KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Olağan Divan Kurulu toplantısı yapıldı

29 Mayıs 2019 | 20:31

0 yorum

2986 okunma

Kulübümüzün Olağan Divan Kurulu toplantısı Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda gerçekleştirildi

ivan Kurulu'nun başlatılmasının ardından Kurul Başkanı İdris Sevinç, bir konuşma yaptı. Sevinç, "Bizlere de hareketler yazılıyor. Yönetim kongre kararı alana kadar idariden, mali yapılanmaya, teknik yapılanmaya, personele kadar devamlı ikaz ve uyarıları sürekli yaptık. İkaz ve uyarılarımızı sosyal medyadan başlamamak hata iseyse bizde hatalıyız" diyerek şöyle devam etti:

"Divan olarak 14 maddenin islahı, yetki ve sorumlulukların arttırılması için hazırlık yaptık. Ancak 6 bin üyenin 300 kişinin katılımıyla yapılan genel kurulda geçti. Bizlerin görevleri 5 madde olarak sınırlanmış. Kendimizle ilgili olan tenkitlere sonuna kadar açığız. Böyle olmadığını da görüyoruz. 15 haziran, 23 haziran'da genel kurulumuz var. Genel kuruldan sonra kim başkan seçilirse seçilsin, oturup görüşerek, Bursaspor ihtiyaçlarını karşılayacak, divanın yetkilerini arttıracak madde olmaması sonrasında burada olmanın yersiz olduğunu düşünüyoruz. Burada abdeshane ibriği gibi oturmanın bir anlamı yok.

Rahmetli Orhan Özselek arkadaşımıza başkanlığında her türlü hareket yapıldı. Arabasının lastikleri kesildi. Şampiyon başkan aynı hakaretlere maruz kaldı. Ertuğrul Sağlam hakaret ve küfürlerle gönderildi. Buna uğramayan teknik direktör, başkan var mı. Varsa kaç kişi. Peki o zaman biz nasıl camia olacağız. Sonra başkan ve yönetiminin İstanbul, Ankara lobisi olması lazım. Parası olmalı. Öyle olanlarda sırf bu nedenle aday olmuyorlar. Artık bizim de gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Başta kendimiz, bizler olmak üzere tüm Bursaspor sevdalıların aklıselim olması gerektiğini hatırlatmak istedik. Son günlerde önümüze bakacak olursak ligin 21 takımla oynanması isteği vardı. Divan Başkanlar toplantısında bu konu görüşüldü. Bugün içinde bulunan durum nedeniyle ilgilendiren konu oldu. Mülkü erkan, Erzurumspor başkanı, milletvekiliyle görüşmelerimiz oldu. Belli noktaya gelinemedi. Başkan adayı Nihat Özdemir böyle bir şeyin olmayacağını açıkladı."

İdris Sevinç'in ardından Denetleme kurulu üyeleri Yalçın Cambaz ve Serdar Güllülü mali konular ile ilgili bilgi verdi.

Daha sonra dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Söz almak isteyen Divan Kurulu üyelerimizden Selim Kurtulan, Ersin Kurtuluş,Yücel Akgün,Nuri Karaca, Sedat Akgün,Recep Günay, Ali Nihat Ürücü ve Mehmet Şaylanoğlu sırasıyla konuşmalarını gerçekleştirdi.

Son olarak söz alan Bursaspor Basketbol Şube Başkanı Sezer Sezgin bir açıklamada bulundu. Sezgin'' Aslında bunu daha önce açıklamamız gerekiyordu ancak Futbol takımımızda yaşanan olumsuzluklardan dolayı bekledik.Bildiğiniz gibi Basketbol takımımız Süper Lig'e çıktı, seneye çok önemli takımlarla mücadele edecek. Biz bazı olumsuzluklardan etkilenmemek için Bursaspor Basketbol A.Ş'yi kurduk.Bunun tüm sahibi Bursaspor Kulübü Derneği'dir.Ben yeri gelmişken sizlerin karşısında bunu açıklamak istedim hepinize teşekkür ederim.''

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR