KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Olmaz olsun öyle bir maç"

15 Ağustos 2013 | 09:20

3 yorum

5128 okunma

İbrahim Öztürk, Vojvodina’ya elenmelerini değerlendirdi.

"6 yıldır Bursaspor'dayım, hiç bu kadar kötü oynadığımız bir maç olmadı" diyen kaptan "Gerekli dersleri çıkarmak zorundayız. Daum'la yeni bir sayfa açacağız" diye konuştu.

Bursaspor kaptanı İbrahim Öztürk, yeşil beyazlı kulüpteki son gelişmeleri değerlendirdi. UEFA'dan elendikleri Vojvodina maçı hakkında konuşan İbrahim "6 yıldır Bursaspor'da forma giyiyorum. Bu kadar kötü oynadığımız bir maç hatırlamıyorum. Biz daha önceleri de mağlup olduk ama hiçbiri bu şekilde olmadı. Gerekli dersleri çıkarmamız gerekiyor" dedi.

'DAUM AVANTAJ OLABİLİR'

İbrahim, yeni teknik direktör Daum için ise 'İnşallah Bursa ve Bursaspor için hayırlı olur. Burada görev adamlarıyız. Yeni hocamızın vereceği görevleri yerine getireceğiz. Hedefimiz Bursaspor'u en üst noktalara taşımak. Daum Türkiye'yi yakından tanıyor. Bu bizim için avantaj olabilir. Ben de ilk kez yabancı bir teknik adamla çalışacağım' diye konuştu.

'ZOR MAÇ OLACAK'

Ligin ilk haftasında oynayacakları Eskişehirspor maçına da değinen İbrahim, şunları söyledi:

'Zor bir maç olacak. Ertuğrul Sağlam, bizi çok iyi biliyor. 4 yılımız beraber geçti. Yaşadığımız sıkıntılı bir dönem var. Bu dönemi atlatmak için önümüzde güzel bir fırsat bulunuyor Lige iyi başlamak istiyoruz. İyi başlamak bizim için önemli. Onu da inşallah en iyi şekilde yerine getiririz.'

 Olay Gazetesi

    • 196316  
    15 Ağustos 2013 | 20:30
    artık uefanın 28 ağustostaki kararını bekliyoruz.
    • radikal16  
    15 Ağustos 2013 | 14:38
    ibrahim abi sen bari ayak çekme taraftarına. Yenildiğimiz her maç aynı muhabbeti konuşuyon.
    • asi1606  
    15 Ağustos 2013 | 13:33
    " Gereken dersi çıkarmamız gerekiyor" artık böyle boş sözler söylemeyin lütfen...Anderletch ve Twente maçlarından sonra da aynı şeyleri demiştiniz.Ama hala hiç bir ders çıkaramamışınız.Bu seviyeye gelmiş takım ve oyuncuları ders çıkarmaz ders verir...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR