KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Joshua John geliyor!

15 Ağustos 2016 | 10:47

22 yorum

15659 okunma

Bugün ya da yarın Bursa’da olması beklenen Hollandalı futbolcunun Yeşil Beyazlı kulübe transfer olmak istemesi Nordsjaelland yöneticilerinin tepkisine sebep oldu

Bursaspor kanat oyuncusu Joshua John'u kadrosuna katmak için gün sayarken, Nordsjaelland Teknik Direktörü Kasper Hjulmand, Hollandalı kramponu kadro dışı bıraktığını açıkladı. 2013-2014 sezonunda Danimarka'da yılın kanat oyuncusu seçilen John, Bursaspor'dan gelen teklifin ardından Nordsjaelland yöneticilerine 'bırakın gideyim' dedi. Bunun üzerine iki taraf arasında tartışmalar yaşanırken, Joshua John kadro dışı bırakıldı.

EŞYALARINI TOPLADI

Kasper Hjulmand da dün oynanan Odense maçı öncesi yaptığı açıklamada John ile birlikte Mohemmed Fellah'ın da disiplinsiz hareketler sebebiyle kadro dışı bırakıldığını söylemişti. Ancak Hjulmand dünkü maçta Fellah'a 18 kişilik kadroda yer verdi. Başarılı futbolcu, kadro dışı bırakılmasının ardından Danimarka'daki eşyalarını toplayarak Hollanda'ya geçti. Joshua John bugün ya da yarın Hollanda'dan Bursa'ya geçecek ve Yeşil Beyazlı kulüple sözleşme
imzalayacak.

 Hakimiyet Gazetesi

    • SOYKAN  
    18 Ağustos 2016 | 09:53
    Sadi baba kombine al boş yapma. Senin çaplı Başkan'ın bülükbaşının süper transferleri ne hale getirdi bizi senin kimse almaz dediğin adamlar formasını terletsin bu camia en kral jübileyi yapar onlara ,inadına Bursa inadına
    • okanbursa  
    17 Ağustos 2016 | 00:32
    9 adam alana kadar 3 tane adam gibi adam alsaydınız kimse ses çıkarmazdı.serdarı sattıgınız paraya zaten 3 tane iyi adam alırdık.bırakın 3 ü 2 adama da razıydı bu taraftar..
    • Junior  
    16 Ağustos 2016 | 11:02
    Batallaya 2 hızlı kanat, bir de santrafor vermek gerekiyor. Valle tamam, deniz tamam bir tane kanat eksikti. Her ne kadar video dan adam beğenilmez ise de, adam hızlı ve şutları etkili görünüyor. Bence sıkıntı olmaz.
    • mususi  
    16 Ağustos 2016 | 10:53
    Sadi baba soylenmesi gereken her seyi soylemis.
    • sadi baba  
    15 Ağustos 2016 | 22:26
    twitterda okuduklarım açıkçası Bursasporu çok kötü günlerin beklediğini gösteriyor.bu gözler sayısız transfer sezonu başkan yönetici futbolcu menajer gazete haberleri falan filanlar gördü.acele ile yorum yapmamalı ve her olumsuz gibi gözüken eleştiri hakaret olarak algılanmamalı bunun için tabii ki idrak lazım onun için de düşünmek korkusuzca düşünmek gerek.

    başkan ve çevresindeki çapsızlar Bursasporu diğer eski gereksiz yöneticilerin ve başkanların götürdüğü yerlere doğru hatta daha kötüsüne sürükleyecek.karamsar mıyım yoksa gerçekçi mi zaman gösterir elbet!

    Bursaspor tüm başkanların ağlama duvarına döndü.çözüm şöyle dursun gerçekle yüzleşmekten eşek derisi oldu yüzleri ama hala aynı terane ve yutan dangalaklar sürüsü.şu tonla maaş alan embesiller alınan kazmalardan o kadar memnun ki hele hamza da bunlara eyvallah çektiğinden kötünün de kötüsüne hazır olun!

    Bursasporu coşua con değil isa mesih bile kurtaramaz!çünkü ektiklerimiz biçilecek.kahin olmaya gerek yok!ne yani 9 adam al bir tanesini bıraksan kimse almaz süper ligden hatta pttden bunlarla başarılara koş.cimşirle keçeli ile şampiyon oldukçular şamil ve bekirle neden yıllardır asansörüz ne oldi renginiz soldi pek sessizleştiniz?

    bu yıl ligde kalsak ki çok zor inanın dua etmemiz lazım.şimdi başkan ve çapsız yöneticileri alınanları överek bitiremezken olası kötü sonuçlarda o tüm cahillikleriyle apar topar koltuklarını kaybetmemek için oyuncu avına çıkacaklar ama yetmeyecek çünkü iş işten geçecek kevgire döneceğiz sezon ortasında kimi bulabiliriz bunca parasızlıkta borçla harçla yine alacağız battıkça batacağız.kulübün gediklisi menajerler hamzanın menajerleri derken kazmalara yeni kazmalar katılacak millet de gülmekten katılacak.

    yaptığımız transferlerde tek mantık kırıntısı yok.liglerin zorluk dereceleri irdelenmiyor oyuncuların kalibresi videolardan mı anlaşılır sanıyorsunuz halı sahada çalım manyağı yapan adamlar gerçek sahada ve de güçlü prof oyuncular karşısında kadayıf oluyor.millet güçlendi artık saçma adamları kimse almıyor.akhisara bakın eldeki kazmaları nasıl da okuttu bizim enayilere aynı paralara france lig birden oyuncu getirdiler.helal olsun bizden üstte olmayı hakettiler.

    başkan yanar döner ya da gerçekten iş bilmez saf biri.bir haftada fikir değiştiriyor.zaten gelmeden önce hiçbir planı yoktu.diğerlerinin de yoktu ya neyse!

    taraftar ve kulüp üyeleri herkes suçludur ve bunun bedeli ligin ilk yarısı sonuçlanınca ödenmiş olacak.ikinci yarısı ise sürgüne hazırlık olacak.

    yüksek sesle tekrar ediyorum kızın eksiye abanın ama dinleyin kulağınız varsa Bursaspor karanlığa doğru sürükleniyor ve en kötü huyum nedir bilir misiniz çok az yanılırım keşke yanılsaydım bir kıyamet ya da felaket müjdecisi gibi buralarda dolanmasaydım ama oldu işte Bursaspor sevgisi alevler içinde bıraktı beni susamam ve benim gibi susmayacak kişilerle beraber nasıl doğru adamlar alınır çıkar ilişkileri karıştırılmaz plan proje nedir nasıl üretilir hep haykıracağız.keriz değiliz burada üç beş ergenin ve cahilin ve de şakşakçı itlerin mezesi değildir Bursaspor. duruştur çomarlara bedava eğitimdir anti kazmacılıktır öffff sıkıldım kendimi müziğe edebiyata ve biraz da gizli isyanlara gömeceğim görüşürüz hayırlı şamiller!
    • Dinleyin bizi  
    15 Ağustos 2016 | 21:18
    Senelerce ama senelerce eziyet çekti bu taraftar! Hatta bestelerimizde dile getirildi, Adı aşk bu eziyetin diye! Peki, bizler eziyet çekmeyi seven insanlar miyiz? Hayır. Sadece güzel günler için sabretmek istedik! Yeni stadı yeni hayaller! Tam bir hüsran yaşıyoruz. Ulaşımı, görüntüsü ve bitmeyen birçok şey. Yani eziyet devam, siz alışiksiniz diyorlar bize yetkililer! Hayır efendim Bursaspor taraftarı konforlu maç izlemeyi hak ediyor! Tel örgülerin arkasından maç izlemeyi hak etmiyoruz! Tribünün çok küçük bir kısmının yapmış olduğu olumsuz davranışlar nedeniyle bizler, bu şekilde muamele görmeyi hak etmiyoruz! Ailemizle stada gelmek istiyoruz! Huzurlu bir şekilde evimize dönmek için ulaşımın kolay hale getirilmesini talep ediyoruz!
    • Junior  
    15 Ağustos 2016 | 19:44
    Türkiye'de hızlı kanat her zaman iş yapar
    • crash1606  
    15 Ağustos 2016 | 18:53
    Iyi adama benziyor insallah iyi is cikartir bizde.
    Birde bazi arkadaslar israrla yorumlarinda kume dusen takmdan sinan alindi diyor. Arkadslar kayserispor kume dusmedi. Bu sezonda super ligde.
    • hurşit  
    15 Ağustos 2016 | 18:04
    başkan ali ay bölükbaşının çelişkili açıklamalarını aratmıyor!önce stoper lazım diyordu şimdiyse stoper alacak para yok demeye getirdi.saneyi de almasaydın boşa maliyet dany gibi adamı şak diye göndermek iş bilmemezliktir.haa iyisini alacaksan gönder ama saneyi onun yerine almak ahmaklıktır ya da kötü niyettir.

    üstteki habere gelecek olursak eğer alındıysa ya da alınabilirse oyuncu hareketli ve futbolu bilen birine benziyor.adı bile ben buradayım diyor.oynadığı ligin zorluğu, uyum falan filan bunları da hesaba katmak lazım.bizim lig çok leş bir lig.hakemler leş tff leş takımlar leş neler dönüyor neler.hayırlısı diyelim.

    bu arada aslında borçlar biter aga yeter ki akıllı olalım.öyle iş adamalarından dilencilik yapmaya bile gerek yok hatta akla gelmeyecek projeleri hayata geçirmeye bile nasıl mı tek galibyet 1 trilyon en az ve takım olmak için çok para harcamaktan çok kaliteli ama makul fiyatlı mevkiisinin iyisi adamları bulmak önemli.borç da kapanır level da atlarız.9 oyuncu alındı bilal dışında kim oynar hiçbiri!inanın tanık olacaksınız buna!sinan bakış kayserid kadro yapmakta zorlanıyordu küme düştü takımı.akhisardan alınanlar malum gönderdikleri anda sevindi herifler.sane desen rezalet.furkan desen ortalıkta yok.yetersizler takımı olduk.bizde zaten şamil bekir ve niceleri varken ayıptır be!serdar kurtuluştan da bir yol olmaz.

    başkan tutarsız biri olduğunu iş bilmediğini artık bas bas bağırarak kanıtlamış durumda.transferde sınıfta kaldı.kendi ağzıyla kapasitesiz adamlar aldık dedi.maliyet arttı.nerede kar?önce stoper alacağız dedi bugün almayacağız diyor.derdi şakşak olan buyursun adam gibi eleştiriler değerlendirilmedikçe Bursadan 100 yıl şampiyon çıkmaz.hiçbir projesi olmayan adamları getirip bir şeyler yapmasını bekliyoruz.gelen başkanların zeka seviyeleri de oraları haketmediklerini belgeler niyetlikte.eksi vermeden önce gerçeklerle yüzleşin demeyeceğim acıtan gerçeklere çözüm üretin diyeceğim.selametle.
    • 1963983Bs  
    15 Ağustos 2016 | 17:48
    Yalnız bu adam çok iyi Del Valle ile kanatlarda büyük iş yapar.Ama hemen başkasına kaptırmadan bu adamı almalıyız.Aksi halde Sercan a kalırsak biz yanarız
    • Mey Nur  
    15 Ağustos 2016 | 17:06
    Kanat işini hallettik sayılır..İyi bir stoper, iyi bir 8 Numara ve çok iyi bir golcü..
    Tadından yenmez..
    • greenpearl  
    15 Ağustos 2016 | 16:49
    Kendinizi kandırmayın çok para alanları göndercez derken silik çöp oyunculara kaldık.
    • mususi  
    15 Ağustos 2016 | 16:19
    ilk 30 metrede Usain Bolt'tan daha suratliymis. Oyle bir rekoru var. Alemlerde DJ Sercan'dan hizli olamaz tabi.
    • hasan  
    15 Ağustos 2016 | 16:07
    SAAT 15.00 İTİBARIYLE
    VİP 481
    KAPALI 726
    G.KALE 1050
    K.KALE 1202
    MARATON ALT 650
    MAR. ÜST 2250
    TOPLAMASINI BENİM MATEMATİĞİM ZAYIF OLDUĞU İÇİN KLAVYE B.SPORLULARI YAPSIN

    BU ARADA KONYA 26.700 KALE ARKALARI 190 TL. MARATON 240 VE 400TL
    • earsyg  
    15 Ağustos 2016 | 15:04
    -2
    ali ay stoper almıyo beyler boşa heveslenmeyin hamza hamzaoğlu faty i stoper bölgesinde denicekmiş Bursa.com canlı yayınında açıkladı seneye PTT yolu gözüktü hayırlı olsun
    • ercüment  
    15 Ağustos 2016 | 14:50
    https://www.youtube.com/watch?v=3Nd9T-wix4o

    yukarıdaki linkte adamın çılgınlıklarını izleyebilirsiniz.herifçioğlu bakambu tadında.fiyatı uygun ancak videoyla olsa bangura da nunez de olurdu.lig çetin umarım burada da aynı çılgınlıkları görürüz.bi tutarsa 5 milyonluk bebek olur en azından işimiz ya tutarsalık ama fenerle tsnin hovardalığından iyidir.hatta daha fazla paralara akhisarın gönderince bayram ettiği külüstür kazmaları almaktan da iyidir.
    • yesilbeyazz  
    15 Ağustos 2016 | 13:32
    iyi bi transfer hayırlı olsun sercan iş yapmaz kesinlikle bu adam oynar bi stoper buldukmu tamamdır
    • SERDAR ÇOKGÜÇ  
    15 Ağustos 2016 | 13:01
    Beyler adamın kumaşı iyi.baksana formadan belli
    • ercüment  
    15 Ağustos 2016 | 12:36
    erdem ve serdar kurtuluş sağ beki kotarabilecek adamlar değil bunu geçen sene erdem her şans bulduğunda batırarak göstermedi mi hala göstermiyor mu?serdar ise sağ bek için aşırı hantal gidip gelecek ortalar yapacak hızlı hamlelerle geçit vermeyecek bir oyuncu asla değil.

    8 numara sorunumuz beludan beri ayyuka çıkmış durumda.orta alanın direnci düşmesin diyorsak ve de batallayı rahatlatmak istiyorsak oyunun iki yönüne hakim belunun genci ve aynı yeteneğe sahip bir oyuncuyu acil almalıyız.

    stoperde alınan ve hala göremediğiz sane yeni bir berisha vakası.demek ki neymiş ucuzculuk maliyeti arttırırmış.keza ertuğrul da 11 oyuncusu olmak için yeteri beceri ve bilgiye sahip değil.bize civelli ayarında tecrübeli ve çabuk bir kalite stoper lazım.

    forvette necidi satmaya çalışan yönetim umarım kararından döner.şu aşamada bırakın satmayı o alana necidin özelliklerini tamamlayacak adam lazım.bakambu gibi çabuk hatta bitiricisi.sercan bu sene göbek yapmış saça şekil atmış boya atmış ancak oyuna format atamamış.geriye gidiş var.bonservisi alınca kerize yattı.ergen halleri baş gösterdi kulağı çekilmeli kendine getirilmeli!

    evet baba torikler durum bundan ibaret!ne ucuzculuk ne hovardalık transferde akıl ve mantık!eldeki çöplerden de kurtulmalı maliyeti arttırıyor.bize akhisarın gidince bayram edip yerlerine fransa lig birden adam aldığı günleri yaşatmalarına izin vermemeliyiz.şu an ekşi sözlükte bu senenin lig sıralamasını yapın diye başlık açmışlar herkes Bursasporu altlara koymuş.bakın iyi görünmüyoruz.kazmalara boğulduk.lig başlasın uzun maratonda eksik gedik çıkacak meydana çok geç olacak!şamilmiş ismailmiş erdemmiş kutu takarlar adama el oğlu acımaz!
    • Ygm  
    15 Ağustos 2016 | 12:03
    Sol acıkda fırtına gibi , güzel transfer tebrikler yönetime

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR