KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Sane ve Del Valle imzaladı

13 Temmuz 2016 | 18:43

20 yorum

10767 okunma

Venezuella Milli Takımı'nın oyuncusu Yonathan Del Valle ve Senagalli defans oyuncusu Vieux Sane Özlüce Tesislerimizde kendilerini Bursasporlu yapan imzayı attılar.

İmza törenine katılan başkanımız Ali Ay yaptığı açıklamada her iki futbolcunun da Bursaspor'a hayırlı olmasını diledi.

BAŞKAN ALİ AY: "SANE VE DEL VALLE BURSASPOR'A HAYIRLI OLSUN"

Başkanımız Ali Ay imza töreninde şu açıklamayı yaptı; " Hepinizin bildiği gibi bu sezona uygun olarak teknik heyetimiz ile birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Aşağı yukarı geldiğimiz günden bu yana bunun mücadelesini veriyoruz. Zaten transferi erken bitirip, tam takım olarak kampa katılmamız bunun neticesinde oluşmuştur. Biliyorsunuz daha önce 7 futbolcu ile imzalar atıldı. Hepiniz biliyorsunuz. Bugün de son derece değerli iki futbolcumuz ile imzalayacağız. Del Valle'yi hepiniz tanıyorsunuz. Ancak Sane de önünde uzun bir gelecek olan ve Bursaspor formasıyla kalitesini ispat edecek bir futbolcu. Bunu hep beraber göreceğiz. Bunu sadece ülkemiz olarak görmeyelim Avrupa kulüpleri de bizim kulübümüzü yakından takip ediyorlar. Özellikle şunu belirtmek istiyorum. İki futbolcunun aramızda olmasından son derece mutluyum. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. İnşallah bizim için verimli transferler olmuştur. Şuanda bir şey söyleyemeyiz. Sahada kendilerini gösterecekler. Herkes Bursaspor'u görecek. Sezonumuzun adı da Turgay Şeren olmuş. Hayırlı olsun. Biz elimizden geleni yaptık. Hocalarımız isterse kamptan sonra belki 1*2 transfer daha alabiliriz. Şuanda kadromuzun tamam olduğunu görüyoruz. Bunun tabii kararını verecek olan kamp sonrası hocalarımızdır" dedi.

SANE: "HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN KARAR VERDİM"

Senagalli oyuncumuz Vieux Sane yaptığı açıklamada Bursaspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Sane, " Burada olmak benim için gerçekten çok iyi . Hiç tereddüt etmeden aldığım bir karar oldu. Ailem ve temsilcim ile düşündük. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok güzel insanlar var ve çok güzel bir şehir. Benim için önemli olan sahada yapacaklarım. Sezon boyunca herkesten iyi olmaya çalışacağım. Çok fazla maç kazanmak için konsantre olacağım. Şuanda hazırlık aşamasındayız. Umarım sezon sonunda takım olarak istediğimiz başarıları elde ederiz" dedi.

DEL VALLE: "TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TAKIMLARINDAN BİRİNE GELDİM"

Venezuellalı futbolcu Del Valle ise "Bursaspor'un Türkiye'nin en büyüklerinden birisi olduğunu biliyorum. Buraya katkı koymaya geldim. Hocalarım ve takım arkadaşlarım ile güzel işler başaracağımıza inanıyorum" dedi.

BAŞKAN ALİ AY: "DZSUDZSAK'A İKİ TEKLİF VAR"

Başkanımız Ali Ay daha sonra medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir medya mensubunun "Bekir, Traore, Dzsudzsak, Necid ve Mert Günok'un transferde son durumları nedir?" sorusuna Başkanımız Ali Ay, " Traore'nin menajeri ile Avusturya kampında görüşeceğiz. Kendisinden kulüp bulmasını istedik. İki maaş alacağı vardı. Bugün, yarın yatırılacak. Onlarda herhalde yardımcı olacaklar. Traore'nin son senesi, yaşı da var. İnşallah işimizi zorlaştırmazlar. Bekir ile dün görüştük. Ona da cüzi bir miktar getirmesi halinde bonservisini vereceğimizi söyledik. Şuanda daha kulüp bulamadığını bizlere söyledi.

Dzsudzsak'a teklifler geliyor. Şuana kadar iki kulüpten teklif geldi. Lütfen isimlerini sormayın. Belli bir miktarı gördü. Daha yukarını almak istiyoruz. 10 gün içerisinde Dzsudzsak'ın işi biter gibi. Mert Günok, biliyorsunuz Milli kalecimiz. Kendisiyle görüşme yaptım. Daha önce arkadaşımıza görüşmüştü. Kulüp bulmasını istedik. Fakat Mert giderse muhakkak bizim bir kaleciye daha ihtiyacımız olacağını hepiniz biliyorsunuz. Kendisine fiyat indirmesini söyledim. Aşağı yukarıya 1 Milyon TL'ye yakın geri dönüş oldu. Mert bugün antrenmana katılacak. Bizim vermiş olduğumuz bir söz var. Rakamları aşağıya düşüreceğiz. İnşallah başarılı oluruz. Şuanda hali hazırda bizim futbolcularımız. Transferleri olmazsa Bursaspor'da devam edecekler "dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • sarıtimsah  
    15 Temmuz 2016 | 16:18
    illaki yabancı alacaksanız bari genç alsaydınız
    • mususi  
    15 Temmuz 2016 | 15:39
    takimina ask ve tutkuyla bagli adam ile futbola ask ve tutkuyla bagli adam. Elma armut, elmali armut suyu. ic ice ikisi.

    Takimina ask ve tutkuyla bagli insanlara gelirilen elestiriye bak "neden para harcamiyorsunuz, neden can guvenligi olmayan stada gitmiyorsunuz?" Bagliliktan kasit gelin para harcayin demekten oteye gitmiyor. Bunun biraz daha romatik versiyonu soyleniyor insanlara.

    Bu olaylara herkesin bakisi farklidir, ne ben ne de baskasi tam olarak hakli cikar. Ama tuketim toplumu olmayacaksan once para etmeyen seylere para vermekten vazgececeksin. Yoksa filmi anlamamissin demektir zaten.
    • antibizans  
    15 Temmuz 2016 | 15:29
    -1
    hayırlı olsun.Bekir'i harcıyoruz.duran toplarda mükemmel,sağlam bir kondisyon yüklemesi lazım.bu şekilde motive olamadığı için kendi kendine de katkıda bulunamıyor
    • Öz Bursasporlu  
    15 Temmuz 2016 | 11:15
    -1
    Elmayı elmayla armutu armutla karşılaştırın siz sinemaya aşk ya da tutkuyla bağımlı değilsiniz ama Bursasporluyum diyorsanız tutkuyla bağlısınızdır. Ayrıca İngiltere de de çok zevksiz hatta sonucunda küme düşen takımlar var ama onu karşılıksız sonuna kadar iyi ya da kötü oyun farketmeden destekleyen taraftarı var. Yani kısaca ruhları var spor kültüğrleri var. Bizde ise şampiyonluktan sonra gazı alınmış bir taraftar topluluğu hiç bir şeyi beğenmeyen çabuk tüketen takımına sahip çıkmayan para harcamayan futbol ulemaları var ama ben onlardan değilim ben yine her maç öncesi maçı iple çeken yenildiğinde üzülen kazandığında ise çılgınca sevinen bir Bursaspor AŞIĞI OLARAK yeni sezonu iple çekiyorum.
    • mususi  
    15 Temmuz 2016 | 10:31
    -1
    bu kombine muhabbeti bir tek bizim memlekette var. Abicim siz sinamada kotu bir film izleyince bilet almayan ve filmi izlemeye gelmeyen insanlari mi sucluyorsunuz? Boyle bir gerizekalilik olabilir mi?

    Insanlar takimin zevkli futbol oynayacagina inanmiyor ve bilet alma isini erteliyor, yerden goge kadar da haklilar. Ki futbolculara odenen paralar ortadayken kombine geliri devede kulak kalir. Biraz matematik lutfen.
    • GREENWHİTE  
    15 Temmuz 2016 | 00:34
    Keşke Venezüella milli maclarini izleseydi yetkililer stoper ve 8 numara eksigimizide giderebilirdik
    • Zafet Sevim  
    14 Temmuz 2016 | 23:18
    -2
    Arkadaşlar Konyaspor bir günde 17 bin bilet sattı bugün.Daha ne konuşuyorsunuz !!!
    • Papazçeşmeli  
    14 Temmuz 2016 | 20:00
    Eksilenen yorumların hepsine katılıyorum ne şakşakçısınız arkadaş kötü işte del vallleyi biliyoruz diyorum izledim kasımpaşada rezil bi futbolcuydu zaten kötü olmasa paşa yine kiralardı veya almaya çalışırdı. Saneyi tanımıyorum ama Ertuğrul'u koy Oray'a neden saneui alıyorsun madem orta sıralara oynayacaksın. Furkan soyalp neden kiraya veriliyor oynat işte madem ortalara oynayacaksın. Saçma sapan işler İsmail konuk nedir yok mu alt yapında genç çocuk oynat onları. Mert örnek var bayılıyorum o çocuğa hırslı falan em azından sağ açık sağ bek forvet bile oynuyor onlarla oyna işte ama yok yapacak ya ille transfer yaptı diyecwklee ya ondan yapılıyor başka hiç bişey için degil. 2 tane adam al sağlam al digerlerini gençlerden monte etmeye çalış ne gerek var yani saneye del valleye falan neyse Başkan seviyorum seni de sende aynı hataların peşinden gidiyorsun. Çık yap açıklamanı cok transfer beklemeyin bu sene feda dönemimiz gençlerle oynayacağız de 1-2 transfer yapacagım de herkes zaten arkanda duracaktır ama bu şekilde insanların canı sikiliyor başka bişey değil.
    • Yahsibey  
    14 Temmuz 2016 | 19:09
    yesilbeyaz o zaman neden kombine almadin?
    • adf  
    14 Temmuz 2016 | 18:54
    Hayirlisi olsun kombine almayip urun almayipda yildiz transfer isteyenlere soruyorum kulup parayi nasil bulacak
    • pbm  
    14 Temmuz 2016 | 18:38
    Herkes anca burdan konuşsun. Çok para var ya ondan aldık sanki bu kazmaları. Konyaspor yıldızlar topluluğu herhalde ki, ilk günde 17 bin adet kombine satmışlar. Tuttuğumuz takımı şampiyon yaptık diyenler nerede? Koca Bursaspor daha 5 bin adet kombine satamadı beyler. Transfere göre, kadroya göre taraftarlık olmaz, arma için taraftar olunur. Transferleri beğenmeyip eleştirebilirsin, bu senin taraftar olarak en doğal hakkın. Ama yine de kombineni alır takımına destek olursun
    • yeşilbeyaz  
    14 Temmuz 2016 | 10:41
    -9
    Şu transfer politikasına bakın şaka gibi. Yazıklar olsun Bursasporu sıradan anadolu takımına çevirdiler. Sane kim ? Del vall kim ? Sana ne katabilir. Hiç mi futbolu takip etmiyosunuz kasımpaşada yokları oynadı bu del valle. Son vuruşları aşırı derecede kötü. Savruk dağınık bir oyuncu. Saneyi hiç söylemiyorum bile o ayarda alt yapında sayısız oyuncun var. Sonra neden kombine satılmıyor tabi satılmaz bu transfer politikasıyla.
    • hamit  
    14 Temmuz 2016 | 09:42
    Şu sanedeki tipe bak ya 70 lerde hiphop çılar gibi bide kolyeyide f ormanın üstüne çıkarmış kamil
    • hasan  
    14 Temmuz 2016 | 01:19
    10
    Konya ilk gün 15 bin kombine satmış tüm gazetelerde tüm b.sporla ilgili internet sitelerinde bu haber yer almalıki konya,ya tepeden bakan bizim dengimiz olamazlar lafının arkasına sığınan ama bu yılda konya taraftarının altında kalacak olan buralardan sallayanlar belki imana gelirde250 tl,toplamaya çalışırlar
    • MK  
    13 Temmuz 2016 | 23:19
    -8
    Başkan 35 oyuncun var.Sağ kanat ve 8 numaran yok.Kadro mühendisliği için tebrikler.
    • basri  
    13 Temmuz 2016 | 21:21
    -2
    sane yanlış transfer: ön yargı değil canımcıklarım teşhim sağlam.ptt ligi ayarında hatta daha altında bir arkadaş.alt yapın sane kadar çıkarmıyorsa vur mührü.para yok deyip saçmasapan yetersiz titrek ağır tekniği sorunlu adamları alıp çelişmeyeceksin.ben civelliyi ararız demiştim eksi yağmıştı aramadık mı gördük alayını!

    del valle yanlış transfer: bu arkadaşın alınma mantığı nedir?herkes tanıyormuş onu yok ya kasımpaşa neden tutmadı.para mı yok?bizden daha çoktur eminim.750 bin alacak sanırım.bonservisi 500 binlik adama yıllık 750 bin vermek!üstün yetenekli adam baliçtir yaratıcı transferdir.bu üretim kabızı transferdir.menajer kaktırmasıdır.ya da işi bilmemektir.

    şakşaklayan çanak tutan her şeye eyvallah çeken ahmaklara:bir gün gerçeğe muhtaç olursunuz inşallah!amin!
    • tarık  
    13 Temmuz 2016 | 21:14
    -2
    içine sinmeyen transferler tutmaz zaten.kapalı kutu oyuncu alınmaz demiyorum Bursaspor hedef tahtası değil.yeşil Bursa için alınacak adamları as takıma monte etmeye çalışırsan sedat berishalar troureler şamiller bekirler birikir elinden çıkaramazsın.8 adet külüstür alacağıma djalmayı alırdım defansa da civelli baseri ya da o klasta adamlar.necid ve cucak maliyetli ise bakambular bulurdum.necid boş beleş bir adam çekler kötü oynayan Türkiyeye yenildi.necid bala göte atarsa atar fizik ahım şahım değil son vuruşlar berbat teknik sıfır.siz yalamaya devam edin tosuncuklar.
    • PabloBaTaLLa  
    13 Temmuz 2016 | 20:59
    Douglaoda böyle geldi akhisara ama adam şimdi en iyi stoperlerden biri izlemeden hemen bombalamayın
    • mususi  
    13 Temmuz 2016 | 19:59
    -1
    Sane youtube videolarinda izledigimiz kadariyla bildigimiz kagni. Fiyati ucuz diye stoper alinir mi birader. Cok mac kaybettirir bu. KAdroya giremez buyuk ihtimalle.
    • bursalı  
    13 Temmuz 2016 | 18:51
    başkan sane 27 yaşında hoca şuanda bizde direk oynayacak kapasite değil diyor böyle adamları niye takıma toplarsınız saneyi zaten takip eden biri bilirki fransa 2.liginin en kötü stoperlerinden biri oynayınca hepiniz göreceksiniz bu adamı avrupadan kimse takip etmez başkan umarım iyi niyetlisindir menejerler kandırıyordur yoksa işimiz çok zor ismail konuk sane bu adamlar bu takımda oynyamaz olan bu adamlara verdiğin toplam 2.5 milyon yıllık paraya olur

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR