KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Şansımız yükseldi"

11 Mart 2020 | 18:26

1 yorum

6647 okunma

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez, rakiplerinin yenilmesiyle birlikte ikincilik şanslarının yeniden yükseldiğini belirtti.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez, rakiplerinin yenilmesiyle birlikte ikincilik şanslarının yeniden yükseldiğini belirtti.

İbrahim Üzülmez, "Maç kazanınca çok basın geliyor, kaybedince az geliyor neden" diyerek Ekol Hastanesi Balıkesirspor karşılaşmasını değerlendirdi:
"Bizim için zor maçtı. Her ne kadar dört haftadır performans gösteremesek de, rakiplerimizin kaybetmesiyle önemli bir maça çıktık. Futbolcularıma saha içerisinde yapılması gereken her şeyi söyledim. Onlarda Balıkesirspor karşısında üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. İyi mücadele ettik. İyi oynadık. 2. Bölgede bekleyen takımlara karşı oynamak çok kalay değil. Deplasmanda Giresun ve Ümraniye maçlarını böyle kazanmış bir rakipti. Ofansif hızlı oyuncuları vardı."

TARAFTARLA BÜTÜNLEŞTİK
"Futbolcularım tedbiri elimizden bırakmadan maçın başından sonuna kadar iyi ve agrasif oynayarak hak ettiğimiz ve ihtiyacımız olan 3 puanı aldık. Beni mutlu eden olaylardan bir tanesi gollerden sonra taraftarlarla bütünleşmek çok önemliydi. Rakiplerimiz de puan kaybedecekler. Bizlerde kaybettik. Ama son viraja girdiğimiz şu dönemeçte artık puan kaybına tahammülü olmayan maçlara geldik. İçeride oynayacağımız 4 maç çok önemli."

BOLU MAÇINA GELSİNLER
"Cumartesi günü Boluspor ile çok önemli maç oynayacağız. Taraftarlarımız maça gelsinler. Zaman zaman olumsuz sonuçlar alsak ta, onları üzsek te bu maçlarda bizim yanımızda olmalarını istiyoruz. Gelsinler bizleri desteklesinler. Bu takım sonuna kadar bu mücadelenin, yarışın içerisinde olacaktır. Oyuncularım da bu inancı fazlasıyla taşımaya başladılar. Bizim için rakiplerimizin kaybetmesiyle yarış başlıyor. Daha çetin geçecek, bir yarış başlıyor son kulvarda. Oyuncularımıza güveniyoruz. Onlarda bunun bilincindeler."

SERİNİN BAŞLANGICI OLUR
"Balıkesirspor galibiyeti bir serinin başlangıcı olur. Bir seri yakalamamız gerekiyordu. İyide oynayarak güzel bir galibiyet aldık. Şimdi en iyi şekilde Boluspor maçına daha iyi hazırlanıp, daha agrasif ve istekli hazırlanıp, seyircimizin de vereceği destekle Boluspor maçının da üstesinden gelmek istiyoruz."

KADRO REKABETİ OLACAK
"Sakat ve cezalıların dönmesiyle birlikte tek eksiğimiz Serdar kaldı. Burak Kapacak'ın ufak bir sakatlığı vardı. Ona bu sabah izin verdik. Akşam takımla olacak. Şimdi takımda kadro rekabeti ortaya çıktı. Bu rekabetten başarı doğacaktır. Bu takım 1-2 maç kazandığında, bizim şampiyonluk dediğimiz maçlarda her oyuncu saha içinde o coşkuyu yaşamak isteyecektir. Rekabetin takıma olumlu yansıyacağına inanıyorum."

HER TAKIMIN HEDEFİ VAR
"Bu ligde her takımın kendince belli hedefi var. Boluspor'un hedefi alt sıralardan kurtulmak. Fırat hoca ile birlikte iyi çıkışları var. Bizi de yine 2. Bölgede kapatarak oynamaya çalışan takım olacaktır. Bursa'ya gelen her takım o seyirci ve ambiyansı görünce daha farklı motive oluyor. Bundan sonra iç saha maçlarında kesinlikle puan kayıplarına tahammülümüz olmayacaktır. Oyuncularım Altay ve İstanbulspor maçlarından gereken dersleri çıkardığını düşünüyorum. Sezon bayından iç sahadaki pozitif futbolu ve alınan sonuçları sürdürmemiz gerekiyor."

12. GÜÇ YANIMIZDA OLSUN
"Taraftarlarımız 12. Güç olarak yanımızda olduğunda saha içerisinde bizi daha farklı ve coşkulu oynamaya itiyor. Balıkesir maçında geldiler bizi desteklediler. Artık son haftalarda her şeyi bir kenara bırakıp bu takımın şampiyonluk yarışında hedefe nasıl gideceğini düşünmeliler. Herkes el birliği ile destek olmalı. Birliktelikten güç doğar. Bu süreçte yanımızda olmayanları da bizimle olmaya bekliyoruz. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Herkes Bursaspor armasına sahip çıksın."

PUANLAR YAKINLAŞTI
"Hatay ve Erzurum'un kaybetmesi. Altay, Karagümrük'ün kazanması. Bugün Akhisarspor'un Adana Demirspor maçı var. Ümraniye'nin kazanmasıyla birlikte son dönemlerde bu ligde böyle çetin yarış olmamıştı. Play-Off, ilk iki hedefleri var. Bundan sonra yarışı sabırlı ve sağduyulu olarak götürmek gerek. Bazen hakem hataları diyoruz. Ama onları da bir kenara bırakmamız gerekiyor. Hakemlerin çok art niyetli olmadıklarını düşünüyorum. Bizim kendi coşku ve mantalitemizi ortaya koymamız gerekiyor."

SOĞUKKANLI OLMALIYIZ
"Sonlara doğru bu takımın tecrübesiyle, daha soğuk kanlı kalan takımların bu ipi göğüsleyeceğini düşünüyorum. Bu takımda tecrübeli oyuncular var. Onlarda üzerlerine düşen görevi hem saha içinde hem de saha dışında çaba harcıyorlar. Kaptan Selçukla, Seleznovuyla, Traoresiyle inşallah Özeriyle tecrübelerini yansıtacaklardır. Bizimde son virajda onları motive ederek maça hazırlamaktır. Ve kayıpsız olarak bu süreci atlatmaktır."

ŞANSIMIZ ARTTI
"Bazen sözleri cımbızla çekmemek lazım. Rakiplerimiz 4 puanlık fark yaparak avantaj yakaladılar demiştim. Ben her röportajda bu köprünün altından çok sulak geçecek diye söylüyorum. Geçmeye de başladı. Dört puanlık fark iyi bir avantaj. Erzurum avantajlıydı, bu avantajı kullanamadı. Biz geriden gelip o avantajı yakalarsak biz öne geçebiliriz. İnişli çıkışlı grafikler oluyor."

TAKIMA İNANCIMI KAYBETMEDİM
"Ben takıma olan inancımı hiç kaybetmedim. Kaybetsem, burada durmanın ne anlamı olur. Biz bir ikinci sırayı yakalayacak olsak oyuncularımın moral ve motivasyonları artacaktır. Tecrübeli takımız. Üzerimize düşenleri yapmak zorundayız. Futbolcularım üzerine düşeni yapacaklardır. Kimse size şampiyonluğu altın tepside sunmuyor. Bir iki maç biz tökezledik. Rakiplerimiz tökezliyor. Bu yarış birilerine gidip geliyor. Önemli olan son virajı iyi koşan atlar başarılı olur. Biz son virajı koşmak istiyoruz. İnşallah başarılı da oluruz."

 Bursaspor.org.tr

    • husopa  
    11 Mart 2020 | 23:57
    -3
    E- Bilete HAYIR!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR