KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Şankaya veda etti

21 Nisan 2015 | 21:36

3 yorum

5676 okunma

Divan Kurulumuzun Olağan Toplantısı 81 üyenin katılımıyla Özlüce Tesislerimizde gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıya Başkanımız Recep Bölükbaşı, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Divan Kurulu üyelerimiz katıldı.

ŞANKAYA: "HAKKIM HELAL OLSUN"

Bundan sonraki seçimlerde yeniden aday olmayacağını açıklayan Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya açılış konuşmasında oldukça duygusal anlar yaşadı. Şankaya yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; " Daha önceki açıklamalarımda aday olmayacağımı açıklamıştım. Buradan bir kez daha açıklıyorum. Tüm arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek olan başkana ve üyelerine başarılar diliyorum. Bugüne kadar kırıcı olduğum kimse varsa helal olsun" dedi.

Divan 2.Başkanımız Burhan Vatan ise "Zaman zaman sıkıntılarımız oldu. Kadir başkanımız sayesinde aşmayı bildik. Bizlere ağabeylik yapan sayın Şankaya'ya çok teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum. Kendisine Divan Başkanlık Kurulu olarak hediye vermek istiyoruz" dedi. Divan Başkanlık Kurulu adına Başkanımız Recep Bölükbaşı, Kadir Şankaya'ya günün anısına yapılan çini tabağı hediye etti.

Kadir Şankaya Başkanlığı'nda son Divan toplantısını yapan Divan Başkanlık Kurulu Üyelerimiz Burhan Vatan, Galip Sakder ve Nuri Karaca'ya teşekkür plaketlerini ise Divan Kurulu üyelerimiz M.Mutlu Uraz, Alpay Şar ve İsmail Acar takdim etti.

Gündemde yer alan konuları değerlendiren başkanımız Recep Bölükbaşı Divan üyelerine şu açıklamalarda bulundu;

"KADİR AMCA ÇOK GÜZEL DUYGULAR BIRAKTI"

Bugün Divan Kurulu'na iştirak yüksek. İnşallah bundan sonar bu salona sığmayız. Çok duygulandım. Çünkü ben 2007'de rahmetli başkanımız ile göreve geldiğimizde Divan Kurulu Başkanı'ydı. Kendisinden çok şeyler öğrendik. Gördük istişare ettik. Çok güzel duygular bıraktı. İnşallah bundan sonra sağlıkla keyifle hep yanımız da olur. Geçtiğimiz günlerde iyi Bursasporlu Divan Kurulu'ndan arkadaşlarımızı kaybettik. Mesut Ağrak, Erdal Çolak, Fehmizat Bayraktar ve Erdoğan Ağırbaşlı ağabeyimizi kaybettik. Bugün bir haber daha aldık. John Leshiba Mosheou rahmetli olmuş ona da başsağlığı diliyoruz.

"MAALESEF FUTBOL TERÖRÜ İŞLENİYOR"

Futbol takımımız güzel bir yerde. Ancak dün Fenerbahçe maçında istenmeyen olaylar cereyan etti. Bizde etten kemikteniz. Bizimde duygularımız var. Bazen yapmamamız gereken şeyleri yapıyoruz. İstanbul'un güzide kulüplerinden birisi. Hakeme ve başka şartlara ihtiyacı yok. Bütçeleri de çok yüksek. 100 yılı aşkın çok büyük camiaları var. Diğer İstanbul kulüpleri de öyle. Hepsiyle rekabet içerisindeyiz. Maalesef son dönemlerde ülkemizde futbol terörü işleniyor. Kimse istemiyor. Ancak ben bazı televizyon kanallarına bağlandım. Protokolde otururken yönetim kuruluna ve bana ağza alınmayacak kötü sözler söylendi. Tabii bunu Fenerbahçe camiasına bağlamıyorum. Mağlup olduk ancak ondan öncesi gerçekten ben hocamı ve teknik ekibi ve özellikle futbolcularımı kutluyorum. Sonuç olarak belki memnun etmediler ama oynadıkları futbol ile Bursaspor'a yakışan bir oyun sergilediler. Herkes çok mutlu. Bursa camiasında taraftarlarımız galibiyet önemli değil takım yeter ki ezilmesin mücadele etsin düşüncesi hakimdir. Onlarda o bilinçle oldukları için gerçekten bizde şanslıyız.

"BİRLİK VE BERABERLİK İLE HER YIL ŞAMPİYONLUĞA OYNARIZ"

Buraya gelene kadar birçok sıkıntılar vardı. Biz başkan ve yönetim olarak göreve geleli 11 ay oldu. Önümüzde bir kongre süreci var. Adaylar olacak. Tekrar Bursaspor'un başarısı için ter dökecekler. Bursa'mızın 3 milyona yakın bir nüfusu var. Avrupa'da en iyi gelişen kentlerden birisi. Futbol bilinci de üst seviyede. Her şeye layıklar. Bursaspor'un bize göre her yıl kupalara oynamak durumunda, zirveye oynamak durumunda. Diğer takımlar ile başa baş rekabet etmek durumunda. Bunu yapabilmek için büyük camialarla baş edebilmek için birlik olmalıyız. Şimdiye kadar çok güzel başarılara imza attık. Kupa ve lig şampiyonu olduk. Birlik ve beraberlik olsa her yıl şampiyon olacağımıza inanıyorum. Ben yönetime geldiğimizde röportajda her yıl üst üste şampiyon olmaktan söz etmiştim. Başkan ve yönetim kurulu olarak biz bir yere kadar varız. Bursa şehri Bursaspor'un yanında olursa bahsettiğim her şey gerçek olur. Yeni kongre olacak. Lütfen kim gelirse gelsin, özellikle bizim kendi Bursamız o yönetime ve Bursaspor'a sahip çıksın. Çünkü Bursa bunu hak ediyor. Geldiğimizden beri tüm takımlarla başa baş ve o takımlardan çok üstün ve göze hoş gelen futbol oynadık. Birlik olmamız lazım. Birbirimizi tabii ki eleştireceğiz. Futbol artık 22 topçu bir toptan ibaret değil. Bir endüstri, eğlence. Son zamanlarda maalesef eğlence kalktı sadece endüstri duruyor. Bunu tekrar eski haline getirmemiz gerekiyor. Bu sene de bunu yaptık. Çok büyük övgüler alıyoruz. Başta sizlere ve genel kurula çok teşekkür ediyorum. Sıralamada şuan altıncı sıradayız. Daha farklı yerlerde olabilirdik. Bazen tecrübesizlik bazen de üçüncü şahısların haksızlıklarından oluştu. Bu sene çıkış yılımız. Bu sene dördüncü olacağımızı düşünüyorum. Kupa finali Bursa'da oynanacak. Bursa'da oynanacaksa bizim o kupayı Bursa'ya getirmemiz gerekiyor. En azından finalde olmamız gerekiyor. Uzun yıllar sonra inanıyorum ki kupayı Bursa'ya getireceğiz. Futbolcularımızın yanında olmalıyız. Stadyumu doldurmamız lazım. Bir müddet odaklanmamız lazım.

"DENİZİ GEÇTİK, DEREYİ DE GEÇMELİYİZ"

Avrupa Kupaları'ndan ceza aldık. Bir tanesini bertaraf ettik. CAS'tan gelen erteleme cezası ihmalkarlığımızdan dolayı, benim veya geçmiş yönetimleri suçlamıyorum. Geçtiğimiz hafta Cenevre'de 4 saat toplantı yapıldı. Ben aşağı yukarı 1.5-2 saate kadar Nihat Güman diye bir arkadaşımız var İstanbul'dan bizlere yardımcı oluyor. Çok samimi ve sıcak bir ortam oluştu. Benim ümidim odur ki inşallah oradan bugün-yarın olumlu yanıt bekliyoruz. Eğer olmazsa kupayı alır veya ligde ilk 4'e girip yasak savarız. Takım bazında, taraftar bazında, futbolcular bazında geçen sezon sıkıntılar oldu. Çok şükür bunları bertaraf ettik. Ekonomik yönden de önümüz kapalıydı. Bankalar kredi vermiyordu. Çünkü limitler zorlanmıştı. Seyirci hasılatımız yoktu. Allah'ın takdiri ile bugüne kadar geldik. Bundan sonra da hep söylediğim bir şey var. Denizi geçtik, dereyi de geçmeliyiz. Bir ay sonra Genel Kurul olacak. Detaylı mali durumumuzu açıklayacağım. Kulüplere göre borçlar değişebilir. Basında söylenilen bazı rakamlar var. Şunu söyleyebilirim. 240 milyon rakamları çok yüksek. Onların 3'te birinden daha az. Bunlar da ödenmeyecek borçlar değil. Bir takım projelerimiz var. Biliyorsunuz Timsah Arena inşa ediliyor. Avrupa'da ilk 10 içinde ve ödül aldı. Türkiye'nin de bana göre 1 numarası. Büyükşehir Başkanımıza meclis üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Oranın gelirleri için birçok firma ile görüşüyoruz. Çalışmalar yapıldı ancak tabii bilgi kirliliği çok oluyor. Biz bir telefon kadar yakınız. Burada biz sizin adınıza vekaleten başkanlık yapıyoruz. Bursaspor sizlerindir. Bizler geçiciyiz. Sizlerin oylarınızla yönetimler gelir ve gider. Borç konusunda şuanda rakam telaffuz etmek istemiyorum ancak ödenmeyecek bir borç değildir. Gelecek olan yönetimin önü açıktır. Hesaplarımıza göre stadyumdan 150-200 milyon TL orta ve uzun vaade de gelir bekleniyor. Biz görüşmelerde firmalardan avans istiyoruz ancak o avansı vermeye yanaşmıyorlar. Önümüzdeki günlerde kendi kadromuzu kuracağız sizlere bilgi vereceğiz. İsim hakkıyla ilgili yurt dışında çalışmalar yapılıyor. Stadyumda localarımız, kapalı alanlarımız, kapılar, tribünler, otoparklarımız var. Başlı başına gelir. Bunun yanında işletme gideri de çok olacak. Bursaspor'un menfaatleri doğrultusunda çalışmaları sizinle paylaşacağız.

"BİLGİ KİRLİLİĞİ YARATILIYOR"

Kalıcı gelirler ile ilgili çalışmalar yapıyoruz ama maalesef bu sene çok nadir çalışmalar yapabildik. Hatta öyle sıkıştık ki tercih yapmak durumundaydık. Organize sanayi bölgesinde arsamız vardı. Kamuoyunda bilgi kirliliği var. Bilgi vermek istiyoruz. Orayı satma düşüncesinde değildik. Benzin istasyonunu satmak istiyorduk ve değeri de 30 milyon TL civarındaydı. Akaryakıt firmalarının karı düşürüldü ve firmalar ürktüler. Pazarlık konusu yaptılar ve biz yanaşmadık. Karar verdik benzinliği kendimiz yapacağız. Projelerini çizdik. Orası Bursaspor'un benzinliği olacak ve satmayacağız. Kiraya verebiliriz. 6 bin 600 metrekare arazinin 3 bin metrekarelik bölümü benzin istasyonu diğer 3 bin 300 metrekaresine de Bursastore ve café restaurant gibi sosyal tesis yapmak istiyoruz. Diğer dükkanları da yine bu amaçla kiraya vermek istiyoruz. Minareliçavuş'taki fabrikalar geldiğimizde ise 2005 yılından beri binalarda bulunan kiracıların sözleşmeleri yenilenmemiş. Altyapı giderleri birikmiş. 10 tane bina ve kiracı var. 2005 ten beri kiralar çok cüzzi . Yapılan sözleşmeler yenilenmemiş. TEFE TÜFE bile yansıtılmamış. Yeniden değerlendirme istedik. Oradan gelen yıllık gelir aşağı yukarı 540 bin TL. Kendilerini tahliye etmek istedik. Davalar açtık ancak hepsi itiraz edince 2-3 sene daha çıkartamıyorsunuz. Takım iyi giderken futbolcularımıza para ödememiz gerekiyor. Kredilerin faizleri yüksek. Biz üç bankaya ekspertiz yaptırdık. Onların verdiğin değerin çok üzerinde araziyi sattık. Teklifleri aldık. 5-6 arkadaşımızın arasında en yüksek olanından parayı peşin aldık. 16 milyon TL . Bir tanede küçük arazi vardı. Orayı da sattık. Denk bütçede UEFA kesinlikle ve kesinlikle sizin sportif bağış ve reklam dışındaki gelirlerinizi kabul etmiyor ama benzinliği kabul ediyor. Çünkü orası gelir getirici bir işletme. Biz orayı satmasaydık 2 milyon 200 bin TL faiz ödeyecektik. Biz arazileri 17 Milyon 500 Bine sattık. 16 milyon TL direkt bankadan düştük. Her yıl 2 milyon 200 bin faiz yapsaydı 7-8 yıl sonra arazi değerini kaybedecekti. Metrekaresi 350-390 dolardı. Biz 550 dolara sattık. Hesap yaptık. Bizim aylık kira gelirimiz 540 Bin TL. 30 yıllık bir kira bedeline sattık. Bu parayı biz 30 yıl sonra alacaktık. Biz yönetim kuruluyuz. Bir şey yaparken tüzüğümüze uygun yapmak zorundayız. Kamuoyunda bilgi kirliliği var. Genel Kurul'da yetki alınmamış efendim taşınmaz malları satamazsınız gibi sosyal medyada yazılıyor. Herkes yazıyor. Şimdi size genel kurulda alınan kararı okuyacağım.

Bunları açıklamak durumundayım çünkü yanlış yönlendirmeler var. Bizim hakkımızda yanlış düşünceler var. Biz Bursaspor'un 5 kuruşuna helak getirmedik.

Genel Kurulun 11.maddesinde yönetime verilen yetki;

"Bursaspor'un mali durumu hazırlanmış olan raporlardan ve bütçede açıkça görülmektedir. Bütçede borçlanma ile ilgili fasıllarda yer almaktadır. Gündemimimizin 11.maddesinde yer alan yeni seçilecek olan yönetim kuruluna borçlanma yetkisi verilmesi maddesi kanunlar ve tüzük gereği burada genel kurul ile paylaşıkmakta olup, bu yetki ilerideki Bursaspor'un yapacağı işlemlerde ve ihtiyacı olması halinde kullanılmak üzere yönetime her türlü borçlanma Bursaspor için gereken taşınmaz malların satın alınması veya Bursaspor'un malı taşınmaz malların satılması, kamu kuruluşlarınca Bursaspor için sürekli olarak ayrılan taşınır veya taşınmaz malların işletilmesi veya işletmeye verilmesi yetkisinin yönetim kuruluna verilmesi"

Bu genel kurul kararı. Biz borçlanma yetkisine de sahibiz. Bu taşınmazların satılması hakkında da yetki..

Yine kulübümüzün tüzüğümüzün 14.maddesinde Genel Kurulun görev ve yetkileri maddesinin son fıkrasında ise,

"Bursaspor için gerekli taşınmaz malların satın alınması veya Bursaspor malı taşınmaz malların satılması, kamu kuruluşlarınca Bursaspor için sürekli olarak ayrılan taşınır veya taşınmaz malların işletilmesi veya işletmeye verilmesi konusunda Yönetim Kurulu'na yetki vermek"

Burada siz genel kurul üyeleri yönetimimize yetki verdi. Bizim kesinlikle ve kesinlikle usulsüz satılması söz konusu değildir. Bu gibi haberlere üzülüyoruz. Araziyi değerli olduğu sattık onu. Bursaspor'un kredisinden düşürdük.

"VAKIFKÖY'Ü 49 YILLIĞINA KİRALADIK SIRA ÖZLÜCE'DE"

1963 yılında Bursaspor kuruldu. 1987 yılında Vakıfköy tesisi yapıldı. Tesis mera statüsündeydi. Daha sonra çivi çakılmadı. 78 bin metrekare arazi var. Hedefimiz o 78 bini 100 bine çıkarmak. Onu nasıl yapacağız? Biz Vakıfköy'ü üst kullanım hakkı olmak üzere 49 yıllığına kiraladık. Orada istediğimizi yapabiliriz. Orada 16 bin metrekare kamp eğitim tesislerinin yer aldığı kapalı alan var. Mimarlar çalışıyor. Bursaspor'a fayda sağlamak isteyen Mayıs 16 diye grubumuz var. Projeler çizdik. Allah'ın izniyle o projeleri gerçekleştireceğiz. Her şey para ile olmuyor. 11 aydan beri cebimizde 5 kuruş para yoktu. Hem sportif hem de ekonomik olarak başarılı olduğumuz söyleyebilirim.

Şimdi Özlüce Tesisleri var. Burası aşağı yukarı 110 bin metrekare ancak Nilüfer Belediyesi ve Milli Emlak'ın ittifakı var. Mahkemeleri devam ediyor. İtilaflı olan yer kalsın 80 bin metrekare olan tarafı alalım itilaf bittiğinde de orasını da Bursaspor'a kazandıralım dedik. Birçok bakanla görüştük. Biri iki arkadaşımızı görevlendirdik. İki , üç ay sonra Özlüce Tesislerimizi de Bursaspor'a kazandıracağız. Buranın irtifa hakkını 49 yıllığına aldığımızda da burada birçok proje düşünüyoruz. Biz devam etmezsek gelen yönetimi de yardımcı oluruz. Vakfköy Tesisleri'nde 250 öğrenci yatıyor, yemek yiyor. Maçlar oynanıyor. Orasının istimlak duvarı yoktu. Tribünü yoktu. Işıklandırması yetersizdi. Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali'ye ve Ali Turan'a teşekkür ediyorum. Orası yenilendi ve projeler ile kompleks olacak. Özlüce'de de 2 tane daha saha yapıyoruz. Stadyumumuzu çimleri de Özlüce Tesislerimizde yetişiyor. Mayıs ayında makineler ile Timsah Arena'ya taşınacak. Osmangazi ve Nilüfer Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Onlarda sahalarımızı Özlüce'ye yapıyorlar.

"BURSASTORE BURSASPOR'A YAKIŞACAK"

Kulübümüzün lisanslı ürünlerinin satıldığı Bursastore mağazalarımız Altıparmak, Nalbantoğlu Katlı Otopark, Kent Meydanı AVM, Renault fabrikasında bulunmaktadır. Ancak bunlar Bursaspor'a az ve yakışmıyor. Nilüfer Belediyesi Başkanıma teşekkür ediyorum. 350 metrekarelik bir arsa tahsis ettiler. Meclisten geçti. Şuanda da askıda. Bu süre geçince de altı Bursastore üstü iki buçuk kat café şeklinde bir nokta yapmak arzuluyoruz. Oradaki konsepti de İzmir Yolu'nda yapmak istiyoruz.BTSO'nun Altıparmak'ta yeri var. BTSO Başkanımız İbrahim Burkay ile görüşmelerimiz var. Kendisine teşekkür ediyorum Bursastore'yi oraya yapmak istiyoruz..

BASKETBOLDA MARKAMIZI DAHA BÜYÜK YERLERE TAŞIMAK İSTİYORUZ

Basketbol şubesini kurduk. Bursa'ya çok büyük heyecan geldi. İkinci ligden başlamamız için öneri geldi ancak düşündük paramız yoktu ve en azından 3 ligden başlayalım maliyeti de az. Ben Şemsettin Baş hocamıza ve Amatör Şubeler'den sorumlu arkadaşımıza Erhan Başoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Play-Off'lara kalabilirdik ama olmadı. İnşallah önümüzdeki sezon değişik çalışmalar düşünüyoruz. Bursaspor'un markası daha büyük yerlere taşımak istiyoruz.

Fenerbahçe Topuk yaylası var. Bizim neden olmasın? Kendir Yaylası 16 Nisan 2015 tarihinde Büyükşehir Belediyesi'nden geçti. 7 bin 500 metrekare inşaat alanı var. Burada yap-işlet devret şekilde de olabilir. Stadyumdan gelecek paralarla da yapılabilir. Yurt içi ve yurtdışından bir kamp merkezi kurup Bursaspor'a bir ek gelir kazandırmak istiyoruz. Stadyum gelirleri ile ilgili 150-200 milyon TL rakam bekliyoruz. Biz devre arasında birçok futbolcumuza transfer teklifi olmuştu. Sizler satmayın dediniz ve satmadık. İyi ki satmamışız bu heyecanı yaşıyoruz.. Hedefimiz yine satmamak, hocamız ile devam etmek. Mevcut kadromuza hocamızın isteği ile 6-7 tane transfer yapmayı düşünüyoruz. Böbürlenmek için söylemiyorum. Sezonun bitmesine 7 maç var. Kupayı da kaybedebiliriz. Dördüncü de olamayabiliriz. Ama Bursaspor gerçeğini tüm Türkiye'ye gösterdik. O güveni hem camiamıza hem de ülke sporuna verdik. Bundan sonra Bursaspor aşağıya inmeyecek, yukarılara çıkacaktır.

"İSTANBUL TAKIMLARININ ALTINDA BİR BURSASPOR İSTEMİYORUZ"

Kongreye yaklaştık. Sosyal medyada bir sürü şey yazılıyor. Daha da ağırlarını bekliyorum. Söylediğim bir şey vardı. Benim paramdan çok Bursaspor'un parası önemli. Göreve geliyoruz, yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz dedik. Benim alnım ak, gönlüm rahat. Twitterdaki yazılanlar şevkimizi kırıyor. Ben birlik ve beraberlik istiyorum. Biz bir gemiyiz. Aileyiz. Bu geminin içinde basınıyla, futbolcusuyla, üyesiyle herkes var. Bu halkaları sıkı sıkı tutturursak bizi kimse aşamaz. Bu Divan Kurulu son divan kurulu. Bizimde divandan son seslenişimiz. Herkes baltalarını toprağa gömsün. Çünkü Bursaspor sevgisi için burada toplanıyoruz. İyi bir Bursaspor var. Daha iyisini yapabiliriz. Tek eksiğimiz birlik ve beraberliğimiz. Para bulunur, gelirler bulunur. Önemli olan onları iyi yönetebilmek. Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Zaman zaman fikir ayrılıkları oldu ama hepsini yaparken Bursaspor için yaptık. Bu yüzden tüm basın mensupları dahil olmak üzere beyaz sayfa açalım. Kim hak ediyorsa gelsin. Ama İstanbul takımlarının altında olan bir Bursaspor istemiyoruz.

"GENEL KURUL TARİHİMİZ 7-16 MAYIS"

Yönetim Kurulu ile toplantı yaptık. Kadir amcamıza bilgi verdik size de bilgi vermek istiyorum. Geçmişte hep genel kurul tarihleri nedeniyle kamp, transferde gecikmeler olurdu. Maalesef hep bunları kaçırdık. Büyük takımsak bundan sonra bazı şeyleri planlamamız lazım. Sizlerin teveccühü ile Allah izin verirse 7 Mayıs ilk kongreyi yapmak istiyoruz. Neden 7 Mayıs? Allah rahmet eylesin 7'si rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı'nın ikinci ölüm yıldönümü. Ailesi anma töreni yapacak. Bizlerde kısmetse katılacağız. İkincisinde toplanacağımızı düşünüyorum. Neden 16 Mayıs? 2009-2010 sezonunda şampiyon olduğumuz gündür. Anlamlı olsun istedik. Bursaspor başkanlığı ve yöneticiliği gerçekten yüce ve ulvi bir görev. Herkes başkan olmak istiyor. Tabii öncelikle hak etmesi de gerekiyor. Şuanda aramızda başkanlarımız var. Yaptıkları çalışmalardan dolayı o zamanlarda Remzi Başkanıma, Kani Başkanıma, Kadri Başkanıma ve Recep Başkanlarımızı alkışlıyorum. 11 aydan beri çalışan yönetici arkadaşlarımı da alkışlıyorum.

"KURUMSAL,SPORTİF VE MALİ AÇIDAN ÇOK İYİ BURSASPOR VAAT EDİYORUM"

Bursaspor'u ben hep yaşadım. Zaman oldu burada yattım. Deplasmanlara gittik, Hiç yorulmadım. Neden? Çok sevdiğim için.Sizlerin teveccühleri ile geldik. Ne söz verdiysek yerine getirdik. İşletmelerde, ailede, her yerde istikrara çok güveniyorum ve inanıyorum. Eğer Bursaspor başarılı olacaksa istikrarın devam etmesi gerekiyor. Yaptıklarımızın yanında yapacağımız çok şey var. Sizlerin müsadesi ile başkan adaylığımı huzurlarınızda açıklamaktan gurur duyuyorum. Şuana kadar sizlere layık olmaya çalıştık. Eğer genel kurulda bize yetki verirseniz orada da size söz veriyorum bugünkü Bursaspor'dan daha yukarı, ekonomik, sportif ve kurumsal anlamda da çok iyi bir Bursaspor vaat ediyorum....

 Bursaspor.org.tr

    • cinaralti16  
    22 Nisan 2015 | 21:50
    musdafa D. peki sen ne yapdin Bursa VEDE Bursaspor icin?
    el insaf insan bari yasina hurmet eder cok yazik
    bumudur Bursali VEDE Bursasporulu olmak he ?
    • PETKAMÇE  
    22 Nisan 2015 | 20:45
    Bursasporumuza katkılarından dolayı teşekkürler Kadri Amca
    • Mustafa D.  
    22 Nisan 2015 | 09:43
    körüstan terörüne ses çıkarmayarak vadesinin dolduğunu zaten göstermişti divana kurulmaktan başka bir işe yaradığı yoktu isabet olmuş

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR