KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Ozan İpek antrenmana çıkmadı!

15 Ekim 2012 | 17:17

7 yorum

6427 okunma

Geçtiğimiz hafta içinde Ozan İpek'in kadro dışı kaldığı haberleri yayılmış ve arkasından kulübümüzün Basın Sözcüsü Selçuk Eren tarafından bu olay yalanlanmıştı.

Selçuk Eren, Ozan İpek'e 3 gün izin verildiğini ve durumunun bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında netlik kazanacağını belirtmişti.

İzninin sona ermesine rağmen Ozan İpek bugün yapılan antrenmanda yer almadı.

Şu sıralarda devam eden yönetim kurulu toplantısında Ozan İpek'in durumunun netlik kazanması ve kulübümüz tarafından açıklanması bekleniyor.

 Teksas.org

    • fmuti  
    16 Ekim 2012 | 14:01
    zafer selim o taraftar sana sampıyonluk yasatmıs,3. luk,5. lık kupa fınalı yasatmıs sana cıta atlatan teknık dırektorunude kufurle yollar.Oyle bır taraftara sahıbız.
    • fmuti  
    16 Ekim 2012 | 13:54
    olay tek kavga değil ki!!
    1-Sampıyonluktan sonra bjk ile kasedi cıktı,ılk ayrılık sınyallerını verdi.
    2-Gecen sene kendı adına trasnfer dedıkodusu yarattı,sonradan ortaya cıktı.
    3-Gecen sene o dedıkodudan sonra gollere sevınmedı hep bır tavır halındeydı.
    4-Gecen sene oyundan alındıgında hoca ıle tartıstı kı cok kotuydu.(ben 1 senedır twente macı harcı top oynadıgını gormedım)
    5-Once pınto sonra vedersonla tartıstı,bunu 2 hafta ara ıle yaptı.
    bunlar bıızm balık hafızalı taraftarın unuttukları.Ben demıyorum defolsun ancak yıllık 1.5 mılyon euro alan bır oyuncu,sampıyonluktakı hakkı odendı.Ozan 2 senedır hıcbırsey yapmıyor,kendıne bakmıyor umursamıyor.Bellıkı gıtmek ıstıyor ama bazı zavallılar bunda hocayı sucluyor.(SUNUDA UNUTMAYIN VOLKAN SERCAN OZAN TARZI FUTBOLCULAR TAKIMIMIZI BASIT ANADOLU KLUBU GORUYORLAR,ONLAR ICIN BASAMAK,ONLAR BursasporDAN DAHA BUYUK,BU MANTELITE ILE ISTEDIGI GIBI USA YA GIDIP,SAHA ICINDE ADAM DOVMEYE KALKABILIYORLAR.)
    • Zafer SEVİM  
    16 Ekim 2012 | 00:05
    Bu arada yazmayı unutmuşum Kusura bakmayın biz Ozan İPEK'İ Değil seneler önce 3 kere Gol Kralı olmuş adamı 900 Milyarlira klübe hibe etmiş adamı küfür ederek Okan YILMAZ'ı yollamışız Ozan İPEK'i yollasak ne olur dimi Arkadaşlar.
    • Zafer SEVİM  
    15 Ekim 2012 | 23:57
    Bu haber yayınlandıktan itibaren sayfayı sürekli yenileyerek yorumları okudum saatlerce yazmıcaktım fakat ya arkadaşlar gözünüzü seveyim ya atıyorum Ahmet veya Mehmet normal bir vatandaş olarak görüyorsunuz olayı Ozan İPEK orda gezmiş burda gezmiş ya sende senede 1-2 trilyon para alsan idmandan eve,evden idmana mı gidiceksin söyle elbette kendine göre hataları olmuştur.Mudanya'da kaza mesela hocayla görüştü konuştu yaptığı hatanın farkına vardı.Burada ben Osmanlı torunuyum diyipte maç günü saatler önce Arap parkından veya Çiçek pasajından çıkmayanlar var bunu herkes biliyor herkesin sevabı veya günahı kendinedir.Tamam fizik olarak kötü durumdadır eyvallah ama Ne çabuk unuttunuz Fenerbahçe maçında 2-0 dan 3-2 yendiğimizi ne çabuk unuttunuz İnönüde'ki Bjk maçını Denizli'ye attığı röveşata golünü ben açıkçası inanmıyorum Ozan'ın Güney Amerika'lılar hakkında yalan atacağına ve eminim ki oda nerelerden nerelere geldiğinin farkında ve bundan ötürü onlarla tartıştı.Nerede kaldı bizim vefamız bu kadar kolaymıdır Bir OZAN İPEK'İ Kalbimizden silmek söküp atmak.Ya biri yazmış Adam Bjkliymiş bende ölümüne Bursaspor'LUYUM da ilk defa duyuyorum burada.Hadi yine iyisiniz ERTUĞRUL'un adamları OZAN Gitti.ERTUĞRUL Kaldı.SONSUZA KADAR ERTUĞRUL DEĞİL SONSUZA KADAR Bursaspor.

    EFSANELER ASLA ÖLMEZ OZAN
    BELLİ Kİ GİDİCİSİN HAKKINI HELAL ET HERŞEY İÇİN KUŞ AVCISI
    • isim soyisim  
    15 Ekim 2012 | 21:40
    Ozanın antrenmana çıkmadığı yönünde haber veren Takım yönetimi bence büyük bir yalan söylüyor... adama antrenmalara çıkarmıyacaksın sonrada taraftarın önüne atmak için antrenmalara çıkmadı diyeceksin .. bence tablo bu bu yönetim ile 1 arpa boyu yol alamaz Bursaspor benden söylemesi..
    • kıbrıs_teksas  
    15 Ekim 2012 | 18:09
    ne artıs adamlarsınız. yüz verdıkce astar istiyorsunuz.. lan daha ne istion ozan ipek ? senin iyice g.t basın oynamaya basladı.
    • kestel  
    15 Ekim 2012 | 17:52
    Bu taraftar senden bunun hesabını sorar ozan merak etme .

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR