KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Mehmet Demir son yolculuğuna uğurlandı

29 Aralık 2017 | 15:39

2 yorum

8881 okunma

Kulübümüze yıllarca hizmet eden emektar malzemecimiz Mehmet Demir son yolculuğuna uğurlandı.

Cuma namazına müteakip Kestel Turanköy Camii'nde kılınan cenaze namazına Başkanımız Ali Ay,yönetim kurulu üyelerimiz,futbolcularımız ve kulüp personelimizin yanı sıra Bursa spor caimasının önemli isimleri katıldı. Ayrıca eski teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve uzun yıllar takım kaptanlığımızı yapan Ömer Erdoğan, Demir ailesini acı gününde yalnız bırakmadı.

Merhumun naaşı kılınan cenaze namazının ardından Turanköy mezarlığına defnedildi. Merhum Mehmet Demir'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz.

 Bursaspor.org.tr

    • Green  
    02 Ocak 2018 | 01:03
    -2
    ALLAH rahmet eylesin..hiç tanımadım, tanımazdım ama yeşil ağacımızdan bir yaprak kopmuş.. mekanı cennet olsun.. ailesine ALLAH sabırlar versin..
    • teksssaasaaaass  
    29 Aralık 2017 | 21:15
    ALLAH rahmet eylesin.günahlarıını affetsin..yazıklar olsun hepinize şurada saçma sapan yazı olsa saçma sapan yazılar yazmak için yarışırsınız..bir büyüğümüz hakkın rahmetine kavuşmuş.başşsağlığı bile yazmamışsınız.YAZIKLAR OLSUN...rahmetli mehemet abimizin bir yakını girip baksa.ne düşünür?koca bir hiç.biz böyle bir camia değildik..sahte menfaatçi çıkarcı istanbul bizans kulüpleri bile daha çok sahip çıkıyor birbirine...yuhhhhhhhh sizeee

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR