KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kamuoyuna

18 Nisan 2014 | 16:21

yorum

18300 okunma

Galatasaray ile oynadığımız ve yarı finalde elenmemize sebep olan maçın ardından yönetime ve takıma yönelik Numaralı Tribün önünde gerçekleşen protesto esnasında çıkan olaylar ve polisin müdahalesi hepinizin malumudur.

Bu müdahale esnasında, kalabalıktan atılan birkaç yabancı madde bahane edilerek orada bulunan yüzlerce taraftarımıza biber gazı, jop, boyalı mermilerle müdahale edilmiştir Bu müdahalede birçok taraftarımız yaralanmış, bazı taraftarlarımız gözaltına alınmıştır. Yaralanan bir taraftarımızın, gözüne isabet ettiği iddia edilen bir plastik mermi sonucunda, gözünde ağır hasar oluştuğu ve görme yetisini büyük ölçüde kaybettiği, bu kaybın bir körlüğe de sebep olabileceği bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Orantısız, uyarısız bu müdahaleyi hukuki bulmadığımızı belirtiyor, yaralanan taraftarımıza geçmiş olsun dileğimizi iletiyor ve hukuki anlamda bu konunun takipçisi olacağımızı deklare ediyoruz.

Not: Bundan birkaç maç öncesinde yine protesto esnasında müdahale gerçekleşmiş, ancak o gün herhangi bir yabancı madde atılmamıştı. Bu müdahalelerin sebebini merak ediyoruz ve bunun da takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.

Olay anına dair video görüntüsü olan var ise bizlere iletisim@teksas.org adresine mail atarak ulaşabilir.

TEKSAS

 Teksas.org

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR