KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Ormanspor 81 - 82 Bursasporumuz

20 Ekim 2019 | 18:35

0 yorum

9479 okunma

ING Basketbol Süper Ligi 4. haftasında Frutti Ekstra Bursaspor deplasmanda Ormanspor ile karşı karşıya geldi.

Christopher Jones ile iyi savunmayla başlayan Potanın Timsahları, skor üstünlüğünü eline aldı. Karşılaşmaya tutuk başlayan Ormanspor, yayın gerisinden denediği üçlüklerle maçın içinde kalmaya devam etti. Çeyreğin ikinci yarısında Luka Babic'in etkili olurken, Ormanspor başlangıçtaki tutukluğunu üzerinden attı. Skorun dengede gittiği karşılaşmada 2 dakika kala 7-0 seri yakalayan Ormanspor skor üstünlüğünü eline aldı. İlk çeyrek 25-21 Ormanspor üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci çeyreğe 5-0 ile başlayan Ormanspor karşısında Potanın Timsahları molaya gitmek zorunda kaldı (30-21). Moladan istediği gibi üçlükle dönemeyen Bursaspor, rakibini hücumda durdurrmaya çalıştı. Hücumda da topu tecrübeli oyuncu Ender Arslan'la buluşturan Bursaspor, farkı eritmeye başladı. Ancak Chris Warren'le hızlı bir şekilde cevap veren Ormanspor, liderliği elinde tutmaya devam etti. Kalan bölümde farkı çift hanelere çıkaran Ormanspor, çeyreği 44-34 önde tamamladı.

Üçüncü çeyreğe ev sahibi, 7-0 seriyle daha iyi başlayan taraf oldu.Ancak çeyreğin ikinci yarısında Christopher Jones ve Allerik Freeman'le iyi bir seri yakalayan Serkan Erdoğan'ın öğrencileri farkı 3'e çekti (58-55). Kalan dakikalarda mücadelenin arttığı üçüncü çeyreği 60-58 Ormanspor önde tamamladı.

Son çeyrekte Potanın Timsahları, Christopher Jones'un basketiyle skora dengeyi getirdi(60-60). Perry Jones'un yaktığı ateşi diğer yabancılarıyla sürdüren Yeşil Beyazlılar, galibiyeti ne kadar istediğini mücadelesiyle gösterdi. Bu çeyrekte istediğini sahaya yansıtmakta zorlanan Ormanspor, rakibinin geri dönüşünü önleyemedi. 04:36 dakika kala Bursaspor, çift hanelere kadar çıkan farkı eriterek skoru 72-71 öne geçti. En kritik yerde Elmedin Kikanovic ve Dorukhan Engindeniz'le sayıyı bulan Ormanspor skoru 79-74 lehine çevirdi. İki tarafın da çok istediği karşılaşmada 44 saniye kala Bursaspor, Ender Arslan'ın köşe üçlüğüyle 80-79'luk skou yakaladı.

29 saniye kala ev sahibi Chris Warren ile 81-80 öne geçse de, Allerik Juwan Freeman çabukluğunu kullanıp maçın en iyilerinden Luka Babic'in savunmasını düşürdü ve 11 saniye kala Bursaspor yeniden üstünlüğü (82-81) elde etti. Son Ormanspor hücumunda Chris Warren'ın şutu başarısız olunca Yeşil Beyazlılar deplasmandan galibiyetle ayrıldı.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR