KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Nevzat Dinçbudak imzaladı

28 Haziran 2016 | 10:00

0 yorum

8609 okunma

Pilot takımımız Yeşil Bursa A.Ş. 2016-2017 sezonunda tecrübeli teknik adam Nevzat Dinçbudak'a emanet edildi.

Özlüce Tesislerimizde yapılan imza törenine Başkanımız Ali Ay, Yeşil Bursa A.Ş. Başkanı Şükrü Çekmişoğlu, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Ali Turan, Yeşil Bursa A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri ve kulüp personelimiz katıldı.

BAŞKAN ALİ AY: "KENDİNİ İSPATLAMIŞ HOCA"

Başkanımız Ali Ay imza töreninde yaptığı konuşmada Yeşil Bursa A.Ş.'nin hedefinin bir üst lige çıkmak olduğunu belirtti.

Başkanımız Ali Ay, " Yeşil Bursa bizim pilot takımımız. Bu sene hedefimiz bir üst lige çıkabilmek. Bunun için de gerekli çalışmaları yaptık ve Şükrü Başkanımız, yöneticileriyle birlikte Nevzat Hoca'da karar kıldılar. Biz de Nevzat Hoca'ya başarılar diliyoruz. Kendisini ispatlamış bir hoca. Ben başarılı olacaklarına inanıyorum. İnşallah başarılı olurlar ve pilot takımımız ikinci lige yükselir. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

ÇEKMİŞOĞLU: "İKİNCİ LİG YOLUNDA NEVZAT HOCAMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ"

Yeşil Bursa A.Ş. Başkanımız Şükrü Çekmişoğlu ise "Geçen sene ligin yarısında göreve geldiğimiz için başarıya ulaştığımıza inanıyorum. Göreve geldiğimizde 13 sırada aldığımız takımımızı, son haftaya kadar play-off mücadelesinin içinde tuttuk ve son anda yaşanan aksaklıklar nedeniyle ikinci lige çıkamadık. Yılmadık, bu sene inşallah ikinci lig yolunda Nevzat Hoca ile yolumuza devam etme kararı aldık. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

DİNÇBUDAK: "ÜST LİGİ ZORLAYACAĞIZ"

Tecrübeli çalıştırıcımız Nevzat Dinçbudak ise sözlerine yeniden Bursaspor camiasının içerisinde olduğu için büyük bir gurur duyduğunu belirterek başladı. Dinçbudak, " Beni buraya layık gören yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Yeşil Bursa takımı öncelikle yetiştirici olacak ve istediğimiz kadro yapısını kurduğumuz takdirde ise üst ligi zorlayacağımıza inanıyorum. Camiamıza teşekkür ediyorum " dedi.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR