KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Muhtemel 11'imiz

23 Ocak 2013 | 13:03

130 yorum

39529 okunma

Takımımızın, bugün Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı ZTK maçının toplantısı yapıldı.

Takımımızın, bugün Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı ZTK maçının toplantısı yapıldı.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4.haftasında Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağımız maçın eşgüdüm toplantısı yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri Kayhan Alyürük ve Yıldıray Arslan başkanlığında yapılan toplantıya her iki kulübün temsilcileri, güvenlik ve sağlık ekibi amirleri katıldı.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda takımımızın sahaya 'Yeşil Bursa' formasıyla çıkması kararlaştırıldı. Fenerbahçe takımı ise çubuklu formasıyla mücadele edecek.

Kuddusi Müftüoğlu'nun yöneteceği karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Mücadele ATV'den canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

FENERBAHÇE
Mert, Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Kuyt, M. Topal, Meireles, Salih, Stoch, Semih

BURSASPOR'UMUZ
Carson, Şener, Serdar, İbrahim, Vederson, Tuncay, Edu, Musa, Ferhat, Forsell, Pinto

 

    • mudanyalı  
    24 Ocak 2013 | 12:04
    BursaSspora layık görünen oynaması nı istediğiniz futbol bumu.bize bunu uyun görüp işimi yapıyorum deyip..maaşını alıp yiyenlere hakkımı,HELAL etmiyorum.Bursasporu ne hale gitirdiğniz ortada iken..neyi doğru yaptınızı bir açıklayın sonrada biz bu ücreti hak ediyoruz deyin..koskaca şehrin takımının geldiği hali ezilerek,üzülerek,ıkına sıkıla izletmeye utanmıyormusunuz.
    • sarıııı  
    24 Ocak 2013 | 11:26
    -1
    abi bırakın bunları bi haklı olabilirsiniz şuan en kötü durum ne olur bir takım için küme düşmek dimi biz bu takımı küme düşerkende tutmadıkmı yanında olmadık mı abi yapmayın biz sonuna kadar yanında olalım takımın bosverin futbol zevktir biz para kazanmıyoz ki futbolcu indirio 1 milyon euro yu biz burda parmakları yoruyoz bosverin abi zevk almaya bakın destekleyin takımınızı
    • carsamba texas  
    24 Ocak 2013 | 10:02
    admin eğer gazi üni nıck li arkadasın ki gibi herseyi yayınlıcaksan bence bişiler söliyim o arkadasa onlarıda yayınla yada tel vereyim o yürekli öz güven patlaması yasayan arkadasa paslastır bizi yüzümüzede sölesin bunları tarafsız davranın öle hocaya karsı elestiri olunca yayınlama hocaya elestirenleri elestirenleri yayınla bu işler böle olmaz milletin yüzünee söleyemiceniz sözleri burda yazmayın akıllı olun!!!!!!!!
    • carsamba texas  
    24 Ocak 2013 | 09:59
    her zaman diyoruz bu takımdan batallayı alın belluchı yi alın sanlı urfadan farkımız kalmaz die bunu dün aksam ispatlamıs olduk ertuğrul sağlamın adamlına tüküreyim ben adammısın sen hoca söle bence yönetimin en büyük sak sakcısı yalakası vede suc ortağısın sen senin yüzünden o stada gelmeyen en az 10 000 kişi vardır abartısız
    • Mesuty  
    24 Ocak 2013 | 09:52
    Gençler oynasın ve oynamalı da zaten, ama basit maçlar varken sen bu gençleri en kritik maçlarda oynatırsan gençlere iyilik değil kötülük yapmış olursun, birde bütün gençler aynı anda oynamaz arkadaş, rotasyonla yavaş yavaş birer birer takıma adapte edeceksin.

    Kusura bakmayın ama burda hocanın yaptığı gençler gençler dediniz deyip hepsini alıp aynı anda yok etmekten başka birşey değildir....
    • tsc  
    24 Ocak 2013 | 09:44
    -2
    carson gitsin abi ya
    • YILDIRAY  
    24 Ocak 2013 | 09:44
    Hocam tuncayı hakanı musatı forseli bangurayı vedersonu gönderin taraftardan özrünüzüde dileyin. Biz üstümüze düşeni yapmaktan zevk duyarız (25000 kişi). Bu şekilde olursa maçları bile izlememeye devam edeceğim. Bütün şehri bu sebeblerden küstürdünüz. Herkes zapoyu bjk maçından hatırlasın ve dün tuncaya bakın amk yorumsuz...
    • feyyaz ayaz  
    24 Ocak 2013 | 09:33
    şener tuncay ibrahim forsell hakan aslantaş! acilen gönderilmeli! ptt liginde anca oynarlar!
    • şükrü macırella  
    24 Ocak 2013 | 09:31
    şu doğruyu korkmadan söyleyip yönetim ve hoca yalakalığı yapmayanlara atarlanıp maça gelmiyorsunuz diye yakınan torikler ve alıklar var ya sizler futbolun f sinden anlamadan ancak tabelaya göre şakşakçılık yaparsınız! ben ve benim gibi düşünenler galip gelirken dahi eksikleri ve artıları söyledi! tirübünler şener ile hakan aslantaş ile dolmaz ayrıca! sen şampiyon olduktan sonra da ptt ligi takımlarından kötü transfer yapıyorsan çıta mıta atlamaya niyetin yoktur! tesadüfle iş görmek hocanın da yönetimin de yaptığı!ve siz gördüklerinizi söylemekten korkmayın yoksa daima koyun sürüsü gibi güdülürsünüz!
    • şükrü macırella  
    24 Ocak 2013 | 09:19
    -1
    yönetim baş suçludur orası tamam da şu hakan aslantaşı oynatmaktan ne zevk alıyor hoca biri gelsin söylesin de aklını alıvereyim! adam topa girmesini bilmiyor savunma yetenekleri yok hücum desen yokoğlu yok! yaşı da az değil! böylesi bir oyuncudan bir şeyler beklemek zarar demek ve bu zararı defalarca hakan aslantaş ile yaşadı bu takım ve hoca! ama bakıyoruz hala sol bekte yeri hazır! zamanında ibrahim kaş adem koçak svenson ısrarları olurdu ne oldu sonunda kovarcasına gönderdi bu tip yeteneksiz düz oyuncuları! gelmeleri hata idi ama hoca yanlış olarak bile görmedi uyum sağlamadı dedi çıktı işin içinden. bangura togue svenson nunez steinert vakalarında olduğu gibi!ibrahim öztürk hakan aslantaş murat yıldırım şener bu takımın oyuncusu değil. yetenekleri olmayan boş beleş koşup üstüne bir de takımın karizmasını çizdiren bu oyunculara tahammül edilmemelidir!

    bu arada edu n diayeden çok daha iyi oyuncu! tekniği on numara ayarında! ama dün akşam saçma sapan bir gol yedikten sonra takım ziyan oldu onun bu müthiş oyunu!işte yeteneksiz ayarsız biri çıkar tüm emekleriniz boşa gider böyle!

    küçük ayrıntılar skoru belirler! eğer sol bekimizde yetenekli ve klas bir adam olsaydı bu tür saçmalıklar bizi bulmazdı!psikolojik olarak çöktük! sonrası zaten malum!

    tekrara ediyorum hakan aslantaş ibrahim öztürk şener murat yıldırım hemen gitmeli. forcell gibi tavşanlıya 1461 tsye iki asist yapıp sivasta fenevde tel tel dökülüp yeteneği yetmeyen ya da bangura gibi esamesi okunmayan düz yırtıcı olmayan yabancılar çekip gitmeli. ve yabancı kaleci tercihi bize lüks! harun iyi kaleci yanına sinan bolat tarzı bir takviye ile yabancı kontenjanına takviye yaparız. özellikle kanat beklerine! hem savunma hem açıklar rezalet. bekler stoperlere yardım edemiyor hücum desen zaten yetenksizler sol ve sağ açıklar doğru düzgün orta kesemiyor. tuncay zaten bitmiş. ondan medet ummak saçmalık! fenevli tuncay olarak bir zamanlar yurt dışına çıkışıyla öldü gitti!

    ey yönetim eğer adam gibi adam almazsan diye başlayan bir cümle kurmayacağım size söylencek söz bitti! ister alın ister almayın!

    ve ey hoca! sen de istersen oynat dur kazma ve yaşını başını almış oyuncuları. ama unutma küçük ayrıntılar skoru belirler! hadi selametle!
    • cenk bursa  
    24 Ocak 2013 | 09:11
    hayatımda olaylara bu kadar iyi niyetle yaklasan taraftar topluluğu görmedim herseye eyvallah ceken korkaklar topluluğu olmussunuz siz bu takım 5 sene içinde bu hızla giderse küme düşebilir demedi demeyin!!!!!!
    • AntaLya  
    24 Ocak 2013 | 08:27
    -2
    Burda yazmayla Bursasporlu olunmuyor! ! ! Gelin stada gösterin taraftar olduğunuzu! ! ! Düne kadar hoca yenilirsen bari gençleri oynat alttan oyuncu çıkarmıyo denenler şimdi nerde? Gördünüz mü babayı? Adam gibi adam elinde bu malzeme var başka napsın be hoca yönetim dururken ! ! !
    • Alper  
    24 Ocak 2013 | 07:52
    Yazıklar Olsun Hocam Fenere şu kadroylamı çıkılır
    • ender  
    24 Ocak 2013 | 07:31
    transferi ertuğrul yapıyo dimi ona sövüp duruyoruz. eindeki adamları hepsini kullanmak zorunda adam 18 günde 6 maç verilmiş. Türkiyede hangi takıma yapılmış bu. biraz da kafanızı kaldırın kardeşim. federasyon başardı takımı taraftarı birbirine düşürdü sonunda. dipnot: bu takı 3 oyuncu kazandı dün çok şükür batuhan, ozan tufan, EDU.
    • Sedat tor  
    24 Ocak 2013 | 06:42
    Hakan aslantaş musa çağıranla bir yere varamayız bize ozan tufanlar batuhanlar okan denizler lazım bir an önce hem genç hemde başarıya aç futbolcular lazım
    • gazi uni  
    24 Ocak 2013 | 04:38
    -6
    Hocaya laf soyleyenlerin tee amk.. Ulan isiniz gucunuz burdan sallamak.. Ne ayaksiniz lan siz? Ben 27 yasindayim.. Univesite okurken cebimizdeki son parayi verip ankaradan antepe,sivasa elaziga,karabuge gitttik lan biz amina koyduum veletleri... Siz anca sicacik evinizde otuurup mac yorumlayin ona buna atarlanin.. Siktirin gidin lan birakin Bursasporumn yakasini..
    • Vedat Akcakoca  
    24 Ocak 2013 | 04:10
    -3
    defalarca dedikki mutlu sayesinde sampiyon oldu ertugrul. mutlunun gecmisinde samet hocayla daha fazla paylasim var. Ahh be ah bir kac hafta daha dayansaydik ta. ister se küpme düsse idik tekrar ama samet hoca ile kalsa idik. Size yemin ederim ki en az bes sene üst üste sampiyon olurduk. Nwereden biliyorum. Galatasarayi yikan stefanov nerde simdi? Besiktasi yikan, sampiyonluk golünü atan Ali Tandogan nerede simdi? Ki taraftar onu ikinci kaptan biliyordu. Bdence Bu Ertugrul müritligine devam etsin, parasinida versin takimdan el cektirsinler. Takimi hucu yapmaya ugrasiyor. Yerine müfitmi gelir, Vedatmi gelir, Ömermi gelir bilmem ama Yazici sana da destek azaliyor. Seni tefe koyup kovarlar Bursadan. Recep Altepeden ihale almak icin yaptigin saklabanliklar yeter. Ya baskan ol. olamiyorsan biz Orhan agabey gibi takimi toplayacak bir kaptanimizi baskan yapariz. Sana bu ilki elestirim Sayin Baskan!!
    • Combative  
    24 Ocak 2013 | 02:32
    bu maçtan sonra bendede bittin ertuğrul hoca malesef, maç sonu açıklamaların ise tam fiyasko.Çıktığın kadro bir kere yanlış, oyuncu değişikliklerin ise muamma.Anladığıma göre maç sonunda yaptığın açıklamada fenerbahçe camiasına bizi muhtaçmışız gibi bıraktın...
    • tkss  
    24 Ocak 2013 | 02:27
    tartişacak zaman değil. ligde çok deönemli br virajdayiz lütfen sabirli arkadaşlar...10 gün sonra lider olma ihtimali olan br anadolu takimin traftari olduğumuzu unutmayalim yıpratmayalim...
    • ismail  
    24 Ocak 2013 | 02:16
    basin toplantisini dinledim. kimseyi dinlemeden yargilamyamassiniz. yönetim konusunda doğru çok kötü yönetiliyoruz ama sabirli olmamiz lazim. bld maçi büyük fırsat gerçekten önemli...Bursayi seven ergiç kaybettik hocanin payi olsada. ama onu kaybetmeyelim grevimiz trübünde olmak...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR