KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kurt hoca pusuya yattı

11 Eylül 2013 | 04:48

7 yorum

5919 okunma

Oyuncularına rakibi ezberleten, bu maça özel varyasyonlar hazırlayan Alman Teknik adam tedbiri elden bırakmıyor, önemli maçın galibiyet parolasını arıyor.

Pazar günü Atatürk Stadı'nda ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Bursaspor'da hazırlıklar sürüyor.

Teknik Direktör Christoph Daum, yeşil beyazlı camia için büyük önem taşıyan maçta oyuncuların en iyi performansı göstermesi için tedbiri elden bırakmıyor. Çalışmalarda oyuncularıyla yakın diyaloglar kuran ve maçın öneminden bahseden Alman Teknik adam, dün yerinde duramadı.

'KONUŞMANIZI İSTİYORUM'

Yaklaşık 2 saat süren sabah çalışmasında taktik üzerinde duruldu. Kanat hücumları, köşe ve serbest vuruşlarda uygulanacak varyasyonlar üzerinde duran deneyimli teknik adamın oyuncularını sık sık ikaz etmesi de dikkat çekti. Atılan pasların isabetli olmasını isteyen Daum'un orta alandaki isimleri de saha içerisinde sürekli konuşmaları için uyardı.

KAPTAN İDMANA ÇIKTI

Futbolcularına Beşiktaş'ın maç kasetlerini de izlettiren deneyimli çalıştırıcının bu maça alınabilecek 3 puanın öneminden de bahsettiği bildirildi. Sakatlıkları süren Ozan İpek'in yanı sıra sol alt adalesinde spazm olan Ferhat Kiraz'ın tedavisine devam edildi. 2 gündür takımdan ayrı çalışan kaptan İbrahim Öztürk ise antrenmanda yer aldı.

BELLUSCHİ'NİN CANI SIKKIN

MP Antalyaspor maçında ayağına aldığı darbe sonucu en az 1 ay sahalardan uzak kalacak olan Fernando Belluschi takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Sadece düz koşu yapmakla yetinen Arjantinli futbolcunun keyifsiz oluşu dikkatlerden kaçmıyor.

FREY YARIDA KESTİ

Bursaspor'un Fransız file bekçisi Sebastien Frey dünkü çalışmayı yarıda bıraktı. Kasığında sertleşme meydana gelen tecrübeli kalecinin tedbir amaçlı dinlendirildiği ve önemli bir probleminin bulunmadığı kaydedildi.

KAZIM KENDİNE KIZDI

Dünkü taktik ağırlıklı çalışmada as kadroda şans bulan Colin Kazım, bir pozisyonda kendine kızdı. Attığı isabetsiz pasın ardından morali bozulan tecrübeli futbolcu önceki çalışmalarından aksine durgun günündeydi.

KAPATIN KAMERALARI!

Timsah'ın dünkü taktik ağırlıklı çalışmasının bir bölümünde Teknik Direktör Christoph Daum, basın mensuplarının görüntü almamasını istedi. Alman teknik adam, Beşiktaş maçında uygulanacak taktiğin kamera kayıtlarına geçmemesini isterken, yardımcı antrenör Rudi Verkempick'te duran toplarda uygulanacak varyasyonların TV'lere verilmemesini istedi.

 Olay Gazetesi

    • Vedat Akcakoca  
    11 Eylül 2013 | 23:32
    Bildigim Daum bu maci alir. Fakatt bu mac alindi diye Takimi küme düsürenlere tekrar destek verirseniz yaziklar olsun. Cünkü Daum degil Sir Alex Ferguson bile olsa bu yönetim varsa küme düsmeye oynariz, hatta düseriz.
    • Kestelliler  
    11 Eylül 2013 | 18:12
    Beşiktaş maçı ya tamam yada devam yönetim için !
    • balıkesirli  
    11 Eylül 2013 | 13:02
    ya bizler bu siteye meczup gibi transferin son gününe kadar tranfer haberi var mı diye bakan adamlarız. ruh sağlığımız için yeni döneme kadar transfer konuşmayalım. boşverin sissokkoyu falan.

    takımımıza güvenmektan başka çaremiz yok. her şey bir rüzgara bakıyor. bu rüzgarı da en iyi beşiktaş maçında yakalarız.
    • BS1963  
    11 Eylül 2013 | 10:08
    Teknik Direktörümüz Cok İyi Takımda Fena Degil Ama Liderlik İsteniliyorsa
    Devre Arasında 2 Transfer Fena Olmaz...
    Sissoko + Sag Kanat Yada Forvet
    • Alemde ''Tek''sas  
    11 Eylül 2013 | 08:20
    10
    Allah utandirmasin
    • Emre Yen  
    11 Eylül 2013 | 06:08
    hadi daum guldur yuzumuzu. jimnastigin gazini al biraz.
    • Kansas  
    11 Eylül 2013 | 04:59
    Kısmen olumlu kısmen de olumsuz şeyler oluyor ama en olumlusu da sekiztaşı Atatürk stadına gömmek olacak..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR