KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kesin listeler veriliyor

04 Haziran 2012 | 09:29

2 yorum

5554 okunma

Bursaspor'un çarşamba günü Atatürk Spor Salonu'nda çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşecek 48. Olağan Genel Kurulu öncesinde başkan adayları kesin yönetim listelerini bugün Divan Başkanlık Kurulu'na teslim edecek.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, yönetim kurulu listelerini Özlüce Tesisleri’nde bugün mesai saati bitimine kadar alacaklarını açıkladı. Şankaya yaptığı açıklamada, “Başkanlara seslenmek istiyorum. Pazartesi günü mesai bitimine kadar listelerini getirmelerini istiyorum. Lütfen üye olmayan kişileri listeye almasınlar” dedi. Toplam 3 bin 98 üyesi bulunan Bursaspor’da 2 bin 738 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

 Olay Gazetesi

    • Marka  
    05 Haziran 2012 | 18:51
    arkadaslar sporx de üyü sayımız 803 şunu 1000 yapıp büyüklüğümüzü yine gösterelim ..!
    • isim soyisim  
    05 Haziran 2012 | 00:33
    -1
    8eşiktaşlılar duydumki sitemizi takip ediyormuşsunuz bizi izlemeye devam ediniz , çünkü arıyor , soruyruz sizi heryerde bu şehrin harbi çocukları öyle. delikanlıdır ki yapılanları bin yıl geçse de unutmaz hepiniz rahat uyuyun manitanızın kucağında biz kuytu köşelerde karşılacağımız günü her zaman bekleriz biz Bursa çocuğuyuz sabırla bekler bu şehrin ne kadar delikanlı çocukları olduğunu tüm Türkiye ye duyururuz hepiniz rahat olun.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR