KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Şampiyonluk yaşamak istiyorum"

03 Ekim 2012 | 11:45

6 yorum

5339 okunma

Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Tuncay Şanlı, yeşil-beyazlı kulübe şampiyonluk yaşamak için geldiğini söyledi.

Yeşil-beyazlı ekibin son transferi olan Tuncay Şanlı, Bursaspor Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. Bursaspor’un kaliteli bir takım olduğunu dile getiren Şanlı, “Takımımızda isim isim baktığınızda ve genç oyuncuları da bunun içine koyduğunuzda kaliteli, yetenekli ve başarıya aç bir kadro göze çarpıyor. Şampiyonluktan sonra başarıya alışmış bir camia var. Bundan sonraki hedef şampiyonluk ve Avrupa Kupaları’na oynamak olacak” ifadelerini kullandı.
 
“BU TAKIM BAŞARILARI HAK EDİYOR”

Bursaspor’un hedeflerinin bitmeyeceğini ve başarıyı hak eden bir takım olduğunu belirten Şanlı, ”Taraftarlarımız muhteşem bir atmosfer oluşturuyor. Takımları için tribünde mücadelelerini veriyorlar. Bu takım başarıları hak ediyor. Hoca, futbolcu, yönetim ve taraftar bir arada olduğu sürece neleri başaracaklarını herkes gördü. Bence bundan sonrada desteklerini esirgemesinler. Sahada mücadelemizi en iyi şekilde verip, onlara layık olmaya çalışacağız. Bursaspor’un hedefleri bitmez” diye konuştu.
 
“ERTUĞRUL HOCA İLE KONUŞTUKTAN SONRA KARAR VERDİM”
 
Yeşil-beyazlı kulübe transferi ile ilgili de bilgi veren yetenekli oyuncu, “İngiltere sezon bitimine bir hafta kala Türkiye’ye dönmüştüm. Çalışma isteğim çok fazlaydı. Türkiye’den bana gelen transfer tekliflerine hep yurtdışında İngiltere’de oynayacağım diye reddediyordum. Sonra menajerlerim bana Bursaspor’dan teklif olduğunu söylediler. Ama hala aklımda yurtdışı vardı. Ertesi gün 10-15 dakika Başkan İbrahim Yazıcı ile görüştüm. Ertuğrul Hoca’nın ve başkanın benim hakkımda ki görüşleri ve fikir alışverişi sonunda kendimi Bursaspor’da buldum. Benim için en önemli detay takımın teknik direktörünün görüşleridir. Ertuğrul Hoca ile konuştuktan sonra çok şey kafamda şekillendi” dedi.
 
“5 DAKİKA NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM”
 
“Bursaspor 2009-2010 sezonunda şampiyon olduğunda neler hissetmiştin?” şeklinde yönetilen soruyu değerlendiren Tuncay, “İngiltere’deydim. Sezonun geneline baktığımızda Bursaspor camiası şampiyonluğu istiyordu. Olmayacak gibi gözükmüyordu. Televizyonda her iki maça da bakıyordum. Bir anda Fenerbahçe stadyumunda şampiyonluk görüntüleri verildi. Diğer tarafta ise Bursa’da aynı görüntüler vardı. Bir 5 dakika bende neler olduğunu anlayamadım. Yakalanan başarıyı gördükten sonra bu kadar emek ve mücadeleye helal olsun diyorsunuz. Bazıları mucize diyebilir, bazıları şans diyebilir. Ben Fatih Hoca’dan şunu öğrendim. Şans diye bir şey yoktur. Şansı siz oluşturursunuz. Sonra devam edersiniz. Bence Bursaspor şansı kendisi oluşturdu” şeklinde konuştu.
 
“BU KADAR ATEŞLİ SEYİRCİNİN ÖNÜNDE OYNAMAK ÇOK KEYİFLİ”
 
Bursaspor’un taraftarından övgü ile bahseden tecrübeli oyuncu, “Bursaspor taraftarının oluşturduğu atmosfer Avrupa’da biliniyor. Çok fazla söylenecek bir şey yok. O atmosfer ister istemez futbolcu olarak size itici güç oluyor. Bazen bu dezavantaja da dönüşebilir. Futbolcunun üzerinde baskı yaratabilir. Yıllar öncesinde de rakip olarak Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynadığım dönemlerden de taraftarı biliyorum. Son dönemlerde kendilerini daha fazla geliştirdiklerini görüyoruz. Ben onların önünde oynamak için çok heyecanlanıyorum. Bu kadar ateşli seyircinin önünde oynamak çok keyifli” açıklamasında bulundu.
 
Tecrübeli oyuncu ayrıca hırslı ve mücadeleci bir yapısının olduğunu belirterek, “Benim en büyük özelliğim hırslı ve mücadeleci olmam. Maçın son anına kadar hırsım ve mücadelemi sahaya yansıttığım zaman istediklerimi yapabiliyorum” diye konuştu.

 Olay Gazetesi

    • SİPTAR...  
    03 Ekim 2012 | 23:35
    -1
    Bursasporumuza bu sezon cok önemli katkı saglayacagından eminiz taraftar olarak sen yeter ki şimdiki gibi hırslı istekli kazanma azmi olan yılmayan vazgecmeyen pes etmeyen savaşçı ruhlu olarak görelim seni bu taraftra gerekli destegi verecektir sana vermeye başladı bile seviliyosun ilgi görüyosun destek görüyosun hic olmazsa ruhunu kaybetmiş bazı futbolcularımız da seni görüp örnek alırlar belki de Şampyonluk tekrar gelecekse bu formanın kıymetini bilen hakkını sonuna kadar mücadelesi ile hak eden futbolcularla gelecektir biz inanıyoruz yeter ki senin gibi inançlı kardeşlerimiz artsın bu takımda ,
    ŞEHRİNİ SAVUN BursaLIM, ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...
    • ömer karatas  
    03 Ekim 2012 | 14:27
    Yönetim futbolcu taraftar yani bu şampiyonluğu herkesin istemesi lazım tuncay sadece senin istemenle olmuyo
    • Kestelspor  
    03 Ekim 2012 | 13:37
    O değilde Forsell noldu ? Boşu boşuna alıp para verdik bence..
    • clubbursa  
    03 Ekim 2012 | 13:08
    Sen her zaman özverili bi futbolcuydun Bursaspordada oynadığın maçlarda bu özveriyi hırsınla gösterdin eminimki sen bu takıma çok şey katarsın bu takım ve taraftarda sana çok şey katar başarılar diliyorum Bursasporumuzda sana..
    • özgün ünal  
    03 Ekim 2012 | 12:05
    tuncay sampıonluk ıstıosunda bu yonetım ıstemıo artık hıc bsy. 1 sampıon olduk ya yetti onlara.sımdı nasıl para kazanırız takımın ustunden onu dusunuolar. emın ol yonetım takım basarılı olsun dıe ugrasmıyor. 1 sampıonluk aldılar taraftarı kandırdılar sanıolar ama yavas yavas tepkıler olusmaya basladı. stadın bos olmasından anlasılıor bı syler.
    • Şeref Gerçekçi  
    03 Ekim 2012 | 11:58
    elinden geleni yapacağına inanıyoruz başarılar TUNCAY

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR