KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kanatlar çalışmıyor

04 Nisan 2013 | 11:30

6 yorum

6564 okunma

Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz'ın son dönemdeki performans düşüklüğü dikkatlerden kaçmadı.

Sezon başı transfer döneminde Boluspor'dan kadroya dahil edilen ve Ertuğrul Sağlam döneminde Ozan İpek'in kadro dışı kalmasının ardından sol kanatta forma şansı bulmaya başlayan Ferhat Kiraz, gösterdiği başarılı performans ile bir anda dikkatleri üzerine çekmişti. Bursaspor formasıyla bugüne kadar 23 resmi maça çıkan ve 4 gol, 1 asiste imza atan Ferhat, geçirdiği apandisit ameliyatı ve ardından ayak bileğinden yaşadığı sakatlık sonrası eski formunu yakalayamadı.

Beşiktaş maçıyla çıkış yakalamıştı

Ferhat Kiraz, 11'inci haftadaki Beşiktaş maçıyla başlattığı çıkışını Mersin İdman Yurdu ve Medical Park Antalyaspor maçlarında fileleri havalandırarak sürdürdü. Sol kanatta gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken ve 16'ncı haftada oynanan Eskişehirspor deplasmanında rakip ağları bir kez daha havalandıran yetenekli futbolcu, geçirdiği apandisit ameliyatının ardından golle dönse de sonraki maçlarda vasatı aşamadı.

Kasımpaşa maçında forma giydi

Bu sezon çıktığı 23 resmi maçta 4 gol 1 asistlik performans sergileyen Ferhat, bin 286 dakika sahada kaldı. 1461 Trabzon ile deplasmanda oynanan kupa maçında ayak bileğinden sakatlanan Ferhat 4 hafta sahalardan uzak kalırken, sakatlığının tekrar nüksetmesi nedeniyle ligde Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında da forma giyemedi. Süper Lig'in 27'nci haftasında Kasımpaşa ile oynanan maçın 62'nci dakikasında Pinto'nun yerine oyuna giren ve uzun bir aranın ardından yeniden formasına kavuşan kanat oyuncusu, bu karşılaşmada eski görüntüsünden uzak bir performans sergileyerek tepki topladı.

 Trtspor

    • birthday gifts  
    29 Haziran 2013 | 20:09
    Say, you got a nice blog article.Really looking forward to read more. Want more. birthday gifts http://www.link898.com/
    • Reis  
    05 Nisan 2013 | 23:51
    İsmail haktan bu sezon çok iyi işler yapıyor denizli'de 5 gol 6 asist yaptı biz dahale adam arıyoruz altyapıdan çıkan oyuncuya sahip çıkalım yoksa adamlar kaçıcak
    • murat saçan  
    05 Nisan 2013 | 00:19
    11
    sezon sonu alın volkan şen'i ve Ozan ipeği geri
    bide forvet alın ama adam gibi forvet alın vurduğu gol olsun
    kafasına göre triplere girmeyecek,, taraftarın armanın hakkını verecek,,gol atıp göze battıkça paramı çok isterim yoksa oynamam demeyecek..
    Sonra bak seyret istanbul ibnelerine neler yapıyoruz biz bu sene okadar dağıldık ki gerek taraftar gerek futbolcular yönetim sıkıntıları ertuğrul hoca gitti vs vs konular yinede ilk 5 e giriyoruz seneye adam gibi politikayla düzen tertiple başlarsak
    RAKİP TANIMAM ŞAMPİYONUZ ALLAHIN izniyle ...


    • cesurteXas  
    04 Nisan 2013 | 13:06
    Canin saolsun be kiraz ohh cektirdin biraz dedirtme bu sefer ins yine cikis macin olur kargalar
    • murata  
    04 Nisan 2013 | 12:52
    Adam oynamıyorki , ya sakat yada formsuz.Sadece 3 maç oynadı şimdiye kadar ve taraftar Ozandan sonra ilk kez o kanatta ona güvendi,ancak o güveni boşa çıkardı kendine bakmayarak.Biz böyle futbolcu istemiyoruz.Profesyonel isen profesyoneller gibi yaşayacaksın Ferhat .Formayı ve kazandığın parayı haketmelisin.Şu anki gidişatın tekrar bank asya ligi gibi duruyor.
    • kralkan123  
    04 Nisan 2013 | 12:01
    formda bir ozan ipek ve sestak ile kanatlar eski haline döner..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR