KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Josue'nin en iyi sezonu

17 Mart 2015 | 11:21

2 yorum

5305 okunma

Filipe Josue, yeşil beyazlı formayla 7 gole ulaşarak kariyerinin en skorer dönemini geçiriyor. Daha önce önce oynadığı 5 kulüpte ise toplam 12 gol atmıştı.

Bursaspor'da her yaptığı olay olan isimlerden biri de Filipe Josue...Milimetrik pasları, bitirici asistleri ve güzel gollerinin yanı sıra agresifliğiyle ve teknik heyetle yaşadığı diyaloglarla da çok konuşuldu. Sezon başında Porto'dan kiralanan Portekizli orta saha oyuncusunu gününde olduğu vakit izlemek büyük keyif. Şuana kadar yeşil beyazlı formayı 26 maçta giyen Josue, 2 bin 77 dakikada sahada kaldı.

TOPLAM 12 GOL

Filipe Josue, yeşil beyazlı formayla ligde ve kupada şuana kadar attığı 7 golle kariyerinin en skorer dönemini yaşıyor. Portekizli futbolcu, daha önce oynadığı 5 kulüpte ise toplam 12 gol atmıştı. Porto, Josue'yi Bursaspor hariç bugüne kadar 4 farklı kulübe kiraladı. Portekiz'de Covilha, Penafiel ve Ferreira takımlarının da formasını giyen Josue, Hollanda'da ise Venlo formasını terletti.

İŞTE PERFORMANSLAR

Paços de Ferreira'da 54 maça çıkan ve 5 gol atan Portekizli, Penafiel'de ise 14 maçta görev yapmış fakat fileleri havalandıramamıştı. Hollanda'da Venlo'da 13 maça çıkap yine gol atamayan Timsah'ın yıldızı, Covilha takımında ise 9 maçta 2 gol atmıştı. Josue, bonservisini elinde bulunduran Porto'yla ise 37 maça çıktı, 5 gol atarak 10 asist yaptı. Bursaspor'da kariyerinin en skorer ve verimli dönemini yaşayan Filipe Josue'nin bonservisini alabilmek için Porto kulübüyle görüşmeler sürüyor.

İŞTE JOSUE'NİN PERFORMANSI

KULÜP MAÇ GOL ASİST

Ferreira 54 5 3
Porto 37 5 10
Bursaspor 26 7 4
Penafiel 14 - -
Venlo 13 - -
Covilha 9 2 -

 Olay Gazetesi

    • Josue josue  
    17 Mart 2015 | 14:37
    Kesinlikle kalmalı yoksa Napoli alacak hala josueye laf söyleyenler var gelinde statda izleyin öyle tv karşısında İzleyipte ahkam kesmeyin!! Adam hırslı mücadele ediyor koşuyor takıma çok şey kattı bunları kimse görmezlikten gelmesin nokta.
    • MK  
    17 Mart 2015 | 11:36
    -5
    Bence sözleşmesi yenilenmesin.Kaliteli oyuncu ama ruh halinde problem var.Uzun vadede bize zarar verir.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR