KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Proje takımı haline gelmeliyiz"

04 Ekim 2018 | 17:35

3 yorum

7141 okunma

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba haftalık basın toplantısında, saha kenarında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba saha kenarından basın toplantısı düzenledi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor maçıyla sözlerine başlayan Aybaba şunları söyledi; "Böyle maçları 2-3 senede bir oynarız. Tartışmak ve geriye dönmek de istemiyoruz. Hep ondan önceki 6 haftada neyi eksik yaptık da üç puan alamadık onu tartışıyoruz. Futbolcularım üzgün biz de üzgünüz. Ama bunu gündemde tutmaya gerek yok. Biz o maçı unuttuk. Biz o takım değiliz. Diğer maçlarda oynadığımız maçları sahaya nasıl yansıtırız, onu düşünüyoruz. Bir an önce buradan çıkmamız lazım.

Biz proje ve plan takımı haline gelmemiz lazım. 3 maç kazandık tamam her şey bitti, 3 maç kaybettik bu işi yapamıyoruz da diyemeyiz. Uzun soluklu, altyapıya önem veren, kulüp bütçesini doğru planlayan, sahada hedefine doğru ilerleyen bir plan yapmamız lazım.

Böyle bir plan başlamışken, hepimizin buna sahip çıkması lazım. Sportif başarıyı hepimiz istiyoruz. Gelecektir de. Zamanı var" dedi.

Bu hafta evimizde oynayacağımız Ankaragücü maçına değinen Samet Aybaba sözlerini şöyle sürdürdü; "Ankaragücü iyi bir takım. Önde hareketli ve hızlı oyuncuları var. Sakatlıklardan kaynaklı bazı değişimlere gideceğiz.

Kadro dışı kalan arkadaşlarımızın performansları ile ilgili sıkıntımız oluştu. Arkadaşlarımız orada arınıyor. Hava güzel. Ceviz ağaçları var. Biraz moral depolarlar. Onların böyle bir sürece ihtiyacı vardı. Bizim de vardı. Bursaspor'u seven herkesi vardı. İnşallah doğru planlama ile gider.

Değişim olacak. Tunay'ın da oynama ihtimali düşük. Bazı oyuncuların mevki içinde değişiklikler olacak.

Birkaç tane var, şanssızlık var, VAR var. Biz bu maçı nasıl kazanamadık diye 4 maçı düşünüyoruz. Bizim de yaptığımız hatalar var. Oyuncuların yerlerine geçin. Çok koşuyorlar, mücadele ediyorlar, herkes beğeniyor ve kazanamıyorsunuz. Aynı maçtan 4-5 tane oynayınca sıkıntı başlıyor. Sonra kazanmaya mı oynayalım diye başlıyor.

Bir de yanlış bir şey oluştu. Bizim oyuncular oynanan oyundan keyif aldığını görünce kendilerini farklı yere koymaya başladılar. O da rahatsızlık verici bir durumdur. Sivasspor maçında bunu gördük. Birey olarak bir şey yapmaya çalıştılar. Bunları yapınca takım oyunundan koptular ve 2-3 senenin en kötü maçı çıktı.

Milli maç arasında Balıkesir'e gideceğiz. Cumartesi günü orada maç oynayacağız. Döndüğümüzde tesislerimizde çalışacağız ve arayı iyi değerlendireceğiz.

İyi giderseniz herkes yanınızda olur, kötü giderseniz herkes karşınızda olur. Futbol mantığı bu. Bazı oyuncularla ilgili şikayetlerim de var. Mesela altyapıdaki futbolcular ilgili. Ben onların gözünün içine bakıyorum. Bu kadroda yer alsınlar diye... Artık zamanları geldi diye. Bir şeyler yapsın istiyorum. Ama içimize adapte olamadılar. Dün toplantı yaptım onlarla. Kendilerine çeki düzen vermeleri lazım. Uğraşıyoruz. İşimiz çok yani.

 Bursaspor.org.tr

    • bursalı  
    05 Ekim 2018 | 12:44
    -2
    hoca 3 maç kazandık herşey bitti demiyoruz diyyorsun da 7 haftada bir kez kazanamadık daha bir de oyuncularım havaya girmiş diyorsun geçen hafta daha galibiyet almamış takım için ligin en iyisiyiz diyordun bu takımı havaya sokmuş olabilir mi sence ki tamam mücadeleden memnunduk geçen seneye göre iyidi takım herkes destek verdi ama ortada süper futbol yoktu maksimum 2-3 pozisyona giriyorduk forvetini toplamda 5-6 kez topla buluşturamıyorsun şanssızdık falan diyorsun 8taş maçında sakho ilk pozisyonda golü attı rize maçında öyle her maç böyle olmaz ki sakho hariç becerikli adamın da yok hepsi yeteneksiz diyebileceğimiz adamlar yusuf aytaç furkan a futbol tabiriyle her takımda kazma denir
    • bursAnkara 1963  
    05 Ekim 2018 | 11:21
    -2
    tabikide parola galibiyet ama bu maçı kazanırsak aşırı sevinmicem heleki öyle 4 5 6 gol atmaya kalkmasınlar ayıp etmiş oluruz 1 0 olsun bizim olsun iki takımada başarılar
    • ALİVELİİ  
    05 Ekim 2018 | 10:20
    2. ligde projenizi uygularsınız artık. derhal iki kanat oyuncusu iyi bir on numara ve iyi bir forvet almalıyız takımın yarısı değişmeli. yoksa düşeceğiz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR