    -2
    taraftarın yüzde doksanı cezalı kendi kendinize eğlenirsiniz artık. o küfürler ve meşaleler gözünüze girsin. samet sende hayal satmayı bırak lig tarihinin en kötü takımlarının olduğu yılda düşme hattındayız gerçekçi olun gönderin şu adamı.
    • 9 köyden kovulan  
    24 Ekim 2018 | 20:11
    İstediğin kadar çalış. Yusufta 12 saat çalışsın isterse. Sorun bu değil. Toplam kaliten düşük maalesef.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR