Kupada rakipler belli oluyor
25 Aralık 2013 | 09:10
6030 okunma
Bugün Bursaspor'un Türkiye Kupası'ndaki rakipleri belli oluyor.
'Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor' sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuraları bugün saat 14.00'te, Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde çekilecek.
Kura çekimine 5. tur maçları sonunda rakiplerini eleyen kulüplerden Bursaspor, Eskişehirspor, Galatasaray ve MP Antalyaspor seri başı olarak katılacak. Kura çekiminde yer alacak diğer takımlar ise Akhisar Belediye, Elazığspor, Sivasspor ve Tokatspor olacak.
ÇAPRAZ EŞLEŞME
Ziraat Türkiye Kupası grup aşaması 4 takımlı 2 grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak.
Grup müsabakaları sonunda ilk iki sırayı alan 4 takım, çapraz eşleşme yöntemi ile yarı finale yükselecek. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak yarı final karşılaşmaların ardından kazanan iki takım Ziraat Türkiye Kupası Final mücadelesinde karşı karşıya gelecek.