KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Kümede kalınca tur atılıyordu"

VİDEO

28 Eylül 2015 | 22:31

375 yorum

84889 okunma

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında maçla ilgili olarak şu değerlendirmeleri yaptı:

"Maç öncesinde içinde bulunduğumuz durum bize bu mücadelenin kayıpsız geçilmesini emrediyordu. Aslında oyuncularımızda antrenmanda istekli durumları, maçın başından sonuna kadar kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Eskişehir'in de durumu ortada. Karşımızda helva gibi takım yoktu. Sıkıntılı ortamdan kurtulmak isteyen bir rakip vardı. İlk yarı net pozisyonlarımız vardı. Baskımız vardı. Oyuncularımın 3 puan için çırpınmalarının karşılığını son dakikalardaki gollerle aldılar. Oyuncularımı isteklerinden, mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Hak ettikleri üç puan aldılar. Eskişehir'de 1,5 yıl çalıştık. Onlara bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Çok ihtiyacımız olan, gelecek adına lige farklı bakmamızı sağlayacak bir galibiyet aldık. O nedenle mutluyuz. Bu takımdaki oyuncular birbiriyle daha fazla çalışıp, vakit geçirirse, birbirini anladıklarında daha iyi olacak.

BURSA'NIN BENDE ÇOK FARKLI YERİ VAR

"Bursaspor'a 2009 yılının Ocak ayında geldik. İlk devre bitmeden Bursaspor'un üçüncü antrenörü olarak geldim. Takım 12. sıradaydı. On sene öncesini eski gazeteciler bilir. İkinci lige düşmüş, iki sezon çıkma mücadelesi vermiş ve onunculuktan yukarı çıkmayan bir takımdı Bursaspor. Nisan'da takım ligde kaldığında, aynı şampiyonlukta olan kutlama konvoyları yapılıyordu. Bu takım şampiyon oldu, üçüncü, dördüncü, beşinci oldu. Şampiyonlar Ligi'ne, Avrupa Kupalarına katıldı. Türkiye Kupası'nda final oynadı. Bursa şehrinin bende çok farklı yeri var. Umuyorum ki gerçek Bursasporlular da bizim farklı yerimiz vardır. Bugün bizim için zor gün oldu. Protestolar birkaç kişi diyemeyeceğim, sonrasında stadın geneline yayıldı. Hayatımda ilk defa taraftar grubu beni istifaya davet etti. Bu da Bursaspor taraftarı oldu. Çok fazla konuşamıyorum. Bu günkü galibiyet 3 puan 3-4 basamak çıkarttı ama bizim içinde acı gün oldu. Üzgünüm. Konuşamıyorum. Demek ki bunları yaşayacakmışız. Oyuncularıma aldıkları galibiyet nedeniyle teşekkür ediyorum. Eskişehir'e bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."

 Bursaspor.org.tr

    • Mustafa  
    04 Ekim 2015 | 02:24
    Ottoman Bursa teksasla hic bir bağım yok ama onlar olmadan olmuyor aga olmazda Bilenser zamaninda gördük teksas olmadan tribunler hic bisekilde organize olamıyor birak herkes kendi bildigini yapsin yaşasın ayakta kalsin yontemlerini sorgulamak kimseye düşmez işine bak
    • Timsah gozu  
    01 Ekim 2015 | 09:48
    Arkadaslar erturul hoca bu konusmayla hatanin en buyunu yapmistir aylik gelir 700000 tl uzeri olan hocamiz bunun yarisindan azina eskisehirde calisti onu yaptik bunu yaptik diyor rahmetli yazici olmasaydi yapardi iste bu yonetimle yap bakalim becere bilirmisin herkez hikayeyi biraksin aylik geliri asgari ucret olup kombinesini almis gelmis adam senin gibi madi cikar icin degil sevgisi icin burda ve Bursa taraftari ligte kaldik diye konvay yapmadi yapmaz biz onurlu durusumuzdan odun vermedik valenciadan 6 yerken alkisladik eskisehire 2 atarken istifani istedik biz tek birsey istiyoruz korkusuzca oynuyan Bursaspor anladinmi vefali HOCAM
    • bar  
    01 Ekim 2015 | 02:40
    traşı kes ne zaman gidiyon onu söyle
    • txs  
    01 Ekim 2015 | 00:10
    senin ve baskanın gittiği gü bizde Bursada konvoy yapacaz sen gittin diye
    • Ottoman Bursa  
    30 Eylül 2015 | 23:29
    Sayın Teksas beleşçileri atıp tutmakla olsaydı siz takımı her sene şampiyon yaparsınız. 50-100 sarhoş gençlerle maçlara gelip takıma verdiğiniz maddi ve manevi zararları bir düşünün. Takıma sahip çıkmak istiyorsanız;
    1- Adam olacaksınız ( Maç saatlerinde içip içip sahaya girmeyeceksiniz )
    2- Beleşçiliği bırakacaksınız başkan adaylarının etrafında fırıldak gibi dönmeyeceksiniz
    3- Çok biliyorsanız da kulübe başkan adayı olur boyunuzun ölçüsünü alırsınız
    • CARSI  
    30 Eylül 2015 | 23:14
    -1
    bu karaktersiz yuzsuzden size fayda gelmez , Bursasporu sampiyon yapmis arkadas , Bursasporda o yil en iyi kadroya sahipti, rahmetli baskaninizin sayesinde sampiyon oldu Bursa , kendine pay cikartiyor yuzsuz, aramizda husumetimizde olsa Bursaya yakismiyor saglam !
    • Yesilyayla  
    30 Eylül 2015 | 18:34
    Arkadaşlar kardeşler gecen seneki 6. Hafta tablosuna bakin ondan sonra yorum yapin degisen bisey yok degisen bisey varsa biziz yapmayin Allah askina adam ne yapsin yildiz denilen cucak bile daha verimli degil sabir sabir sabir bu takim cok can yakacak yurekten inaniyorum buna saygilar.Herkes sever biz ölürüz. .
    • Biyediç  
    30 Eylül 2015 | 17:43
    Bu işlerde esas kabahat tüm akımı satan ve hiçbir yönetim becerisi olmayan Bölükbaşı ve yönetimidir. Bursaspor böyle bir yönetime layık değil.
    • doğrucudavud  
    30 Eylül 2015 | 16:55
    nedir yani dünyanın hangi lignde son maçta kümede kalan takımın taraftarı sevinmiyormuş onu önce bi söylesin ertuğrul efendi.sonra bu taraftarı iyi araştırsın sadece başarısız oluncamı protesto ediyormuşuz ilk aklıma 2 ligden şampiyon çıktığımız antalya maçı sonrasında sercan ın golüyle galip geldiğimiz trabzon maçı ki sonu kent meydanı ile bitip senin göreve gelmeni sağlayan protesto ama işine gelmez bunları hatırlamak anca bizans basınına ajtasyon yaparsın.biz senin yaptığın vefasızlıkları hataları saymaya kalksak sayfalar yetmez bu kadar laf edip istifa etmezsen ayıp sana adam gibi adamsın ya o bakımdan
    • playmaker  
    30 Eylül 2015 | 16:34
    ank gücü-kera sen Bursasporlu değilsni asla olmazsında adam bizi resmen aşağlamış küçük görmüş sen neler diyorsun. Artık bu adam Bursada barınamaz umarım bir an önce defolup gider. Zaten yeterince trilyonlar kazandı Bursasporumuzdan!
    • carsamba texas  
    30 Eylül 2015 | 16:15
    nedir hocam senin amacın anlamıyoruz ki hem takımı oynatamıyosun hemde artislik yapıyosun koskoca kazık kadar adamsın her seye zırlıcaksan yapma bu işi hem suclu hem güçlü ya ulan ist da fener macında bir tane topçu gelip elini sıkmadı senin Bursa maclarında gollerden sonra bir tane topçu sana sarılmaya kosmuyor senle bir sey paylasmıyorlar işin aslını bilen herkes iyi bilir ki volkan sener ozan ertuğrul sağlam yüzünden gitmiştir serdarda gitmek istedi ama yalvar yakar tuttular şimdi ben burdan büyük Bursaspor taraftarına sormak istiyorum değermiydi bu adam için onca topçudan olmaya takımı bozmaya ertuğrul sağlam gercekten kişiliksiz biriymiş adam görmesek kandırcaklar :))))
    • ank gücü-kera  
    30 Eylül 2015 | 12:13
    -9
    adam doğruları söylüyo kardeşim,,Bursaspor neydi ki ne bekliyonuz,,biraz düşünün düşmediğimizde,,konvoylar kornalar,,eğlenceler neymiş o sene ligde kalmışız ne çabuk unuttunuz,, kendinşzi buğday ambarında görmeyin,,,ben Bursasporun maç sattığını şikenın ağa babası olduğu günleri bilirim kasasını maç satarak doldururdu eskiler bilir,,ligte her takıma yatmışızdır şimdi kalmışınız sanki barselonaymış gibi yok yönetim şekli yanlış yok hoca korkak oynatıyormuş vs,,önce taraftar gibi sahip çıkın beleşçiliği bırakın forma alın kombine alın takıma sahip çıkın kardeşim,,ondan sonra beşiktaşa yok rizeye yattı vs,,yatacak tabi zamanında Bursaspor kaçtakımı yaktı biliyormusunuz siz,,unutmayın ne yaparsan onu biçersin,,,
    • tayfunbs1963  
    30 Eylül 2015 | 10:52
    Bursasporun çıkarları herşeyden önemli ertuğrulun yerinde babamda olsa istifa diye bağırırdım .ertuğrul sağlam babamın oğlu değil son derece başarısız takım çok kötü 6 hafta geçti hiçbir ilerleme yok gelecek için takım çok kötü sinyaller veriyor takımı harmanlayamadı .taraftar ikiye bölündüğü için ilk yarı sonuna kadar sabredilmeli diye düşünüyorum ama yönetim derhal istifa etmeli .
    • ms  
    30 Eylül 2015 | 10:36
    insanların yüz maskesine bakarak aldanmayın..artık cicim ayları bitti..her kes işinin en iyisini yapmak zorunda..ertuğrula özel bir takıntımız yok..takımdaki SİSTEMSİZLİK ve ne oynadığını bilmeyen adamlara yön veremeyişidir, tüm sıkıntı.
    • MmM  
    30 Eylül 2015 | 08:59
    taraftar olarakta özeleştiri yapmak lazım daum a katlanan biz ertuğrul hocaya kredi veremiyoruz yazık
    • Faruk  
    30 Eylül 2015 | 08:46
    Asıl hedef bölükbaşı ydı, en fazlada yönetim istifa dendi. Onun haberi niye yapılmıyor
    • sinek valesi  
    30 Eylül 2015 | 04:07
    13
    Ertuğrul Hoca; biz dahi bu kadar çirkinleşmedik seni istifaya davet eder iken. Sen hala sorunu anlamamışsın. Mesele ağaç değil Ertuğrul ,mesele senin toprağa umut ekememen. Hatta mesele senin karakterin olmaya başladı artık. Şenol Hoca gibi tribünlere ve kameralara oynamayı iyi bildiğini düşünmeye başladım. Eğer samimi olsa idin,taraftara yaptığın o beş dakika daha sabredin işaretinden sonra basın toplantısında istifanı açıklardın. İşte o zaman derdim ki "ulan biz ne denyo adamlarız yazıklar olsun bize derdim" hatta derdim ki "adam gibi adamsın be Ertuğrul" derdim. Hatta ve hatta bunu yapsa idin belki o gece belki yarın belki yarından da yakın evin ya da özlüce tesisleri inlerdi "sonsuza kadar ertuğrul hoca" diye. Belki işte. Ama sen naptın. En olmayacak işi yaptın. Biz demeyi bırakıp ben demeye başladın. Meğer şampiyonluk filan hep senin sayende imiş de bize buzamana kadar sahte bir "biz" lafı edermişsin. Ne diyeyim işi matematiği dökemedim kusura bakma o yüzden pek ne yazdığımı da bilmiyorum. Herkes haksız..
    • Biyediç  
    30 Eylül 2015 | 01:49
    Son bir soru daha. Gol atan hiçbir oyuncu sana koşmuyor. Acaba neden?
    • Biyediç  
    30 Eylül 2015 | 01:47
    13
    Sorular;
    1. Sampiyon takimi sen mi kurdun?
    2. Hangi sampiyon takim sampiyonlar liginde 25 tane gol yedi?
    3. Besiktas senden once (ve sonra) hic 8 gol yedi mi bir Avrupa macinda?
    4. Sampiyon olan takimdan hic oyuncu kaybedilmemesine ragmen ve tekrar sampiyon olabilecekken ancak neden 3. olabildin?
    5. Sonraki yilda ize sampiyonlukta katkisi olan cogu oyuncuyu harcayarak kacinci olabildin.
    6. Sampiyonluktan 2 yil sonra ligi 5. degil, 8. bitirdik. Bile bile yalan soyluyorsun. O yil sike sebebiyle play-off oynandi. Play-off baska lig sonucu baska. Takim o yil ligi 8. bitirdi. O da Ibrahim Yazicinin devre arasi getirdigi Pinto sayesinde yoksa kume dusuyorduk.
    7. Madem o kadar iyi hocasin Eskisehir sen kactiginda kacinci siradaydi. Sen gittikten sonra kacinci sirada bitirdin?
    8. Sampiyon olan takimi kim dagitti?
    9. Sampiyon olduktan sonra sozlesmen devam etmesine ragmen kim ariza cikartip yeni sozlesme imzaladi?
    10. Alacagim var diye kendisini sampiyon yapan kulubu alacagi icin kim mahkemeye verdi?

    Bursaporda isin yok. Ne kadar cabuk gidersen o kadar iyi. Giderken yaninda Yalancibasini da gotur.


    • 16161616  
    30 Eylül 2015 | 00:36
    hoca seni sever sayardım ama gözümde değerini yitirdin.eski kötü günlerden kurtulmamızın tek sebebi vardı o da taraftar birlikteliği.senin o kötü dediğin 10 yıla bir bak, bu takım 2.ligde bile daha çok taraftara oynuyordu.asıl soru ne oldu da gerçek Bursaspor taraftarı küstürülüp stadtan uzaklaştırıldı? sorumlusu sen değilsin ama seni getirip dötü kurtarmak isteyen yönetimdir.senin arkanda durabilirler bence de doğrusu bu ama onların arkasında kim duracak acaba?

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR