KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Sağlam: Bize yakışan oyunu oynadık

12 Mayıs 2012 | 18:25

6 yorum

6555 okunma

İstanbul BBSK maçının ardından Teknik Direktörler Ertuğrul Sağlam, Arif Erdem ile futbolcularımız Adem Koçak, Ozan İpek ve Yavuz Özkan'ın açıklamaları şöyleydi;

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam maçın ardından yaptığı açıklamada İstanbul BBSK maçının bir çok yönden büyük önemli bir müsabaka olduğunu belirtti. Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü; " Birçok kişinin aklından Bursaspor'un çarşamba günü oynayacağı kupa maçını nedeniyle bu maçı önemsemeyeceği geçiyordu. Ama bizim bu maçı kazanıp, Avrupa grubunu 1.olarak bitirmemiz için haklı gerekçilerimiz vardı. Ligi 5.bitirmenin huzuru ve mutluluğu ile birlikte TFF'nin vermiş olduğu sıralama primleri var. Kulüplerin güçlenmesi için bu paralara ihtiyaç var. Futbolcularımız kafalarında başka düşünce olmadan kendilerine yakışan oyunu oynadılar. Güzel bir galibiyet aldık. Bunun keyfini bir kaç gün yaşayacağız. Final maçı içinde camiamıza moral olması açısından da güzel bir galibiyet oldu. Kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyduk. İyi bir takım olduğumuzu herkese gösterdik" dedi.

Adem Koçak; "Final için moral oldu"
Tecrübeli orta saha oyuncumuz Adem Koçak maçın ardından yaptığı açıklamada; "Maçtan galip geldiğimiz takdirde 5. olacağımızı biliyorduk. Bu bize ekstra motivasyon sağladı. Hem ligi iyi bitirip, hem de kupa finali için moral olmasını istiyorduk. Biz kazanmaya alıştık. Ama artık bu maçı unutup, finale konsantre olmalıyız. Çarşamba günü en iyi şekilde bitirip sezonu kupayla bitirmek istiyoruz" dedi.

Ozan İpek; "Kazanmamız gerekiyordu"
Sol kanat oyuncumuz Ozan İpek kazanılması gereken maçtan galip ayrıldıklarını söyledi. İpek; "Maçtan önce hocamız bizi çok iyi motive etti. Her şey istediğimiz gibi oldu. Sezon başında hedefimiz ilk 4'tü ama inişli, çıkışlı bir grafik çizdik. Çarşamba günü için güzel bir prova oldu" dedi.

Yavuz Özkan; "Türkiye'nin 5.büyük takımıyız"
Kalecimiz Yavuz Özkan maçın ardından yaptığı açıklamada Türkiye'nin 5 şampiyonundan birisinin Bursaspor olması nedeniyle, grubu lider bitirip Türkiye'nin 5.büyüğü olduğunu kanıtlamak açısından galibiyetin çok önemli olduğunu söyledi. Yavuz; "Bugün çok iyi oynadık. Hocamıza çok teşekkür ediyorum, bizi çok iyi motive etti. Karşımızda İstanbul Belediyespor takımı vardı onlarda iyi konsantre olmuşlardı. Ancak biz daha iyi motive olduğumuzu sahada oynadığımız futbol ile gösterdik. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Arif Erdem: "Sevimsiz bir sezonu geride bıraktık"
İstanbul BBSK Teknik Direktörü Arif Erdem sezonu ilk 8 içerisinde bitirmekten dolayı mutlu olduklarını ve hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Erdem sözlerini şöyle sürdürdü; Her şeyden önemlisi kazasız belasız bir ligi bitirdik. Çok sevimsiz ,hiç kimsenin konsantre olamadığı bir sezon yaşadık. Her şeye rağmen kazasız belasız bir şekilde sezonu tamamladık. Maça gelirsek, açıkçası ilk dakikalarda bir kaç net pozisyon yakaladık. Bana göre bir penaltımız verilmedi. Verilseydi farklı olabilirdi. Maçın kırılma noktasını Bursaspor iyi değerlendirdi. İlk yarının sonlarında buldukları 2 golle avantajı yakaladılar. Bursaspor'un gücünü biliyorduk. Bu ligde şampiyon olmuş bir takım. Galibiyetten dolayı Bursaspor'u kutluyorum. Kupa finalinde de başarılar diliyorum. Sezonun geneline bakarsak takımımız iyi bir yerde bitirdi" dedi.

 

    • Inegöl Teksas Okan  
    14 Mayıs 2012 | 12:21
    Ertuğrul hocamızın askerleriyiz. Allah ayırmasın hocam, sizi çok seviyoruz.
    • Soydaner  
    13 Mayıs 2012 | 13:44
    Göğsünü gere gere ben temizim diyen takımın adı Bursaspor'um benim ,bu ligte temiz futbolu en son konuşacak olanlar büyük Bursaspor ailesine ve sevgili ertuğrul hocamıza nasıl oluyorda mesnetsiz atıfta bulunma cüretini gösterebiliyorlar. Futbolun temizliğinden,emeğin,alın terinin manasından ancak dik duruşa sahip insanlar bahsedebilir. Tebrikler Bursasporum,tebrikler ertuğrul hocam. Tebrikler futbolcu kardeşlerim, çuf çuf 'lanmayı gayesiyle hak edenleri çuf çuf ' ladığınız için allahım sizlerden razı olsun. . . . . . .
    • P. Alemdar  
    13 Mayıs 2012 | 12:45
    Bekleyin seneyede inşallah biz şampiyonuz.
    • Gerçek Teksas  
    12 Mayıs 2012 | 22:18
    Arkadaslar tek gerçek var oda Bursaspor hocamızın yaptıkları ortada onun gibi bi adam asla Bursamıza gelmez onun degerini hep bilelim antalyadan saygılar. . .
    • Ibrahimcan  
    12 Mayıs 2012 | 22:08
    Şimdi sıra sikebahçede ah bir koysak şunlara çarşamba akşamı ne güzel olur inş. Yeneriz allahın izniyle
    • Cemil  
    12 Mayıs 2012 | 20:06
    Hepinizi çok seviyorum helal olsun sizlere,sizler herşeyin en iyisine layıksınız

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR