KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Pinto milli forma giymek istiyor

02 Ekim 2012 | 14:00

2 yorum

5566 okunma

Gaziantepspor ile oynanan maçta sakatlanan Bursasporlu Pinto, Şili Milli Takımı’nın maçlarında oynamak istediğini söyledi.

Ülkesinde yayın yapan bir radyo programında konuşan Sebastian Pinto, sakatlandığı bölgede ciddi ağrılar hissettiğini ve yırtık olabileceğinden şüphelendiğini söyledi.

Pinto, sağlık görevlilerle ile yaptığı görüşmeyi anlatarak, “Bana durumumum o kadar ciddi olmadığını söylediler. Tedavim hızlı bir şekilde sürüyor. Ülkemin Ekvator ve Arjantin ile oynayacağı maçlarda ise sahada olmak istiyorum” dediği öğrenildi.

Süper Lig’in 7. haftasında milli maçlar sebebiyle lige verilen arada Şili, 12 Ekim’de Ekvator ile 16 Ekim’de Arjantin ile karşılaşacak.

 

    • timsah16  
    02 Ekim 2012 | 20:35
    bu adam bataja yı ayarttı sadece kendilerine oynuyorlar tuncaya resmen vermedi pası pinti olsaydı verirdi insuadan kurtulduk bu karaktersiz çıktı karşımıza takım bolunmuş guruplara kimsenin haberi yok helal olsun azanıma seviyoruz seni
    • bucali  
    02 Ekim 2012 | 16:14
    pinto 10 numara adamsın ama dünyanın en kötü defansı bizde olduğu için ,senin attığın gollerin bi önemi kalmıyor,hep berabere bitiyo maçlar

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR