KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Listesinde onlar var!

07 Aralık 2014 | 14:06

7 yorum

8263 okunma

Bursaspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği isimleri netleştiriyor. Deneyimli çalıştırıcının hedefindeki ilk iki isim: Sercan Sararer ve Yunus Mallı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk devrenin bitimine 6 hafta kala, Bursaspor'un transfer listesi de yavaş yavaş şekilleniyor. Takımı bugün Kasımpaşa ile zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularının sezonun geride kalan periyodunda gösterdiği performansları göz önünde bulundurarak transfer listesini oluşturmaya başladı. Bu listenin başında ise Almanya Bundesliga'da forma giyen iki gurbetçi futbolcu; Sercan Sararer ve Yunus Mallı'nın isimleri yer alıyor.

ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜ
Başarılı teknik adamın gözü diktiği gurbetçi oyunculardan Sercan Sararer, formasını giydiği Stuttgart ile Bundesliga'da bu sezona, takımın Almanya 3. Ligi'nde mücadele eden pilot takımı Stuttgart 2'de başladı. Sercan, yakaladığı formla ise yeniden takıma dönmeyi başardı ve Bundesliga'daki son 5 maçta, 4'ü ilk 11'de olmak üzere takımıyla yeniden sahaya çıktı. Güneş, aynı zamanda son kanatta da forma giyebilen 25 yaşındaki oyuncuyu, tekniği ve birebirdeki başarısı sebebiyle kadrosunda görmeyi arzuluyor. 2012 senesinde, Abdullah Avcı döneminde ilk kez A Milli Takım forması giyen oyuncu, Ay-Yıldızlı formayı en son Fatih Terim yönetiminde 19.11.2013 tarihinde Belarus ile oynanan özel maçta giymişti.

GELMEK İSTEMEMİŞTİ
Güneş'in isteği doğrultusunda temasa geçilecek olan Sercan, Bursaspor'dan daha önce de teklif almıştı. Timsah'ta takımın başında Ertuğrul Sağlam'ın bulunduğu 2012-2013 sezonunun hem başında, hem de devre arasında kadroya katmak için dönemin yönetiminin büyük çaba sarf ettiği Sercan, bu teklifleri "Henüz Türkiye'de bir takımda forma giymeyi düşünmüyorum" diyerek geri çevirmiş ve bu transfer hamleleri sonuçsuz kalmıştı. Başarılı oyuncunun, Kırmızı-Beyazlı kulübü ile olan kontratı ise 2017'de sonlanacak.

MAINZ'IN GÖZBEBEĞİ
Almanya Bundesliga'da geride kalan 13 haftada topladığı 16 puanla, cetvelin 10. basamağına yerleşen Mainz 05'te forma giyen Yunus Mallı da Güneş'in gözüne kestirdiği diğer oyuncu. 5'i ilk 11'de olmak üzere bu 13 maçın 10'unda takımının formasını terleten 22 yaşındaki Mallı, yalnızca Timsah'ın değil, başta Slaven Bilic'in çalıştırdığı Beşiktaş olmak üzere Türkiye'deki birçok takımın da gündeminde. Almanya U21 Takımı'nın vazgeçilmez oyuncularından biri olan Mallı'nın Türk pasaportu da bulunuyor.

 Kent Gazetesi - Gökhan Sezer

    • kaos  
    09 Aralık 2014 | 17:51
    aydın affedilmeyecekse bi sol açık şart bir de stoper.. nazar değmesin serdar civelli gayet iyi oynuyorlar ama bi sakatlık yada ceza durumunda elde bi ethem bide ertuğrul kalıyo o bölgeye yerli bi isim şart en azından kiralık olarak alınabilir.. esas sıkıntı kadroyu dolduran çöp adamların gitmesi frey,şamil,yasin,ferhat,ibrahim,taiwo bu adamların maliyetlerinden kurtulmak lazım kulübede dahi oturamıyolar klüpte tutmanın anlamı yok
    • okanbursa  
    08 Aralık 2014 | 22:29
    -2
    josue ve fernandaonun bonservıslerını alalım bu adamlara harcayacak paramız yok.
    • ibo  
    08 Aralık 2014 | 14:05
    şimdiki topçuları toplayacaksınız konuşup alacaklarını ödeyip ara transfer yapmayacağız deyin bakın nasıl oynuyorlar ...
    • eminceylan16  
    08 Aralık 2014 | 10:58
    Aydın yoksa mantıklı 2 isim olur. İkisi de kanatlarda oynayabiliyor. Özellikle sol açık şart takıma. Ama şu an da çok formdalar ve bonservisle almamız çok zor görünüyor..
    • 9 Golnandao !  
    08 Aralık 2014 | 01:01
    Yalandır bu haber biz şehrin önde gelenleri destek versin mali kriz oyuncu ödeme sorunu kalksın diyoruz transfer yapamayız bence önce futbolcuların alacaklarını vermek daha mantıklı zaten şampiyon olduğumuz senede Ertuğrul hoca transfer değil futbolcu borçlarının ödenmesini istemişti.
    • cinaralti  
    07 Aralık 2014 | 21:42
    yemisim kazim once karakterli olsun alinacak oyuncu
    • KFC  
    07 Aralık 2014 | 20:43
    -10
    Bence yerli almalıyız ama kaliteli olmalı orda burda işi bitmiş futbolcular bize yaramaz.Örnegin Kazım gibi.Genç başaralı oyuncular şart bize

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR