KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Orta şekerli Timsah

03 Aralık 2013 | 07:18

2 yorum

5371 okunma

Bu sezon oldukça sıkıntı dönemler yaşayan yeşil beyazlıların kalan 4 haftada alacağı skorlar ligdeki hedefini ortaya çıkaracak.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının sona ermesine sadece 4 hafta kaldı.

Bu sezon birçok çalkantıyla sarsılan ve son olarak Pablo Martin Batalla kriziyle oldukça zor günler geçiren Bursaspor şuan ligde 18 puanla orta sıralarda yer alıyor.

Timsah'ın kalan bu son 4 maçta alacağı skorlar ise ligdeki hedefini apaçık ortaya çıkaracak.

BEŞİKTAŞ'LA FARK 7 PUAN

Yeşil beyazlılar bu maçlardan alacağı skorlarla 'üst sıraların mı, yoksa alt sıraların mı?' takımı olacağını belli edecek.

Timsah'ın şuan üstte yer alan takımlarla arasında uçurum bulunmuyor. Christoph Daum'un öğrencilerinin 2.sıradaki Kasımpaşa ile 8, Beşiktaş'la 7, 4.basamakta yer alan Galatasaray ile arasında 5 puan fark bulunuyor.

ALT TARAFA DA YAKINIZ

Bunun yanında Timsah, alttaki takımlara da oldukça yakın bir konumda. Yeşil beyazlıların 16.sırada bulunan Kayseri Erciyesspor ile 6, Gençlerbirliği'yle 5, Gaziantepspor ile arasında 4 puan fark bulunuyor.

Daum'un öğrencileri hafta sonunda sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Ardından Trabzonspor'a konuk olacak olan Bursaspor, evinde oynayacağı Erciyes ve dışarıdaki Gaziantepspor maçlarıyla ilk yarıyı noktalayacak.

 

    • mcrsuleyman  
    03 Aralık 2013 | 12:26
    4 maçtan 2 sini bile alamıcak bu takım bakın görün
    • bursaaa  
    03 Aralık 2013 | 11:41
    4 mac 10 puan ıstegımız

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR