KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

'Kağıt üzerinde favoriyiz'

02 Ağustos 2012 | 03:58

9 yorum

6729 okunma

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve başarılı savunma oyuncumuz Serdar Aziz, Savon Sanomat Stadında düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Serdar Aziz, kağıt üzerinde favori gözüksek de alışık olmadığımız bir zeminde oynayacağımızı belirtti ve şöyle devam etti;

“Tabii ki ilk kura çekiminden önce karşımıza kim gelirse gelsin rakibimizi ciddiye aldığımızı her zaman söylüyorduk. Yarında kolay bir maç olmayacak bizim için çok ciddi bir rakiple oynayacağız. Her ne kadar kağıt üzerinde favori gözüksek de alışık olmadığımız bir zeminde oynayacağız. Bursa’da buna karşı antrenmanlarımızı da yaptık. Onun için saha içinde bir bahaneye yer yok. Çıkıp en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Buradan avantajlı bir şekilde ayrılıp kendi sahamızda çok rahat bir şekilde oynamak istiyoruz.

İlk defa böyle bir zeminde oynayacağız ama antrenmanlarımızı suni çimde yaptık 3 günde alıştık diyebiliriz. İllaki bir şey olacaktır ama sonuçta bahanemiz yok. Sahada futbol oynayacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Saha şartlarının bizim için etken olacağını düşünmüyorum” dedi.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, sözlerine Kuopio’nun güzel bir şehir olduğunu söyleyerek başladı. Sağlam, artık tecrübeyi başarıya dönüştürmeliyiz dedi ve şöyle devam etti;

“Her fırsatta dile getirdik. 2 sene önce şampiyonlar ligi oynadık geçtiğimiz sezon UEFA kupası oynadık ve iki yıldır oynadığımız bu karşılaşmalarda Avrupa kupalarında çok fazla tecrübesi olmayan Bursaspor için elde ettik. Artık bu tecrübeyi bu sene saha içi başarısına ve skora yansıtmak istediğimizi her fırsatta dile getirdik. Bu sene hedefimiz UEFA Avrupa Ligi’ne katılabilmek. Önümüzde geçmemiz gereken 2 rakip var. Bu rakiplerden ilki KuPS takımı. Şunu çok iyi biliyoruz ki rakibimizin puan cetvelinde bulunduğu yer tam anlamıyla gücünün ve kalitesinin yansıması değil ve bu bizi aldatmayacak. Çok üst düzey konsantrasyonla sahaya çıkıp bizim açımızdan tur için avantaj sağlayabilecek ve ikinci maça daha avantajlı çıkmak için güzel bir skorla ayrılmaya çalışacağız. Çok kolay maç oylamayacak.

Zemin şartlarının gerçek performansımızı sahaya yansıtmasına engel olacağını çok fazla düşünmüyorum. Vakıfköy Tesisleri’nde bulunan suni çim sahamızda 3 gün antrenman yaptık. Çok yeterli değil ama bir nebze olsun adapte olmaya çalıştık. İkinci maç ve tur için bize avantaj sağlayacak skoru elde etmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Taraftarımıza ve camiamıza güzel bir maç izletmek istiyoruz.

Gökçek Vederson’un bir sakatlığı var, Sestak’ıda cezalı olduğu için oynatamayacağız. Bangura’nın da bildiğiniz gibi acı bir olay başına geldi. Bangura’yı da antrenman eksiği olduğu için kadroya almadık. Bunun dışında başka bir eksiğimiz yok. İstediğimiz kadroyla bize iyi sonuç getirecek kadroyla sahaya çıkmayı planlıyoruz” dedi.

 

    • esrariko sikoko  
    03 Ağustos 2012 | 03:01
    -1
    bizim köy takımı bile yenilmezdi bu takıma be.
    • bilet palı  
    03 Ağustos 2012 | 02:31
    burdaki macın biletleride 20 30 40 olursa şaşmayalım arkadaşlar
    • serdar gündüz  
    02 Ağustos 2012 | 20:48
    sen maaşını garantiye alda madur olma ülkeye rezil ettiniz bizi lütfen şu oyuncu kötüydü bu iyiydi yorumunu kimse yapmasın amatör takıma yenilen her takım her oyuncu kötüdür başkan bence çok zamanın kalmadı sana yorum yapmaya bile değmez zavallısın
    • işte bu  
    02 Ağustos 2012 | 20:09
    bu takımla sahayı bırak kağıt üstünde bile favori olamayızzzzz 0-1 kahretsin deli olmamak elde değil
    • timsah  
    02 Ağustos 2012 | 20:06
    Kağıt üstü altı kalmadı nasıl top oynuyoz goruyoz saha faktörü bir yere kadar gerisini hangi mazaretle aciklicaz hadi bekliyoruz mazaretleri sabirsizlikla
    • Ersan  
    02 Ağustos 2012 | 15:47
    Mali denge vs herşeye eyvallah ama gözden kaçan önemli bir nokta var sezon sonunda 2-3 kaliteli isim alıp transfer defterini kapatacağız dedi Sağlam sonrada dediki iyi oyuncu almaya imkanımız el vermiyor burada 2 seçenek var ya sizin transfer piyasasından haberiniz yok yada milleti 2-3 kaliteli transfer yapacağız diye avrupa kupası maçlarına kadar oyalamayı seçtiniz. Bu akşamki rakip kolay ama daha sonra ne olacak ?
    • Green Bird  
    02 Ağustos 2012 | 13:52
    Taraftarın şampiyonluk formasıyla anılarını canlandırıp yine bildik oyun oynanmak isteniyor : " evet transfer yapmadık ama biz sizi şampiyon yapmıştık, sakın unutmayın ! "

    Yine de her şeye rağmen Busasporumuz bu rakibini alt edecektir ve unutmayın ki takımımızın başarısı sizin başarısızlığınızı unutturmaya yetmeyecektir...
    • teksas  
    02 Ağustos 2012 | 13:10
    0-2 yenecez en büyük Bursa
    • METİN SOYER  
    02 Ağustos 2012 | 11:16
    16
    helal olsun vallahi bir transfer yapmadan nasıl uyuttunuz koskoca 3 milyon,
    Bursa nüfusunu.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR