KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Lige kadar eksiklerimizi gidermeliyiz"

04 Ağustos 2015 | 22:45

46 yorum

20004 okunma

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Katar ekibi Lekhwiya ile oynanan ve 3-1 galibiyetimiz ile sonuçlanan maçın ardından yaptığı açıklamada takımın fiziksel halini durumunu gözlemleme şansını bulduklarını söyledi.

Sağlam maçın ardından medya mensuplarına şu açıklamayı yaptı; “Süper kupa öncesinde son hazırlık maçını oynarken takımın fiziksel durumunu gördük. Oyun sistemiyle alakalı hangi noktadayız onu gördük. Maça kadar olan bölümde hangi eksiklerimizin olduğunu görebilmek açısından önemli bir maç oldu. Futbolcularımız iyi mücadele ettiler. Hazırlık maçı olmasına rağmen taraftarımız sorumluluk aldı. Onlarla birlikte oyuncularımızın nasıl coşkulu oynadığını gördük. Onlara teşekkür ediyorum. Oyuncularımız eksikliklerimizi ortaya koymuyor. Ofansif anlamda Necid’in olmaması, Bakambu’yu ileride, Ozan’a kanatta görev verdik. O yüzden ofansif anlamda sıkıntılar yaşadık. Birkaç gün içerisinde yapacağımız transferler bizim bu eksikliğimizi ortadan kaldıracak. Cumartesi gününe kadar bir hamle yaparsak bize katkısı olacak. Ama lige kadar eksikliklerimizi gidermek zorundayız. Sonuç olarak iyi maç oldu. Bugün oyunda oynayan bütün arkadaşlarımızın arzularından memnunum. Herkes şansını iyi kullandı. Bu sahiplenmenin ligde de devam edeceğini umuyorum. Bizde onların gururla maç izlemeleri için çalışıyoruz. O yüzden biz birbirimizi sahiplenmek ve kenetlenmek zorundayız. Yoksa bizden kuvvetli takımlarla mücadele edemeyiz. Ama sahiplenmeyi gösterirsek başarılar gelir. Ama ben bu sahiplenmeyi bugün gördüm. Büyük Bursaspor’un büyük taraftarı takımlarını özlemiş. Bugün bir kez daha sorumluluk aldılar. Yeni stadyumumuz dolu ortamda, coşkuyla taraftarla nasıl bir ambiyans oluşturacağını hayal ediyorum. Takım yenerken ve yenilirken de taraftarlarımız alkışlayacak. Cumartesi günkü Süper Kupa maçımıza taraftarımızı bekliyoruz.”

“BİZİMLE OYNAMAK İSTEYENİ İSTİYORUZ”

Medya mensuplarının Volkan Şen’in kadro dışı kalması ile ilgili sorusuna ise Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam şu yanıtı verdi; "Bu konuda fazla konuşmaya gerek yok. İnsanlarda bir yerde olmak veya olmamak istemeyebilir. Dolayısıyla Volkan’da bir tercih yaptı. Ben Bursaspor olmak ve oynamak istemiyorum dedi. Biz kendisini bu kararından vazgeçirmeye çalıştık ama bu kararından dönmedi. Taraftarımızın biraz tepkisi oldu. Bu şehri sevenler mücadelenin içerisinde yer alsın. Biz, bizimle oynamak isteyeni istiyoruz. Volkan bir tercih yaptı ve arkasında durdu. Bundan sonraki süreç farklı bir şekilde işleyecek. "

 

    • b s  
    06 Ağustos 2015 | 16:26
    samet korkmaz geçmiş olsun
    • wearethebest  
    05 Ağustos 2015 | 13:20
    Samet kardesim gecmis olsun.Ben oncelikle passolige karsi cikan zihniyete sesleniyorum bu kafalari degistirin artik. Avrupada oldugu gibi esimizle cocuklarimizla kardesimizle arkadasimizla huzurlu kufursuz bir ortamda mac izlemek istiyoruz.teksasa sesleniyorum radikale maratona seslenyorum boyle seylere goz yummayalim. Yazacak soylenecek cok sey var ama anlayana...
    • gemlikli  
    05 Ağustos 2015 | 13:12
    volkan defolsun gitsin stoch gelsin on numara adam üstüne parada veriyo adamlar hemen satılsın götü başı oynayan defolup gitsin sana muhtaç değiliz volkan senden çok çok iyi adamlar geliyo altyapıdan yemek yediğin kaba pisledin volkan egemenden farkın kalmadı
    • ınegollu osman  
    05 Ağustos 2015 | 13:05
    sımdı yıldız transfer yapılmalı tam zamanı
    • Hidra  
    05 Ağustos 2015 | 12:34
    -2
    ben takımı iyi görmedim diyen arkadasın yorumuna kesınlıkle katılıyorum . Takım zayıf . Aynı zamanda cok geride karsılıyor tipik bir ertugrul saglam takımı olmus . Cok geride oynuyor ve hızlı cıkamıyor . Bu sistemle oynarsak önde 2 tane fişek gibi oyuncumuzun olması lazım oda yok. Takımda problemler var
    • Bursalı  
    05 Ağustos 2015 | 12:31
    Bu volkan denen Bursaspor beni buradan alın diye ağladığı günü çok çabuk unuttu bumudur vefa insan yediği kabı pisletmez bu adamı kulüp kapısından içeri almıyacaksın
    • berryroad  
    05 Ağustos 2015 | 11:06
    12
    jorguera ve sivok cuk oturmuş advinculayı anlayacak bir durum oluşmadı. bakambu formunu yükselterek devam ediyor. aydında kıpırdanma gördüm sevindirici bir durum. ozan ipek oyuna girer 5 dakikaya kırmızı kart görüp çıkar bu haliyle. şeneri arayacağımızı hiç bir zaman düşünmedim ama özellikle beluşinin boşluğunu doldurmak gerek. jorquera ve josuenin yanına oyunu değiştirebilecek bir kişiyi daha eklemek lazım. forvetimiz yok bu da uzun vedede sıkıntı yaratacaktır. herşey tozpembe değil ama çok karamsar olacak bir tabloda yok takımda. taraftar kalitemiz bir çok arkadaşın dediği gibi sürekli düşüyor neye küfrettiği neyi alkışladığı belli olmayan bir hale geldi tribün.
    • Osmanli  
    05 Ağustos 2015 | 10:57
    -10
    Ben takımı iyi görmedim
    • Objektif  
    05 Ağustos 2015 | 10:40
    Samet Korkmaz,

    Taraftar profili maalesef söylediğin gibi kardeşim. Hep takımın iyiye doğru gitmesini istiyoruz ama genel olarak taraftar kalitesi her geçen gün daha da dibe vuruyor. Küçük kardeşimize de geçmiş olsun.
    • ms  
    05 Ağustos 2015 | 10:37
    sayın hocam, savunma zaafımız devam ediyor..adamlar çok çabuk kaleye geliyorlar..takım halinde ve ileriden başlamak kaydı ile orta saha bir şekilde savunmayı sahanın her yerine yaymalıyız..yoksa ceza alanına gelene kadar adama nere gidiyorsun diyen olmadıktan sonra..işimiz zor..yani orta alan ve ileri uç kanatlar savunmayı daha önece başlamalılar..adam kaleye gelene kadar darmadağan omalı..ÖYLE ELİNİ, KOLUNU SALLAYARAK KALE ÖNÜNE GELMEMELİ.
    • finalist  
    05 Ağustos 2015 | 10:31
    Ağzına sağlık Samet Korkmaz. İt kopuktan taraftar olmaz.
    • Khumalo  
    05 Ağustos 2015 | 10:28
    -5
    Bak Bak Bak bu şehri sevenler mücadele etsinmiş.. Taraftara oynamaktan başka birşey yapmıyorsun.. Sen bu şehri çokmu seviyorsun? Yüreğin kalbin jimnastik diye atmıyormu? Eskişehir maçında Yaptığın el kol hareketlerini unuttukmu sandın? Şenol hocanın hazır Takımı'na kondun yoksa Emre , Behich, Harun hatta ve hatta Ozan bile olmazdı bugün.. Bir sözümde taraftara, Ozana önce ıslık sonra alkış cahillerin, önünü göremeyenlerin işi..
    • Aussie  
    05 Ağustos 2015 | 09:28
    yalnız arkadaşlar o değilde nacizane fikrim niasse ve atıf ın geldiğini bir düşünsenize;
    mert

    advincula sivok serdar emre

    jorquera ozan

    atıf josue bakambu

    niasse

    hızlı hücumda rakip tanımayız. Ama tabiki kadro derinliği açısından 1 orta saha şart ( defansif anlamda)
    • cevahür  
    05 Ağustos 2015 | 08:36
    Dünkü maçta Jorquera'yı ofansif anlamda beğendim, daha önceki hazırlık maçında da iyiydi. Defansif olarak ne yapar bilmiyorum. Bakambu adamım yine mükemmeldi. Josue ileri geri koşuyordu, şaşırdım, artık oda bizden biri. Sol kanat Emre daha iyi olacak. Ozan Tufan'ın psikilojik durumu maça yansıdı. Aziz vasattı. Genel olarak takım iyiydi. Tek aksayan taraf sağ bekti. Advincula umarım orayı toparlar.
    • 1963 bursa  
    05 Ağustos 2015 | 08:27
    -4
    zon macerasını o yedigin ana avrat kufurleri bu kulüp taraftar sahipleri
    • erdal k  
    05 Ağustos 2015 | 08:22
    Vakıfköye gitsin diyen arkadaşlar. Şöye bir hesap yapalım.

    1250 *3 =3750 000 Euro. 3 yıllık alacağı ücret. 2015/2016, 2016/2017. 2017/2018
    En az 3 milyon Euro da bonservisinden kazanacığımızı düşünürsek.
    Kulubümüzün kaybı minimum 6.750.000 Euro yani yaklaşık eski paraya 21 trilyon. en iyiysi mikrobu gönderelim istanbula orayı hasta etsin Bursa da tutmamak gerekir.
    • serdar gündüz  
    05 Ağustos 2015 | 07:45
    Maç paralı olsaydı bin kişiyi geçmezdi beleşi çok sever Bursa taraftarı sonra ahkam keser sen önce taraftar olmayı öğren takımına destek ol
    • samet korkmaz  
    05 Ağustos 2015 | 02:47
    40
    bugünki maçın çıkışında altıparmak girişinde hemen dibimizde gençler yürürken birbirlerine çarptıkları için yumruk yumruğa kavga ettiler. bende yanımdaki iki küçük 13 yaşındaki çocukla (biri benim kardeşim diğeri arkadaşımın kardeşi) yanlarından hızlıca uzaklaştım. arkamıza bakmadan yürümeye devam ettik. o sırada gençlerden biri geldi kardeşimin tam ensesine bütün gücüyle koşarak vurdu ve kaçtı. ben ne olduğunu anlamadan iki tane çocukta geldi bana vurdu ve kaçtılar. (sanırım bizi o kavga ettikleri kişilerden koşup kaçanlardan birileri sandılar) yüzüm şu gece saatinde hala acıyor. kendimi değil o minicik kardeşimi düşünüyorum. hayatında ilk defa gelmişti Bursa maçına. peşlerinden koşup yakalamaya kalksaydım sanırım cinayet işleyebilirdim. hayatımda bu kadar sinirli olmadım. çünkü hayatımda gördüğüm içi en temiz en saf çocuk benim kardeşim. bu huyundan dolayı hep ona kızarım hatta. ona öyle vurulması sinirden benim gözlerimi kararttı. ama peşlerinden koşup dövmeye kalksaydım çocukları yalnız bıraktım diye başkaları gelip onları tartaklar diye yalnız bırakamadım. yarın gidip karakola şikayette bulunucam. bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum tabiki ama en azından böyle rahatlayım diyorum. Bursa gençlerinden Bursaspor taraftarından bunları defalarca gördüm. ve taraftarımızdan tiksiniyorum. tribünlerimizin çoğu içkici sarhoş, yada anası babası doğurup sokağa bırakmış birer sokak serserisi. lanet olsun böyle boş insanlara ve gençlere. kesin eminim bugün 'şehitler ölmez vatan bölünmez' diye bağırmışlardır utanmadan statta. malesef o şehitler sizin gibi pislikler aşağılık insanları korumak için canlarını verdi. sizede o sizi yetiştiren ananıza babanızada yazıklar olsun. bugün çok saf temiz kalpli bir çocuğun canını yaktınız. hiç bir suçları yokken. sadece oradan geçtikleri için. lanet olsun sizin gibi gençlere. nasıl kavga ederiz artistlik yaparız diye düşüneceğinize keşke bu vatana nasıl hayırlı olurum nasıl tahtasına bir çivide ben çakarım diye düşünseniz.
    • Yeşil Bursa  
    05 Ağustos 2015 | 02:22
    -4
    Volkan Şen davranışında hatalı olsa bile, önce çuvaldızi kendimize sonra iğneyi başkasına batırmalıyız. Fernandao, ben gitmeyecektim ama istenmedim dedi, ozan tufan şikayet etti, maaşının iyileştirileceği söylenmesine rağmen bir değişiklik yok dedi, bakambu gitmek istediğini söyledi, şimdi volkan şen gitmek istiyor. Bunlar talibi olan futbolcular. Diğerlerinede talip çıksa onlarda gidecem diye bastıracak. Bugün kü oyun yine gösterdi ki, oyuna fark yapan oyuncular, bizim kendi as oyuncularımız. Ozanın golü, bakambu, emre, josue fark yapanlar. Dany traore vs ile bu takım vasat takım oluyor. Sen traoreye milyon euro veriyorsun, ama takımın yıldızına para verilmesi için taraftar sesini çıkarıyormu. Bu huzursuzluğun sebebi, başkanın ve hocanın tutumlarıdır. Çok baskıcılar ve biz ne dersek o olur anlayışındalar. Tabii ki siz karar vereceksiniz ama iğneyide kendinize bir batırın bakalım, bu oyuncular neden sizden yüz çeviriyorlar. Başkan dediğin babacan olur, ota b.ka karışmaz. KAvga eden varsa ara bulucu olur. Futbolcuları bırak, taraftar yaka silkti senden. Herşeyi ben bilirim, biz ne dersek o olur anlayışını bırakın. Ertuğrul hoca, bu kadar baskıcı olma ve takımda adamcılık sakın yapma. Bu takımı dany traore vs ile vasat yapmayın.
    • by iztherap  
    05 Ağustos 2015 | 02:12
    Volkan harbi adam degilmissin
    Su takimda herkes gider bi tek volkan gitmez diyorduk...cunki Bursasporun degerini trabzona gittiginde taraftartdan kufur yiyip saha kenarinda agladiginda bu taraftar sana sahip ciktiginda anladigini dusunmustuk ama yanilmisiz volkan ayni volkan bu taraftar seni bagrina basti ama sen gercekten bunu haketmiyormussun ins satmazlarda 2018 e kadar vakifkoyde cuursun... bu arada 16 numara volkanda bi an once alinip daha cok hakeden birine verilmeli ayni zamanda kaptanlikta...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR