KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Okan ve Berat'tan 5 yıllık imza

19 Aralık 2012 | 13:14

5 yorum

6407 okunma

Altyapımızdan yetiştirdiğimiz genç oyuncularımız Okan Deniz ve Berat Satılmış, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde 5 yıllık sözleşmeye imza attılar.

İmza törenine Genel Sekreterimiz İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlumuz Erkan Kamat, Altyapıdan Sorumlu Yöneticimiz Necmettin Kocaman, İdari Asbaşkanımız İsmet Demirel, Basın Sözcümüz Selçuk Eren ve Genel Müdür Vekilimiz İsmail Özdemir katıldı.

İlhan Uslu; "Yıldız futbolcu transferi kadar önemli"

Genel Sekreterimiz İlhan Uslu yaptığı konuşmada altyapıdan yetişen oyuncuların A takım ile yapmış oldukları imza törenlerinin kendisini yıldız futbolcular ile yapılan transferler kadar heyecanlandırdığını söyledi. Uslu şu konuşmayı yaptı; "Bugün Bursaspor için önemli günlerden bir tanesi. Altyapıdan yetiştirdiğimiz iki güzide oyuncumuz ile sözleşmeye imza atıyoruz. Olabildiğince çok altyapıdan yetişen oyuncularımızı A takıma adapte edip forma giymelerini arzu ediyoruz. İnşallah altyapıda göstermiş oldukları performansları A takımda da gösterip takımımıza faydalı olurlar" dedi.

Erkan Kamat; "Altyapımız çok güçlü"

Futbol Şubesinde sorumlu yöneticimiz Erkan Kamat ise "Biz altyapımızın ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. A takıma oyuncu kazandırmak içinde elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Altyapı koordinatörümüz Faruk Korkmaz'a teşekkürlerimizi sunuyorum. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Hocamız ile iyi bir koordinasyon sağlıyorlar. Bu arkadaşlarımızın geleceklerinin hayırlısı olması için çalışıyoruz. Okan ve Berat'ın Bursaspor forması altında başarılı bir şekilde uzun süre hizmet etmelerini dilerim. Kendileri ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Futbol Şube Sorumlumuz Erkan Kamat ayrıca diğer futbolcularımız ile ilgili de iyileştirmeler yapılacağını açıkladı. Kamat, altyapımızdan yetişen Taha Can Velioğlu, Sercan Şen, Furkan Soyalp, Ozan Tufan ile sözleşmelerinde iyileştirmeleri yarından itibaren başlatacaklarını sözlerine ekledi.

Necmettin Kocaman; "Dünya çapında isimler çıkacak"

Altyapıdan Sorumlu Yöneticimiz Necmettin Kocaman Bursa'nın amatör kulüplerinde futbola başlayan ve Bursaspor altyapısına geçerek eğitim alan Berat ve Okan'ın diğer genç sporculara çok güzel bir örnek olduğunu dile getirdi.

Necmettin Kocaman şu açıklamayı yaptı; "Gerçekten son yıllarda altyapımız sadece Türkiye'de değil, Avrupa ve dünya çapında başarılar elde etti. Çok çeşitli kupalar kazandık. Ben iddia ediyorum gelecekte dünya çapında isim yapacak isimler Bursaspor altyapısından çıkacaktır. İki arkadaşımızda hiçbir problem yaratmadan Bursaspor'a imza atmışlardır. Emeği geçen altyapı hocalarımıza ve A takıma kazandırılmasında destek olan Ertuğrul Hocamıza teşekkür ediyoruz. Bu iki arkadaşımızın Bursalı olması çok önemli. Geçtiğimiz yıllardan Okan Deniz'i Bağlarbaşı, Berat Satılmış'ı da Burgazspor'dan altyapımıza transfer etmiştik. Bursa'nın amatör kulüplerinde oynayan gençlerimize de çok güzel örnek oldular"

Berat Satılmış; "Uzun yıllar hizmet etmek istiyorum"

1993 doğumlu olan genç yetenek Berat Satılmış imza töreninden yaptığı açıklamada uzun sezonlar Bursaspor forması giymeyi hedeflediğini söyledi. Berat, "Bana bu şansın oluşmasında emeği olan Faruk Korkmaz ve Ertuğrul Sağlam Hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Uzun sene bu forma altında mücadele etmek istiyorum. Çok çalıp bu formanın hakkını vermek istiyorum" dedi.

Okan Deniz; "Biz Bursasporluyuz"

1994 doğumlu olan genç forvet oyuncumuz Okan Deniz ise Bursaspor'un bir taraftarı olarak Bursaspor forması giymekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdiği imza töreninde şu açıklamayı yaptı; "Bursa da doğup büyüdüğümüz için bizler Bursaspor taraftarıyız. Yönetici ağabeylerimize hiçbir zor durum çıkartmadan imzayı attık. Bursaspor forması altında uzun yıllar bu kentte hizmet etmek istiyorum. İnşallah daha çok şampiyonluklar yaşarız ve kadroda bizlerde yer alırız" dedi.

Bir gazetecinin almış olduğun düşük ücret ile gündeme gelmiştin. Bu konuda neler söylemek istiyorsun" sorusuna Okan Deniz "Geçen sezon ben A takıma çıktığımda aldığım ücret konusunda yenilemeyi yöneticilerimiz zaten yapmışlardı. Sezon bitiminde araya tatil girmişti. Bu süre zarfında hiç beklemediğim şekilde ismim gazetede çıkmıştı. Ben bu konuda herhangi bir sorun yaşamadım" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • cihan aydoğdu  
    20 Aralık 2012 | 13:17
    Koçum benim be biz Bursaspor'luyuz demiş. Allahına kurban senin ! Giydiğiniz çubuklu forma nasip 0lmaz öyle her kula Ercüment baliç mususi gibi layik olun bu Taraftara
    • zafer maale  
    19 Aralık 2012 | 16:03
    okan kardeşim 2. yarı göster kendini
    • 16TeamsaH16  
    19 Aralık 2012 | 15:04
    Hayırlı olsun çocuklar. Sizin gibi daha nice yetenekler çıkacak bulunduğunuz yerden. Sağdan soldan genç yetenek için araştırma yapmaya hiç gerek yok. Bursaspor TV de sağolsun veriyor A2 maçlarını, onları izleme fırsatı bulduğumda gelecek adına çok büyük beklenti içerisine giriyor insan. Umarım formaya sahip çıkarsınız. Layık olursunuz...
    • makedonya  
    19 Aralık 2012 | 13:46
    Emegi gecen herkese tesekkurler. Ins forma sansi bulup o kutsal armaya layık olursunuz. Allah yardımcınız olsun cocuklar. Dıger oyuncularada iyilestırme yapilcakmıs cok mutlu oldum ins bu taraftara layık olursunuz. .
    • Mustafa D.  
    19 Aralık 2012 | 13:30
    16
    banguralara tagolara para yedireceğinize bu adamların kıymetini bilin şans verin

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR