KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Mali yapımız şeffaf olacak!

27 Haziran 2013 | 09:12

1 yorum

4439 okunma

Bursaspor KPMG ile anlaşıldı, mali ve vergi denetim Süreci başlıyor.

Yönetim Kurulumuzun, seçim öncesinde ortaya koymuş olduğu ilke ve projelerin ilk sırasında kurumsallaşma ve şeffaflaşma prensibi bulunmaktaydı.

Bu doğrultuda mali açıdan sorunsuz, UEFA Mali Fair Play ve TFF Kulüp Lisans kriterlerine uygun, finansal açıdan güçlü ve vergisel açından da sağlıklı bir kulüp yapısını oluşturmak adına, önemli bir adımı hayata geçirmek üzere dünyanın en büyük denetim şirketlerinden KPMG International firması ile anlaşmaya varılmıştır.

ÖNEMLİ KULÜPLERE DANIŞMANLIK YAPIYOR

Dünyada FIFA'nın ve Real Madrid'in IK yapılanmasını, Manchester United Kulübü'nün Yeni Değer Yaratıcı Projeler Araştırmasını, Liverpool Kulübü'nün vergi denetimini, Borussia Dortmund, Valencia, Schalke, Juventus, Inter, Benfica, PSG, Bordeaux, Arsenal, Chelsea gibi yüze yakın uluslararası futbol kulüplerinin mali denetimini ve kurumsallaşma çalışmalarını yürütmekte olan KPMG firması, Türkiye'de son dönemde Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinin de denetimlerini yapmaktadır.

ŞEFFAFLIK OLMAZSA OLMAZIMIZDIR

KPMG firmasının uzmanları, Bursaspor'un son iki sezondaki mali, finansal ve vergisel durumunu global mali inceleme kriterleri dahilinde analiz edecektir. İnceleme sonucunda Bursasporumuzun mali, finansal ve idari yapısının güncel durumu hakkında bilgilendirme resmi yayın organlarımız aracılığı ile camiamıza aktarılacaktır.

Bu nitelikteki denetimler bundan sonra her yıl sürekli olarak yapılıp, sonuçları kamuoyu ile paylaşılacaktır.

GELECEĞE YATIRIM YAPILACAK

Yönetim Kurulumuz kulübün daha karlı ve sürdürülebilir bir mali yapıya kavuşması için KPMG uzmanları ile birlikte ayrıca özel bir analiz çalışması da yürütecektir. Bu çalışmanın çıktıları Bursasporumuzun "2014-2019" 5 yıllık stratejik plan çalışmasına da ışık tutacaktır.

Yapılacak çalışmaların Bursasporumuzun bugününü aydınlatması ve geleceğini garanti altına alması dileklerimizle.

Bursaspor Yönetim Kurulu

 Bursaspor.org.tr

    • hard16  
    27 Haziran 2013 | 14:15
    yapılamayan transferden sonra bu haberede yalan haber diyeceğim ....

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR