KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Mavi formamızla sahadayız

26 Ekim 2016 | 11:59

1 yorum

5952 okunma

Ziraat Türkiye Kupası 3.Ön Eleme Turu'nda bugün saat:21:00'da evimizde oynayacağımız Yomraspor maçımızın eşgüdüm toplantısı Timsah Arena'da yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcileri, Yusuf Çelik ve Şentürk Demiral'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya kulübümüz temsilen Genel Müdürümüz Erhan Başoğlu katıldı.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda takımımızın müsabakaya mavi renkli formayla, konuk takım Yomraspor ise beyaz renkli formasıyla sahada olacak.

Stadyumun kapıları seyirci girişine saat 19:00'da açılacak. Maç saatinde Bursa'da havanın açık ve sıcaklığın 15 C olması bekleniyor.

Volkan Bayarslan'ın yöneteceği karşılaşma, saat 21:00'da başlayacak. Mücadele A Spor ve www.bursaspor.org.tr (yazılı) canlı olarak yayınlanacak.

 Bursaspor.org.tr

    • bakambu  
    26 Ekim 2016 | 15:56
    -2
    şamil çinaz bu takımdan gitmeli. takımı aşağı çekiyor. 2015 yılında finalde gs'ye kaybettiğimiz maçta iki golde de büyük hatası vardı. dikkatli izleyin oynadığı her maç çok ciddi hatalar yapıyor. bu denli basit oyuncuların Bursaspor'da olmaması gerekir. altyapımızda şamil den 100 kat daha iyi cevherler var. böylesine düz bir adamın yıllardır bu takımda sezonun neredeyse tamamında ilk 11 oynamasını anlayamıyorum.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR