KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Moral yemeğinde buluştular

27 Ağustos 2015 | 10:21

2 yorum

9537 okunma

Sezon öncesi hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Basketbol takımımız, dün akşam Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Halil Özyürek'in düzenlediği akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Saitabat Dere Restaurant'ta yenilen akşam yemeğinde basketbolcularımızın oldukça neşeli oldukları görüldü.

Sosyal etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirilen yemeğe Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Hali Özyürek ve Genel Müdür Yardımcımız Erhan Başoğlu da katıldı.

Halil Özyürek: " Basketbol takımımız için başarı uzak değil"

Bu sezon iyi bir takım kurduklarını belirten Yönetim Kurulu üyemiz Halil Özyürek, " Bu akşam sporcularımız ile yemekte bir araya geldik. Şampiyon olmak için birlik ve beraberlik olması ve arkadaşlığın pekiştirilmesi lazım. Bu sezon bir üst lige, ardından da süper lige çıkmak istiyoruz. Gördüğünüz gibi çeşitli aktiviteler ile takım olma yolunda adımlarımızı atıyoruz. Başkanımız Recep Bölükbaşı'na da teşekkür ediyoruz. Bize her türlü desteği veriyor. Başarı Bursaspor için bence çok uzak değil" dedi.

Genel Menajerimiz Murat Konuk 4-6 Eylül 2015 tarihlerinde Bandırma'da yapılacak olan turnuvada ciddi rakipler ile takımın durumunu gözleyeceklerini belirtti. Konuk, "Yönetim kurulu üyemiz Halil Bey sağ olsun takıma moral yemeği organize etti. Güzel bir akşam oldu. 4-6 Eylül tarihleri arasında Bandırma'da turnuvaya katılacağız. Biz hariç diğer katılan 3 takım bir üst ligdeler. Kendimizi görmek için güzel bir hazırlık maçları olacak. Ligin başlamasına daha çok var. Takımımız ilerleyen günlerde hazır hale gelecektir" dedi.

Şemsettin Baş: " İyi hazırlanıyoruz"

Baş antrenörümüz Şemsettin Baş sezon öncesi hazırlıkların çok güzel şekilde devam ettiğini belirtti. Güzel bir akşam yemeğinde bir araya geldiklerini söylene Baş, sözlerini şöyle sürdürdü; "Bugün itibariyle çalışmalarımızda 4.haftamıza doldurduk. Bugün güzel bir yemek organize edildi. Yorgunluğumuzun üzerine iyi geldi. Daha iyi takımdaşlık yaratmak istiyoruz. 4-6 Eylül tarihlerinde Bandırma'da 1.lig takımlarının yer alacağı 3 takımla birlikte turnuvada karşılaşacağız. Onlar sezonu erken açtılar ve yabancı oyuncuları var. Favori gözüküyorlar ama biz de kendimizi denemek istiyoruz. Şuanda takımın durumu hakkında konuşmak için erken. İyi hazırlanıyoruz. Geçen sezon lige alışma dönemi geçirmiştik. Bu sene inşallah üst lige çıkacağız. Bu sezon 11 transfer yaptık. Şuanda transfere ihtiyacımız yok. Belki bir genç oyuncu alabiliriz. İnşallah bir sakatlık olmazsa bu takımla ligi bitirmek istiyoruz."

Cihad Şahin: " Taraftarı görmek için yanıp, tutuşuyoruz"

Forvet oyuncumuz Cihad Şahin sezon öncesi hazırlıklarının yoğun tempoda devam ettiğini ve sezonun biran öncesi başlaması taraftarlar ile buluşmak için sabırsızlandıklarını söyledi.

Şahin, "Hazırlıklarımız başladı. Yoğun tempoda çalıştık. Tam anlamıyla hazır değiliz. Bu hazırlık maçları da hazır olmak için yapılıyor. 4-6 Eylül'de Bandırma'da yapılacak olan turnuvada ciddi maçlar olacak. Bizim ligdeki rakiplerimiz değiller ama takım olma yolunda çok önemli diye düşünüyorum. Sonuç önemli olmayacak önemli olan çalıştığımız düzenleri uygulama açısında güzel olacak.

Takımdaki arkadaşlık gerçekten çok iyi durumda. Geçen seneden takımda 2 arkadaşımız var. Yeni gelen 11 arkadaşımızda daha önce farklı takımlarda birlikte olan oyuncular. Herkes birbirini iyi biliyor. Çok çabuk kaynaşma sağlandı. Herkes eğlenceli neşeli. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Güzel bir ortam oluşturduk.

Geçen sezon ben Bursa'da başka takımda oynuyordum ve Bursaspor'un maçlarına geldim. Taraftarımız müthiş atmosfer yaratıyorlar. Rakip takımların korkulu rüyası oluyorlar. Bu sezon 7 bin kapasiteli salonda çok daha güzel atmosfer yaratacaklardır. Takım olarak biran önce maçlar başlasın ve taraftarımızı görelim diye yanıp tutuştuğumuzu söyleyebilirim."

Onur Sonsırma: " Herşey Çok güzel "

Yeni transferlerimizden Onur Sonsırma ise "Sezona erken başladık. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlk iki hafta yumuşak tempoda geçti, şimdi tempo yavaş yavaş arttı. Bandırma'da turnuvaya katılacağız. Takımımızdaki arkadaşlık çok güzel. Şimdi her şey çok güzel gidiyor. Takım içinde sürekli konuşuyoruz. Taraftarımızı herkes merakla bekliyor. Geçen sezon Bursaspor Tv'den maçları izleme şansım olmuştu. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Bizim şampiyonluk yolundaki itici gücümüz olacaklar. Bursaspor'u hak ettiği liglere taşımak en büyük hedefimiz" dedi.

Yiğit Emre Mirza : " Çok iyi bir takım olacağız"

Genç pivot oyuncumuz Yiğit Emre Mirza ise "Yoğun bir şekilde iyi çalışıyoruz. İnşallah bu dönemi en iyi şekilde geçirip lige hazır gireceğiz. Ağabeylerim bana her zaman destek oluyorlar. Bu sezon çok iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • bursabursa  
    27 Ağustos 2015 | 14:24
    başarılar diliyoruz potanın timsahlarına. yine salonlardayız bu sezon
    • Yavuz16  
    27 Ağustos 2015 | 13:22
    -1
    hadi gözümüz aydin sutter ..Fernadaoyu andiriyor..

    sanki bir asik da iyi ve önde gibi---
    ilk vuruslari güzel----
    hayirlisi olsun derim

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR