KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kayıp adam Bakaye Traore

22 Ekim 2014 | 09:19

12 yorum

6731 okunma

Büyük umutlarla transfer edilen Malili futbolcu, yeşil beyazlı formayı sadece 99 dakika giydi.

Bursaspor'un sezon başında Milan'dan bedelsiz olarak renklerine bağladığı Bakaye Traore ilk 6 haftalık süreçte ortalıkta pek gözükmedi.

Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Kayseri Erciyesspor'da başarılı bir performans gösteren ve Hikmet Karaman'ın verdiği olumlu referans doğrultusunda transfer edilen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, sadece 2-0'lık mağlubiyetle tamamlanan Galatasaray maçında ilk 11'de forma buldu.

Ardından yedek kulübesine giren ve bir daha çıkamayan Traore, son Eskişehirspor maçında milli takımda geç döndüğü için 18 kişilik kadroya giremedi.

GÜNEŞ MEMNUN DEĞİL

Malili oyuncu şuana kadar yeşil beyazlı takımda sadece 99 dakika forma giyebildi. Bakaye Traore'nin diğer bir özelliği ise Bursaspor'dan milli takıma giden tek yabancı oyuncu olması. 9 yabancı ismi bulunan Timsah'ta diğer oyuncular şuan bu başarıyı gösteremiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantısında Traore'nin performansında gelgitler olduğunu ve bunu düzeltmek için uğraştıklarını söylemişti.

 Olay Gazetesi

    • frente crocodile  
    23 Ekim 2014 | 11:49
    Paleler gibi ayakları açık yere basan ve koşan adamı futbolcu diye alırsan sonu budur. Adamda ben Kayseri'deyken de birşey görememiştim ve alındığında eyvah demiştim. Hikmet Karaman zaten önerdiyse sorun var demekti ama bizimkiler hemen atladılar. Yazık.
    • chacha  
    23 Ekim 2014 | 09:20
    Afrika kokenli adam almiycaksin dini imani para cabuk kusup bi parlayip bi sonuyolar illa alicaksan vramsada yetismisini alican
    • haydar  
    23 Ekim 2014 | 00:27
    ilk Bursasporla adı anıldığında aman haa demiştim hele hikmet karaman kolpacısı önerince daha da aman haaa demiştim. zenci olup da cılız olması manidar. aman aman bir yeteneği de yok. skora katkı da yok.al gülüm ver gülüm sorumluluk alma yok. holmen varken elinde ne demeye duruyor ki zaten çok lüks. az para almıyor.işin kötü yanı belluşi de en az onun kadar kötü. top kayıpları yüzünden canımız yanıyor. okutabilsek ikisini sağ kanada volki ayarsızının yerine adam alsak daha dehşet oluruz. maliyetlerden de kurtuluruz.josuenin ve fernandaonun bonservislerini alabilirsek çok iyi olacak. kiralık yabancı almak daha mantıklı. tutmuyor çoğu.geçmişe bak anla kurtulamıyorsun da!oynarsa zaten basar parayı alırsın. ama en önemlisi gereksiz para ödenen adamlardan kurtulmak şamil ibo ferhat gibi oyuncular az bu para almıyor. hakan aslantaş adem tarzı adamlar alınmamalı!yeteneksizlerle bir yere varamazsınız.ve volkan bana şunu gösterdi ki bi cacık olmaz ondan!bir kere geri düştüğümüz maçlara bakın kaç maç oynuyor sezonda ona da bakın!disiplin yok vurulmayacak yerde şut çekio gereksiz kalabalıklara girip kaptırıyor millete kızıyor bence trore ve belluşi yerine adam gibi sağ açık alsak kaliteli daha iyi olur!
    • bold  
    22 Ekim 2014 | 22:44
    escobar kardeşim passolig karşıtlığı üzerine tez yazacak kadar tespit ve yorumlar yazan sen değilmiydin kardeşim? dünden bugüne ne değişti ki söylemin bir anda değişti de sanki kendi felsefesini çürütür cinsten bir tavır içine girdin. Tribüncülerde söylediğin ruh hallerinin hepsi vardır kabul ama Passolig de düşünen adam için küçük bahane filan değildir. Passolig bu millet nasıl olsa futbol sevdasından vazgeçemez en iyi para buradan kazanılır diyenlerin hiçbirşey üretmeden, hiç bir hizmet vermeden bir plastik kartla taraftarın kanını emme projesidir ve sadece Bursada değil Türkiyenin hiç bir yerinde amacına ulaşmamış bir projedir ve 20 lira meselesi olmadığını da en iyi senin biliyor olman gerekir önceki passolig yorumlarına bakılınca. ben passolig alana tek söz edemem ama bunu doğru birşeymiş gibi lanse etmeye çalışanı da anlayamam. Türkiyede futbol hep kalitesizdi, hakemler hem kötüydü biz şampiyonluk öncesi neredeyse 15 sene hep ızdırap içindeydik ama tribünler hep doluydu. Türkiye genelinde tribünlerin bu kadar boşalmasının asıl sebebi passoligtir, passoligin mantığının insanların içine sinmemesidir.
    • eymen  
    22 Ekim 2014 | 19:51
    Chikhura macinda bu adami sahada gezinirken gorunce Samil'in haksizliga ugradigini dusundum,en azindan kosuyordu,mucadele ediyordu ,traore kadar para da almiyordu
    • KFC  
    22 Ekim 2014 | 14:41
    Bu adamı ilk aldığımızda buraya yazmıştım küme düşme mücadelesi veren Erciyes'deki bir oyuncunun bizde ne işi var diye.Herkes eksileyip durmuştu. Biz bunun örneğini daha önce Şamilde gördük.Bu ligden aldığımız tek oyuncu bana göre iyi olan Aydın. Geçen sene başarılı bir dönem geçirmiş ama Şenol Güneşde onu futbola küstürdü.Seneye Traoure gönderip Edu Ndiaye gibi oyuncu şart bu takıma.
    • escobar  
    22 Ekim 2014 | 13:45
    Bursaspor taraftarının tribünden çekilmesinin altında başka bişeyler var...

    Passolig işin bahanesi oldu... Asıl mesele başka.
    Bursaspor taraftarı senelerin vermiş olduğu ağır yıpranmışlık içindedir. Benim demek istediğimi hepiniz anlıyosunuz, insanlar yoruldu artık! Tükenmişlik sendromuna girdik hepimiz... Artık fedakarlık etmekten elimiz kolumuz tutmaz oldu...

    Heyecan yok, yeni besteler yok, birlik yok! Bizim tribünlerin bu hale geleceğini, 2 sene önceden hepimiz görmüştük... Herkesin ayrı telden çaldığı bir tribün olabilir mi? Mahalle kavgalarının yapıldığı bir tribün olabilirmi!

    Şuanda ki noktaya geleceğimiz belliydi, sadece dibe vurduğumuzun farkına vardık sonunda... Bu 5 para etmez futbolu izlemek için kimse 20 lira para vermek istemiyor... Bakın yanlış anlamayın; atmosfer ve tribün ortamı dağıldığı için, insanlar kuru maç izlemeye gidiyor artık stada. O sebepten ötürü diyorum 20 lira vermek istemiyor diye... Yoksa biz ne 20 liralar verdik bu zamana kadar, mesele para değil... Kupkuru maç izlemek mesele...

    Bu zamana kadar taraftarlarımızın önderliğini yapanlar ve derneklerimiz... Bir an önce büyük bir buluşma gerçekleştirmeli! Acilen hemde.. Bursaspor böyle erirken, bizim gibi gerçek Bursasporlular; bu takım için her türlü cefakarlığı göstermiş olan insanlar kenarda köşede duramaz! Büyük buluşma yapılmalı, 10 bin kişi kültürpark da buluşmalı! Sonra da kendimize yol yordam çizelim...
    • cinaralti  
    22 Ekim 2014 | 13:43
    hikmet karaman oyuncudan anlasaydi tuncayi goklere cikarmazdi
    yada Ozani vakifkoye gondermezdi herhalde yuzdelik ile calisiyor karaman
    • AVDANCIKBOYALICA  
    22 Ekim 2014 | 13:35
    küme düşen takımdan alınan en iyi oyuncu bu adam.. ee işte böyle yani.. küme düşmüş takım yahu... orda ne yapmış ki gelip Bursa'mızda ne yapacak... bunun gibi bi ton adam var amatör ligde... tank gibi maşallah... ıskartalar sepetine giden bi fuzuli daha... aydın bari affedilsede şu volkandan kurtulsak.. her maç yaptığı top kayıpları ve şahsi oynama yüzünden neredeyse her maç puan kaybediyoruz.. asıl sorun bu bence... Volkan Sorunu... iyi topçu ama şahsi.. sanki tek başına bi halt yapacakmış gibi top oynuyo... biraz takıma çalışsa en az 7 puan daha yukarıda olurduk.... biraz dağıttık ama kusuruma bakmayın.. doluyuz bu aralar.... bedava puanlar gidince maalesef... 5 olucak maçlar ya berabere yada mağlubuz..
    • kero  
    22 Ekim 2014 | 12:10
    Takımdaki herkesten daha kötü.
    • KraLuSeR  
    22 Ekim 2014 | 11:40
    Bunun yerine aynı bakambu tarzı bir yabancımız daha olsaydı çok iyi olurdu..
    • Telekom Mehmet  
    22 Ekim 2014 | 10:47
    Bursasporlular şehrine takımına sahip çıkma zamanı gelmedi mi kişisel fikirler de haklı da olsak Bursaspor sevgisi taraftar olma bilinci ile maça gelmemek demek olmaz bu şehir de 13 bin pasolig ve 4 bin kişi maça gidiyor ise kimse kusura bakmasın suçlu biziz yok ona karşıyım o haksızlık bu şöyle bize ne haksızlıklar yapıldı bunlar ne ki ama asla takımımızı yalnız bırakmadık hani texas nerde hani takımına sahip çıkanlar nerde

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR