KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"N'Diaye'yi göndermek zorunda kaldık"

VİDEO

10 Ocak 2013 | 17:35

38 yorum

18091 okunma

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam pazar günü deplasmanda oynanacak Sivasspor maçı, N'Diaye transferi ve takıma yapılacak takviyelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

İkinci döneme başladıklarını ifade eden Sağlam, "Sivasspor maçıyla ikinci devreye başlıyoruz. Biliyorsunuz Ocak ayı içerisinde kupa maçlarının da dahil olduğu sıkışık bir periyot bizi bekliyor. Yaklaşık 17 – 18 günde 6 tane maç oynayacağız. Bu dönem içerisinde iklim ve saha şartları futbol oynamaya müsait olursa, hem bizler hemde bizleri izleyenler futboldan keyif alırlar. 1461 Trabzon maçıyla iyi başladığımız Ziraat Türkiye Kupası'na Sivasspor maçı ile devam edeceğiz. Daha sonra evimizde Fenerbahçe'yi ağırlayacağız. Haftasonu da evimizde ikinci devrenin ilk lig maçını oynayacağız. Bizim adımıza çok önemli bir ocak ayı geçireceğiz. Hedefimiz öncelikle kupada bu seriyi iyi bitirip gruptan çıkmak daha sonrada ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak olacak. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor. Aramıza geç katılan arkadaşlarımız vardı. Onların da antrenman eksiklerini gidermeye çalışıyoruz" dedi.

N'Diaye'ye Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederim

Sunderland kulübüne transfer olan başarılı orta saha oyuncusu Alfred N'Diaye'nin transferini değerlendiren Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, "Alfred N'Diaye bizim beklentimiz olan bir oyuncuydu. Hem performans anlamında takıma katkısını bekliyorduk hem de olası bir transfer durumunu bekliyorduk. Çünkü Alfred N'Diaye oyun kalitesi ve performansıyla böyle bir şey olabileceğini sezon içerisinde bize gösterdi. Dolayısıyla oyuncunun da çok istekli olduğunu gördük. Bize, 'Ben kendi hayallerim doğrultusunda Premier Lig'de oynamak istiyorum' dedikten sonra oyuncuyu çok fazla burada tutma şansımız da kalmadı. Bu sadece yabancı oyuncu için geçerli değil. Yerlilerden birisi de böyle dedikten sonra onu tutmanın mantığı yok. Hemde öyle bir şansınızda olmuyor. Altyapımızdan yetişmiş bazı oyuncularda da bunu yaşadık. Biz de istemeyerek de olsa Alfred N'Diaye'yi göndermek zorunda kaldık. Bursaspora yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi takımımıza hizmet etti. Bunun yanında maddi anlamda da çok büyük katkı sağladı. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Takviye Yapmayı Düşünüyoruz

N'Diaye'den boşalan mevkiye takviye olacağını belirten Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü:

"N'Diaye'den boşalan mevkiimiz var. Kulübün imkanları doğrultusunda takviye yapmayı düşünüyoruz. Bu çalışmalarımız da bir taraftan devam ediyor. Biz yönetimimize N'Diaye kalitesinde bize katkı sağlayacak oyuncularla alakalı raporumuzu veriyoruz. Bazıları ekonomik anlamda pahalı geliyor. Sonra bir alta iniyoruz. Dolayısıyla imkanlar doğrultusunda oraya takviye yapmayı düşünüyoruz. Gönül istiyor ki, daha kaliteli oyuncuları kadroya katalım ama iş dönüp dolaşıp ekonomik yeterliliğe takılıyor. Biz listemizi verdik. Oyuncular belli. Onlar da çalışıyor. Biz de biran önce aramıza katılmasını isteyeceğiz."

 Bursaspor.org.tr

    • ahmetozdemir  
    15 Ocak 2013 | 15:01
    Murat Yıldırım,Musa Çağıran,Bangurayı Satmayı neden düşünmüyorsunuz anlamış değilim.
    • junior  
    14 Ocak 2013 | 20:56
    Mustafa s madem o kadar para geldi, hocaya ve yonetime göre ortada para yok. Paraları kim yedi?
    • PMB10  
    11 Ocak 2013 | 18:56
    Mesut Genç sen herşeyi biliyorsun burdaki diğer insanlar hiçbirşey bilmiyor.Adnan Örnek'te bile var diploma ama çalıştırdığı popüler klüb yok.Yılmaz Vural'da da var.Hem bizene oraya buraya bağışlıyorsa ki Allahla kendi arasında olması lazım ilk defa duyuyorum senden.Burası Profesyonel bir Klüb Malesef kusura bakmasın kimse hacı baba tekkesi değil.
    • !!!!  
    11 Ocak 2013 | 16:40
    en son teknik direktör semineri pro lisans semineriydi.ve Türkiyede şuan o seminere katılıp pro lisans sahibi 24 teknik adam var.....bu kadar komik yorum yapılır ALLAH ım sen bu cahillerden Bursasporumuzu koru..aminnnnnn
    • hakan  
    11 Ocak 2013 | 16:35
    mesut genç tek diplomalı t.d öylemiii komiksin bu 1; maaşı kulüpten 275.000 tl mi ister hovardalık yapar ister hayır yapar sana bana faydası varmı, ve bu para bizim kulübümüzden çıkıyor sonuçta bu 2, hata herkezde var hocada da var bizde var peki hatalarını söyleyince niye bu kadar ağırınıza gidiyorrr bu 3,,bana 5 yıl içinde alt yapıdan bir tane adam çıkartıp kulübün ve takımın menfaati doğrultusunda adam kazandırdığını söyle ( fazla değil 1 tane yaz yeter)buda 4...sen devam et ertuğrulsporu desteklemeye ve burada eksi atmayaaa...çok yakında gittiği zaman göreceğiz o iyi gün Bursalısımı değilmi oda ayrı bir konu...
    • partizan  
    11 Ocak 2013 | 15:56
    önce transferleri masaya yatırın,sonra karar verin,sonra başkanla istanbulda buluşup bir kez de orada masaya yatırın,fikir teatisinde bulunup bir kez daha transferdeki isimleri belirlemek için ileri tarihe randevu verin..aradan haftalar geçsin emi! hatta buluşamayın!sonra kaldırıp bi daha yatırın! kerizler oyalansın diye 1-2 ismi basına sızdırın,hayvan terli gelince u dönüşü yapıp "paramız yok hemi bunlar çok pahalı,en iyi transfer kendi altyapımızdır" diye gevelenip cukkayı kazığa bağlayın..ara tansfer dönemi bitince de "çok istedik olmadı,ama bu takım başarılıdır" açıklaması yapın.sonra boş tribünleri görünce bok yutmuş kaz gibi " nerede bu taraftar? haydi alayınızı maça bekliyoruz"diye gaz verip ağlaklanırsınız utanmadan! geçen adını anmak istemediğim bi(yöneticiymiş) tv de niye adam gibi transfer yok sorusuna," batalla var efendim carson var basser var" derken bayağı bayağı ve ciddi ciddi Bursasapor yönetiminin ruhsal yapısını ortaya koyuyordu..yolda görsem vallahi acımam..
    • HERŞEYİM BURSASPOR  
    11 Ocak 2013 | 15:10
    eyvah hoca isim verdiyse yine yandık demektir. gitti yine gelen paralar herzamanki gibi
    • mustafa s  
    11 Ocak 2013 | 13:59
    -2
    hocanın maaşına takanlar hoca kulübe geldikten sonra Bursaspora ne kazandırmuştır bir bakın tütkiyede her galibiyete 900 bin lira veriliyor şapiyon olmuş takım ayrıa prim alıyor şampiyonlar ligide oynamısından dolayı ne alıyor keza onun zamanında alınan onca bonservis bedeli var yani hoacnın geldiginden beri bu kulübe kazandırdıgı abartısız 200 trilyonun üzerinde para ama bunu özelikle görmeyenler var nedenide belli adamın yaşam tarzı başka neden filan yok bakın bakim 4 büyük deilen takımların hangisinin yabancı oyuncusuna 5 milyon veren var azcık insaflı olun yorum yaparken
    • hard16  
    11 Ocak 2013 | 11:24
    -2
    hoca Türkiyenin en çok kazanan adamı. nasıl yükselişe geçildiğinde şampiyon olduğunda oyuncunun maaşları hoca maaşları arttıysa artık maaşların düşürülmesi lazım en önemli adamlarıda yolladık iyi parada kazandık ya adam gibi transfer yapın şampiyonlar ligine oynuyalım yada bizi hiç ümitlendirmeyin bank asyadan adam istemiyoruz Türkiyenin en iyi alt yapısına sahibiz gençler oynasın en azından üzülmeyiz.
    • ivazpaşalı osman  
    11 Ocak 2013 | 10:47
    hoca volkan 3,2 milyon euro, sercan 3 milyon euro, turgay 1 milyon euro, en diaye 4,7 milyon euro ademden , ibrahim kaştan ve ayrıca kiraya gönderilenleri saymıyoruz gelen toplam 11,9 milyon eoro yani 28 trilyon yapıyor hoca , sen bizi ya aptal zannediyosun yada siz sopa yememişiniz , bizi birbirimize düşürdünüz ayarımızı kaçırdınız, ne güzel bir ara okula giden kardeşlerimizin üzerlerinde Bursaspor formaları, atkıları vardı şimdi yaptıgınız geç ve bank asya topçuları sayesinde eskisi kadar Bursaspor formalı ve atkılı gençleri artık fazla göremiyoruz , hoca ve başkan farkındamısınız,ama siz formanın degil ekonomi ve euronun farkındasınız değilmi yazık, biz zaten başkanın çorbacı olduğunu biliyoruz ama seni ADAM gibi ADAM DİYE SEVDIK,DİK dur artık bundan sonra matamatik ve ekonomi derslerini bırak , bize pişecek topçu değil pişmiş olmuş topçu bul ve başkana ortağı gibi , degil ADAM gibi ADAM ERTUĞRUL HOCA OLARAK ALDIR ,
    • Teksas  
    11 Ocak 2013 | 10:05
    Milleti futboldan hayattan takımdan herkesten soguttunuz yazıklar olsun size..
    • Mesut Genc  
    11 Ocak 2013 | 09:59
    -4
    Bunu daha öncede yazmistik. Hangi Kulüpte olursa olsun, Oyuncu gidecem diyorsa gider. Göndermessin sikinti olur. Bugün niye sattiniz diye bas bas bagiran sözde Taraftar ozamanda niye göndermeyip huzursusluga izin verdiniz der. Takimlarin Taraftarlarin 80% hep böyledir. Keyfine göre takimina kizar yada sever. Hocanin parasina Millet ama takmis. 1. Adam Sportif anlamda Bursaya getirdi basari ve istikrar, istediginiz kadar yirtinsanizda ortada. 2. Adam Türkiyenin tek Diplomali T.Direktörü! 3. Adam Masin 60%-70% kac kere bagisladi, bunu onu sevmeyen Yayin kuruluslari bile ortaya cikardi. Yani ona her ay kalan para die 17 LIG T.D. bakinca daha az, cünkü bu ADAM gibi ADAM. 4. Hatalari yokmu? var, hatasi olmayan konussun, en azindan cabaliyor, burda yorum yazan cogulari gibi iyi gün Bursasporlu degil!
    • ivazpaşalı osman  
    11 Ocak 2013 | 09:39
    -1
    hoca sen başkan dye geçinen yazıcıdan bile fazla ağlamaya başladın ya ekonomik olcak cam kenarı olacak , şöför yanı olacak, alacağınız komisyon arpası düzgün olacak ,3ay sonra kiralacak takım bulunacak, hoca sen bak aldığın arpaya senin parada ekonomik sıkıntı var mı, ekonomik sıkıntı varsa ,bu senin değil başkan ve yönetici diye gezen adamların işi, zaten yöneticilerin hiç bir seyden haberleri yok , başkan ve hoca olmadan bu kulüpte kuş uçmaz gerisi hikaye
    • murat saçan  
    11 Ocak 2013 | 09:26
    24
    cuma namazlarında hoca hep söylüyor.. çıkışta camiye yardım,camiye yardım.. bende diyordum içimden ulan her hafta bunca parayı hoca ne yapıcak ? hep yardım hep yardım bir kerede şükret et mübarek.. meğer hocamız sadece bizim mahallenin camisi için istemiyormuş o parayı her hafta toplanan parayla, başka camilere yardım ediliyormuş..
    (ertuğrul hocamızın da her açıklamasında parasal sıkıntılarımız var Bursanın büyük patronları el atsın yardım etsin veya vs.vs sözlerini şimdi daha iyi anlıyorum)..
    • teksasss  
    11 Ocak 2013 | 09:21
    mıllet farkında degılmısınz. Sampıyonlar lıgınde kupayıda alsak bızım borclar bıtmezzz.
    • greenpearl  
    11 Ocak 2013 | 08:35
    hocam bu sezon hedefin nedir açık açık söyle de taraftarın laçka olmuş sinirlerinde daha fazla tahribat yapma. sen yıllarca top oynadın, yıllardır da hocalık yapan eğitimli bir insansın. adın gibi biliyorsun ki bu takımın süper ligdeki diğer anadolu takımlardan kalite olarak hiçbir farkı yok ve yüksek hedefe oynayacak durumda değil. Plansız programsız hareket ediyorsunuz yönetimle beraber ya da planınız programınız küçük hedeflere yönelik. Amacın kaybetmemek ama kazanmak için riske girip kaybetmeyi de göze alamıyorsun dolayısıyla ortaya ne idüğü belirsiz futboldan başka herşeye benzeyen birşey çıkıyor. 35 yıldır tribüne giden beni açıkçası ne oynattığın futbol ne açıklamaların tatmin etmiyor.
    • utkan.tr  
    11 Ocak 2013 | 06:28
    Herkesin yorumu kendine fakat şöyle bir durum var,futbolcu da gitmek istemiş ve gayet iyi parya da satıldı,sorun nedir anlamıyorum ?
    • PMB10  
    11 Ocak 2013 | 02:09
    Hocam Malesef ki senin bu açıklamaların yüzünden ve yüksek egon yüzünden sanırım bizde zorunlu olarak seni göndermek zorunda kalacağız.Takımın teknik direktörü dediğin olumlu açıklama yapar ki takımın moreli yüksek olsun biz senden artık olumlu açıklama dinlemeyi unuttuk,ya paramız yok ya taraftar gelmiyor ya biri kadro dışı kalır.Sende farkındasındır ki işler eskisi gibi yolunda gitmiyor .
    • ergün alkaya  
    11 Ocak 2013 | 01:57
    N Diaye yi göndermek ya da (göndermek zorunda kaldık demek ki bu açıklama basiretsizliğinizi ifade eder ) bu takımın bu sene zaten hiç bir hedefi yok parayı cebe atalım da işletme mantığı ile kar edelim demek..
    beyler burası bir spor kulübü ve arkasında herşeyini bu kulup için feda eden sportif başarılar bekleyen bir taraftar grubu var.sizin al-sat dükkanınız değil..
    sportif başarılarınızı olumsuz etkilemeyecek alternatif çözümleri düşünülmüş ve gerçekleştirilmiş transferler kulübe para kazandırır..yoksa sizin yaptığınız gibi maçlar kapıya dayanmışken oyuncu satılıp ondan sonra köşe bucak aranıp yada aranıyormuş gibi yapıp!!!onu mu alsak bunu mu alsak yada alıyoruz görüşüyoruz zırvaları ile taraftar enayi yerine konmaz...
    ertuğurul hoca iyiniyetli olabilir ama her türk kulübünde olduğu gibi yönetime karşı biçare..
    sanırım bu yönetim amaç,hedef ve hırs olarak misyonunu tamamlamış...
    Bursaspor sevdalılarına sevgi ve saygılarımla selam olsun...
    • harbi teksas  
    11 Ocak 2013 | 00:35
    10
    ya kardeşim ndiyaden gelen 4.7 milyon euroya neoldu ? O paraya yıldız alırız yıldız!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR