KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürüyor

02 Aralık 2014 | 17:34

2 yorum

6048 okunma

Takımımız bugün akşamüzeri yaptığı antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda oynayacağımız Kasımpaşa maçının hazırlıkları bugün akşamüzeri yapılan antrenmanla devam etti.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Isınma hareketleri ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman minyatür kalelerle yapılan oyun ile devam etti. Daha sonra 4 gruba ayrılan takımımız dar alanda çift kale maç yaptı.

Kasığında ağrıları bulunan Ethem Ercan Pülgir takımdan ayrı düz koşu yaparken, izinli olan Taye Taiwo antrenmanda yer almadı.

Takımımız yarın yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek.

 Bursaspor.org.tr

    • timsah-2  
    03 Aralık 2014 | 10:07
    Arkadaşlar herkeze günaydın ibrahim kaptan kendi davasında haklıdır amaa
    1. şampiyon olduda bedavamı oldu son 2,5 sezondur hangi maçta ne verdi bir havıza lütfen ilk busaspora geldiğinde 800 oynuyordu ve şimdi 2250 + maç başı var takım bir düzlükte sen menejerin ve Bursanın büyük basını başlık ve ihtarcektik ne buya nerde senin kaptanlığın hiç duydunmu ve biz duydukmu Bursasporda alaçak kaldı diye lütfen sahip cıkar iken gaza gelmeyin herkez ektiğini biçer saygılar
    • eymen  
    03 Aralık 2014 | 06:54
    Emre Tassdemir'e dikkat;yeni Ozan Tufan'imiz olacak.kupa maclarinda ilk 11 cikarmamiz lazim bakin şikeciler bile yenilgi pahasina oyuncu kazanalim diye kupa maclarinda gencleri oynatiyor

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR