KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Sakatlarda son durum

10 Eylül 2015 | 09:16

4 yorum

9492 okunma

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Çek Cumhuriyeti Milli Takım kampında sakatlanan Tomas Sivok'un yerine Dany Nounkeu'yu savunmada oynatmayı planlıyor.

Süper Lig'de ilk 3 maçtan puan çıkaramayan ve cumartesi günü hayati bir karşılaşmaya çıkacak Bursaspor'da savunmada zorunlu değişikliğe gidiliyor. Çek Cumhuriyeti Milli Takım kampında sakatlanan ve kaburgasında çatlak olduğu için 3 hafta daha sahalardan uzak kalacak Tomas Sivok'un yerine Galatasaray'dan kadroya dahil edilen Dany'nin oynaması bekleniyor.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Çek kramponun yerine Kamerunlu oyuncuyu hazırlarken, yeni transfer Faty'yi de alternatif olarak düşünüyor.

Serdar Aziz oynayacak

Milli takımın Letonya ve Hollanda ile oynayacağı kamp kadrosunda sakatlanan ve Hollanda karşılaşmasına iğneyle çıkan Serdar Aziz'in hiçbir sorunu olmadığı öğrenildi.

Kulüp doktorlarının forma giymesinde engel görmediği Serdar Gençlerbirliği ile oynanacak mücadelede sahaya çıkacak.

Tomas Necid'e 'Sağlam' raporu

Bursaspor'un sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Tomas Necid, ayağındaki rahatsızlık sebebiyle uzun süre forma giyememişti. Çek futbolcunun Gençlerbirliği maçı öncesi hiçbir sıkıntısı kalmazken, son sözü Ertuğrul Sağlam söyleyecek.

Hollanda'nın PEC Zwolle takımından büyük umutlarla transfer edilen Çek futbolcu Tomas Necid, Almanya kampının ardından sağ ayak bileğindeki enfeksiyon sebebiyle antrenmanlara çıkamamıştı. Rahatsızlığı tamamen geçen Çek krampon, takımla da antrenmanlara başlamıştı.

Nefes koordinasyonu ve kondisyonundaki sıkıntıyı aşmak için çalışmalara ara vermeden devam eden Necid için kulüp doktorları olumlu rapor verdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın görev vermesi halinde başarılı oyuncu Gençlerbirliği karşılaşmasında 18 kişilik kadroda kendine yer bulabilecek.

 Hakimiyet Gazetesi

    • ms  
    10 Eylül 2015 | 15:19
    ÇOK ZOR MAÇ OLCAK, gb maçı kesinlikle çantada keklik gözü ile bakılmamalı..her kes toparlanma sürecinde antep maçı gibi olmasın..daha ilk yarı goller bulmalıyız.CESUR VE İSTEKLİ OYNAMALIYIZ..korkak oyun oynamamalıyız..
    • Argentinos16  
    10 Eylül 2015 | 12:46
    Gençlerbirliği nin teknik direktörü Mehmet Özdilek, tamam eleştirelim de bilip bilmeden kırıp dökerek değil bence @Elmasbahceli
    • rıdvan çimen  
    10 Eylül 2015 | 12:36
    -12
    adam gibi adam ertuğrul sağlam
    • Elmasbahceli  
    10 Eylül 2015 | 10:38
    Hadi bakalım ertuğrul günde 1.5 saatlik antremanlak işe yarayacak mi görecez.. haaa takım 3te 0 çekerken yapılan 3 gün kafa izninjn etkileri de belli olur şimdi.. sercan efendi balıkesire karşi asıyon kesiyon kendini bu maçtada göster bakalim.. teknik direktorsuz bir gençlerbirligine neler yapabilcez bakalim...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR