KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kayserispor maçı biletleri satışta

17 Ocak 2013 | 01:01

41 yorum

19354 okunma

Takımımızın, 19.01.2013 Cumartesi günü saat 19:00'da Kayserispor ile oynayacağı Spor Toto Süper Ligi 18.hafta karşılaşmasının biletleri 17.01.2013 Perşembe günü satışa çıkıyor.

Bilet fiyatları ise şöyle;

VIP A-B Tribün 1.Sıra: 275 TL
VIP A-B Tribün 2.3.4.5.6. Sıralar: 150 TL
Kapalı A-B-C Tribünleri: 75 TL
Maraton Tribünü: 30 TL
Kapalı Kale Arkası Tribünü: 20 TL
Açık Kale Arkası Tribünü: 10 TL
Misafir Tribünü: 10 TL

Satış Programı

Biletix çağrı merkezi ve Biletix web bilet satış kanalı ile 17.01.2013 Perşembe günü saat 10:00 itibariyle satışa sunulacaktır.

Biletler Biletix satış gişeleri (Çetin Family Nilüfer, Çetin Family Emek ve Nalbantoğlu Katlı Otoparkı Biletix bilet satış gişesi) kanalı ile 17.01.2013 Perşembe günü saat 10.00 itibariyle satışa sunulacaktır.

Atatürk Stadyumu ana gişelerden bilet satışı 17.01.2013 Perşembe günü saat 10:00 itibariyle başlayacaktır.

Misafir Takım tribünü biletleri Kültürpark içi Asayiş Ekipler Amirliği yanı otoparkında bulunan misafir tribünü bilet satış noktasından müsabaka günü olan 19.01.2013 Cumartesi günü saat 10.00 itibariyle başlayacaktır.

İl Spor Güvenlik Kurulu kararı, TFF Statüleri, TFF Talimatları ve 6222 ile 6259 sayılı kanunlar gereği yaş sınırlaması olmaksızın tüm müsabakalarımızda olduğu gibi bileti olmayan taraftarlarımız müsabakaya alınmayacaktır.

Ayrıca bileti ile müsabakaya gelen ancak yanında biletsiz çocuk getirmiş olan taraftarlarımızın çocuklarıda tribüne alınmayacaklardır. Bu konu ile ilgili taraftarlarımızın daha duyarlı davranmalarını oluşabilecek her türlü sıkıntılı durumların yaşanmamasına ve taraftarlarımızın stadyuma girişlerinde daha rahat, daha hızlı ve daha güvenli olmasına neden olacaktır.

 Bursaspor.org.tr

    • sadic16  
    18 Ocak 2013 | 11:52
    herşeye inat takımımın yanında olacağım. çünkü asıl arma için savaşacak olanlar oyuncularımız bende oyuncularımızın destekçisi olacağım. kimsenin ne dediği ne yaptığı beni bağlamaz. sabrımızı taşırırlarsa biz taraftar olarak ne yapacağımızı biliriz evelallah...
    • Bursasporlu Onur  
    17 Ocak 2013 | 23:43
    -1
    2 bin kişi zor olur heralde..
    • mustafa  
    17 Ocak 2013 | 17:42
    -4
    fener macında açıktaydım çok sağlam yağmur yedim su an hastayım takımda kötüydü ama bunların hepsi birer bahane asıl olan KIZGIN VE KIRGINIM ve sonuç olarak GİTMİYORUM !!!!
    • muzo  
    17 Ocak 2013 | 16:57
    bayramuğur gerçekten gelmicenmi yapma bunu allah aşkına bak kahroluruz yoksa mutlaka gel. seyircimin taraftarmı bence seyircisin anladığım kadarıyla sen büyütülmüşleri seyretmeye geliyosun
    • bayramugur  
    17 Ocak 2013 | 14:54
    -5
    Kayseri maçına gitmeyeceğim.Fener maçına gittik de noldu.Bağırdık bağırdık ses tellerimiz gitti be.Yağmurda cabası.Gitmiyorum abi.
    • bayramugur  
    17 Ocak 2013 | 14:54
    -10
    Kayseri maçına gitmeyeceğim.Fener maçına gittik de noldu.Bağırdık bağırdık ses tellerimiz gitti be.Yağmurda cabası.Gitmiyorum abi.
    • bayramugur  
    17 Ocak 2013 | 14:54
    -8
    Kayseri maçına gitmeyeceğim.Fener maçına gittik de noldu.Bağırdık bağırdık ses tellerimiz gitti be.Yağmurda cabası.Gitmiyorum abi.
    • bayramugur  
    17 Ocak 2013 | 14:51
    -8
    Bank Asyadan ve alt liglerden futbolcu alacağınıza alt yapıdaki futbolcuları A takıma alınki tasarruf yapın.Şener'i fener maçında gördük ne yaptı,Hakan Arslantaş ne yaptı söylermisiniz?Şener'i oynatacağına Ozan Tufan'ı oynatsanız iyi olmazmı?Taha Can,Okan ve Batuhan tabikide Serdar canla başla oynadı.Helal olsun o çocuklara.Yönetim uyuma takıma sahip çık.
    • bayramugur  
    17 Ocak 2013 | 14:51
    -7
    Bank Asyadan ve alt liglerden futbolcu alacağınıza alt yapıdaki futbolcuları A takıma alınki tasarruf yapın.Şener'i fener maçında gördük ne yaptı,Hakan Arslantaş ne yaptı söylermisiniz?Şener'i oynatacağına Ozan Tufan'ı oynatsanız iyi olmazmı?Taha Can,Okan ve Batuhan tabikide Serdar canla başla oynadı.Helal olsun o çocuklara.Yönetim uyuma takıma sahip çık.
    • Orhan  
    17 Ocak 2013 | 12:57
    Şenol o hareketle hoca yönetime çok ince mesaj verdi ama anlayana. Klubede adam yok bu gençlerle oynamak zorundayim dedi resmen
    • BABADAN EMANET  
    17 Ocak 2013 | 12:15
    10
    Ulan dün akşam kaç yıldan sonra her hafta önce parkta buluşup bir yemek yiyip sonra maça gidip gırtlağım yırtılana kadar bağırma zevkimden beni mahrum bırakan haysiyetsiz karektersiz yönetime iki kelime lafım var.
    BursasporUN sizden önce 40 trilyona varan borçları vardı ve siz bu borçları bitirdiniz doğrudur.
    Özlücede ve vakıfköyde koltuklar yoktu ve siz yaptınız doğrudur.
    Bu takımın tarihinde ilk kez şampiyon oldu oda ne tesadüfse sizin gibi basiretsiz kişilerin toplandığı bir gurupa denk geldi ve bundan öyle güzel nemalandınıskı bu doğrudur.
    Futbolcular Bülent korkmaz zamanında alacaklarını alamadıkları için antremanlara çıkamıyorlardı ve siz SÜPER İNSANLAR bu problemide aştınız oda doğrudur.

    Şimdi gelelim TARAFTARIN DOĞRULARINA.
    Sizler daha babanızın şeftali ağcında yüzerken BENİM RAHMETLİ BABAM o sizin muhteşem diye gördüğünüz ve övüne övüne BU Atatürk stadını UEFA KRİTERLERİNE UYGUN HALE BİZ GETİRDİK DİYE ANLATTIĞINIZ MABEDİN DAHA ÇATISI KAPALI DEYİLKEN KAR KIŞ DEMEDEN GÖTÜ DONARCASINA HER MAÇA GİDER ARA ARA DA BİZİ YANINA ALIRDI BİRYERLERİ YIRTILANA KADAR BAĞIRIRDI AMA SİZ BUNU NEREDEN BİLECEKSİNİZ.
    Bu kulübün onca borcu varken diğer BAŞKANLAR ceplerinden veya banka kredilerinden onca iyi transferi mesela (mususileleri,ercümentleri,gançevlerleri,vidolofları,leventleri,sedat3leri tunahanları,sarı vedatları,turipanları biryerlerden bulup getirirlerdi) ama tabi sizde para yok dimi :)
    Ulan onca borcu kapattık yok yukarıda yazmıs olduğum eylemlerı biz yaptık diyorsunuzda hanginizin parasıyla veya hanginizden BursasporUMUZA 3 kuruş hakkınız geçmiştir bunu açıklamıyorusnuz kimin parasıyla kimin malını sahipleniyorsunuz terbiyesizler,
    Ulan siziin yerinede başka yönetim olsaydı bıraz mecaz katalım o paralar geldiğinde messiyi getirirlerdi ya siz muhteşem bangura togeo swenson nunez forcell vay nasını ya ne adamlar deyılmı ulan o paralara bu topcular yazık be valla yazık ama artık yeter,
    dün akşam bir ara tansiyonun düştü stadda yere yıkılacam gibi oldum ve kendımden korktum maç sonrası sınırım geçinde düşündüm acaba kaçınız ısıtmalı koltuklarda elinizde sıcak içeceklerinizi yudumlarken bizim yaşamış olduğumuz üzünteye ortak oldunuz çok merak ediyorum uzun lafın kısası BENDE MAÇA GİTMEYECEM DİYECEM AMA BİLİYORUMKİ MAÇ SAATİ GELDİĞİNDE YİNE ORDA OLACAM ÇÜNKÜ SİZİN GİBİ HERİFLERE İNAT DİMDİK AYAKDA DURACAM NEDE OLSA BU TAKIM BİZE BABAMIZDAN EMANET GİRECEM STADA YİNE BAĞIRACAM BİLİYORUM BİRŞEY DEĞİŞMEYECEK YİNE SİZ BİZİ DÜZELTECEKSİNİŞZ AMA NAPALIM ADI AŞK BU EZİYETİN VE EZİYETİ ÇEKTİRENDE SİZLERSİNİZ HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN...........
    • şenol  
    17 Ocak 2013 | 11:23
    -6
    Bursasporu seven bu maça gitmez böyle hocamı olur takım galip kendini oyundan attırıyor 17 yaşında 3 tane genç oyuncuyu intihar eder gibi oyuna sokup maçı veriyor sen hoca falan değilsin şampiyon kadroyu sırf istanbula şirin gözüksün diye bozdu yazıklar olsun sana madem dindarsın haketmediğin parayı almayı nasıl gönlün el veriyor 350 bin lira ayda cebine atıyorsun allah korkun varsa istifa et
    • Aziz  
    17 Ocak 2013 | 09:39
    -1
    Özel araçla evimden alsalar bilet bedava deseler yine gitmeyeceğim Bursasporuma bir şey demem çocukların ellerinden gelen bu. Ya yönetimin elinden ne geliyor acaba? Bu yönetim biz hata ettik transfer konusunda demeli ve oyuncu almalı! Yoksa biraz ara vericem sanırım en güzel protesto bu olsa gerek ! !
    • görkem  
    17 Ocak 2013 | 09:18
    Bursanın takımı Bursaspor yeniden maç yapmaya başladığında ben yine stadda olurum ama yazıcının ve çevresindeki birkaç kişinin takımının maçına gitmek gibi bir düşüncem olmaz.
    • Ok®  
    17 Ocak 2013 | 08:36
    siz hala taraftarın bilet fiyatlarından gelmediğini düşünüyorsanız sizde salatasınız
    • ibrahim  
    17 Ocak 2013 | 03:37
    yazıklar olsun bu takıma 20 tl vermek zor bişey değil veriyoruz da ne oluyor sonuc ortada 0-1 den 1-1 yapıp daha sonrasında 2-1 yapıp 2-3 yenilen bi takıma 20 tl cok bile gardaş hakkımıda asla helal etmiyorum verdiğim paralar haram zıkkım olsun biz para vererek takıma destek yapalım teksasda belli caplı insanların ceplerinde 300-400 kisilik bilet olsun 1 tane biletsiz adama bilet vermesin napıyorsa okadar biletleri isim vermek istemiyrm böle tipler oldukca GERCEK TARAFTARLAR asla gelmicektir. Kümeye kadar yolun olsun sedat lar kurtarır sizi deplasmana götüren abilerinz bilmmem anlatbldmmi
    • Efsane Bursa  
    16 Ocak 2013 | 23:36
    Bilet fiyatlarına tepki gösteren arkadaşlar, bugün bir büyük takımın bilet fiyatları en aşağı 40 tl artık uyanın. ikincisi yönetime tepki gösteren arkadaşlar ki bende buna dahil olmak üzere tepkimizi ortaya koyamıyoruz. futbolculara pankart yapmak yerine kayseri maçında yönetimin gözüne soka soka keskin bir pankart yapılması gerekir
    • :::)))  
    16 Ocak 2013 | 19:19
    ya şu hocanızı savunmak için biryerlerinizi yırtıp yalakalık yapacağınıza,insanlara yazık size diyeceğinize,yanlış gidenlere öz ve öz Bursasporlu ve mert bir adam gibi tepki koysanız,yanlışlar daha az yapılsa bu takım daha başarılı olsa o zaman siz mutlu olmazmısınız...sanırım kaoslar sizin işinize geliyor,asıl sizsiniz Bursaspora köstek olan...kimse kimsenin Bursasporluluğunu yargılamasın...bu hiçbir kimsenin haddine değil...ama ben şahsım olarak çok güzel yapılacak şeyler varken yapılmamasına isyan ve beddua ediyorum..YÜCE RABBİM ÇOK HEMDE ÇOK BÜYÜKKKKK..KİMSENİN AĞIDA KİMSEDE KALMAZ....!!!!!
    • Mustafa D.  
    16 Ocak 2013 | 08:34
    -9
    gelmezseniz gelmeyin kimse sizin yakanıza yapışıp hesap sormuyo ama burda ağlamayın yazık size be
    • ahmetozdemir  
    16 Ocak 2013 | 00:01
    16
    Bütün Çorbacılar gider bu maça.
    yayaya şaşaşa ertuğrulspor çok yaşa diye bağırsınlar.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR