KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Play-Off maçları başlıyor!

30 Nisan 2018 | 14:30

8 yorum

8986 okunma

Yeni sezonda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek ikinci kulübü belirleyecek olan Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Play-Off'un basın toplantısı, İstanbul Yeşilköy'deki Polat Rennaisance Hotel'de gerçekleştirildi.

Normal sezonu lider tamamlayıp şampiyonluk ipini göğüsleyerek 2018-2019 sezonunda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Türk Telekom'la birlikte yeni sezonda BSL'nin yolunu tutacak ikinci takımı belirleyecek olan TBL Play-Off 2018'in basın toplantısına kulübümüz adına Bursaspor Durmazlar Genel Menajeri Nedim Yücel,Bursaspor Durmazlar Başantrenörü Şemsettin Baş ve oyuncularımızadan Erbil Eroğlu katıldı.

TBL Play-off sistemi hakkında açıklamalarda bulunan Türkiye Basketbol Ligi Koordinatörü Gökhan Tokatlı şınları söyledi; "'Play-Off Çeyrek Final Maçları 4-5 Mayıs tarihleri arasında başlayacak ve iki galibiyete ulaşan takımlar yarı finale yükselme hakkı elde edecek. Serilerde eşitlik olması halinde üçüncü maçlar 10 Mayıs'ta başlayacak. Yarı Final serileri beş, final serisi ise yedi maç üzerinden oynanacak, tüm takımlara başarılar dilerim." dedi.

Türkiye Basketbol Ligi'nde Play-Off eşleşmeleri ise şu şekilde:

Afyon Belediyespor - İstanbulspor Beylikdüzü

Selçuklu Belediyesi – Bandırma Kırmızı

Bursaspor Durmazlar – Akhisar Belediye

Antalyaspor – Bahçeşehir Koleji

Basın toplantısında Şemsettin Baş ve Erbil Eroğlu şunları söyledi;

Şemsettin Baş "Herkese sağlıklı ve başarılı bir play-off diliyorum"

''Öncelikle şunu söylemeliyim ki play-off'a kalan sekiz takım da bu seviyeyi hak etti. İnişli çıkışlı dönemlerimiz oldu. Sakatlıklar, formsuzluklar oldu. Bu açıdan play-off herkes için ayrı zorluk derecesine sahip bir maraton. Favori takım da çıkabilir sekizinci takım da... Herkese sağlıklı ve başarılı bir play-off diliyorum.''

Erbil Eroğlu "Çok zorlu bir sezonu geride bıraktık"

''Çok zorlu bir sezonu geride bıraktık. Tüm takımlar olarak Türk Telekom'u öncelikle tebrik etmek gerekiyor. Çok zorlu eşleşmeler olacak. Tüm sezon boyunca kendimize hedefler koyduk. Ligi ilk 4'te bitirmek, saha avantajını almak istedik ve başardık ancak hedeflerimiz daha bitmedi. Umarım herkesin sakatlıksız geçirdiği, keyifli serilerin yaşandığı bir süreç olur."

 Bursaspor.org.tr

    • Earsyg (Kadir)  
    01 Mayıs 2018 | 00:42
    @BursaBursa maç biletleri Atatürk spor salonun önündeki gişede satılıyor fiyat 5 TL. Baskette passolig falan yok sadece bilet. @kk. ilk maç 5 mayıs cumartesi saat 18:00 Atatürk spor salonun'da. 2.maç akhisar'da 7 mayıs günü. 2 galibiyet alan yarı finale çıkıyor.
    • YesilBursali  
    01 Mayıs 2018 | 00:20
    -1
    bASARACAGINIZI BILIYORUM! SADECE SIZ INANIN! BEN 7-8 yaslarinda iken bahcemizdeki mürdüm eriklerini satip sizin maclariniza girmek icin para biriktirirdim. Simdi ben Sizin Babaniz dan daha yasliyim. Dedeniz yasindayim. Benim icin basarin!!! yasim 54! Bursa sokaklarinda ipek kozasi toplardim. Beni Mahcup etmeyin!
    • YesilBursali  
    01 Mayıs 2018 | 00:14
    bENIM ÜVEY BAB AM VARDI! Bursa otogarinda cigirtkandi. Ismi Hasan Kahveci. Beni her iki haftada Bursasporun maclarina götürürdü. öz amcam ile Atatürk stadyumunda tanistim. BenimÜveybabamdan kopardilar. ÖzAMCAM yASER AKCAKOCA BENI GENE MACLARA GÖTÜRDÜ! GENE BABAMLA GÖRÜSTÜM! Bursaspor BENIM TEK ASKIMDIR! ÖYLE ÖGRETILDIM! VEDAT OKYARI, ORHAN ÖZSELEGI TANIDIM!
    • Kk  
    30 Nisan 2018 | 23:25
    Bizim maçların günü ve saati nedir acaba?
    • bursabursa  
    30 Nisan 2018 | 22:25
    renktaşlar maç için bilet nereden alınıyor.hiç basket maçına gitmedim pasolig gibi bir durum var mı.yardımcı olan arkadasa teşekkür ederim şimdiden.
    • YesilBursali  
    30 Nisan 2018 | 21:47
    Bursadan ve Bursalılardan cok korkuyorsunuz! yanı bız Bursalılar dan allahtan daha cok korkuyorsunuz!bız Atatürkün evlatlarıyız bızden korkmaya devam edın serefsız rum yahudı tohumları!
    • eraska  
    30 Nisan 2018 | 17:33
    hepimiz en güzel şekliyle destek olarak takımımızı hak ettiğimiz yer olan süper lige çıkartalım. çok hak ettik.
    • Earsyg (Kadir)  
    30 Nisan 2018 | 15:42
    İnşallah biz şampiyon olacağız. Tabi en önemli kural iç saha maçlarımız da olay olmaması 1 anons ta seyircisiz oynama cezası alıcaz!!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR