KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Mevkii benim için fark etmez"

18 Mart 2015 | 15:24

0 yorum

5451 okunma

Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Medicana Sivasspor maçı öncesinde oyuncularımız Şamil Çinaz ile Süheyl Çetin, Özlüce Tesislerimizde basın toplantısı düzenledi.

Her iki futbolcumuzda Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı nedeniyle mesajlar vererek, "Bize bu güzel yurdu armağan eden dedelerimize şükran borçluyuz" dediler.

Tecrübeli futbolcumuz Şamil Çinaz, "Öncelikle, 100 yıl önce bugünkü ülkemizi bize armağan eden dedelerimize şükran borçluyuz. Sivasspor karşılaşmasını kazanmak istiyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. İyi performans göstererek 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

MEVKİİ BENİM İÇİN FARK ETMEZ

Savunmanın her yerinde severek görev yaptığını belirten Şamil Çinaz bir soru üzerine, "Bursaspor'un bir futbolcusu olarak bize görev verilen her yerde hizmet etmek zorundayız. Benim profesyonel anlayışıma göre hocam nerede şans verirse en iyi yapmak için çabalıyorum. Sağbek, stoper, ön libero benim için fark etmez. Ancak ön liberoda daha rahat ediyorum. Ligde stoper olarak da oynadım sıkıntı çekmedim" şeklinde konuştu.

SÜHEYL: ZORLU MAÇ OLACAK

Genç savunma oyuncumuz Süheyl Çetin, "Çanakkale Zaferinin 100. Yılını kutluyoruz. Bu güzel vatan için gözlerini kırpmadan şehit olan dedelerimizi sevgi ve rahmetle anıyorum. Bugün 41 puanla dördüncü sıradayız. Rakibimiz Medicana Sivasspor ise alt sıralardan kurtulmak istiyor. Deneyimli, kaliteli oyuncuları var. Maçın Fair-Play çerçevesinde geçmesini arzuluyoruz. Taraftarlarımız cezalı oldukları için Sivas'ta bizimle olmayacaklar. Onlara televizyonları başında güzel futbol oynatıp mutlu etmek istiyoruz" dedi.

ÖZEL ÇALIŞIYORUZ

Süheyl Çetin bir soru üzerine ise, "Bu sezon 6 ay boyunca U21 takımında Mesut Ünal hoca ile çalıştım. Futbol anlayışımı geliştirmememe büyük katkıları oldu. Elimden geleni yapmak istiyorum. Ağabeylerimizi yakalamak için ekstra çalışıyoruz. Antrenman bittikten sonra özel olarak 40 dakika daha fazla sahada kalıyorum. Kondisyon salonunda çalışıyoruz. Biz elimizden geleni yapacağız. Hocamız şans verirse, elbette oynamak istiyorum" dedi.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR