KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Şehitlerimiz için yürüdük

19 Mart 2015 | 09:31

1 yorum

5974 okunma

Yeşil Beyaz'a gönül veren taraftarlarımızdan oluşan yaklaşık 2 bin kişilik grup, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla Setbaşı'ndan Osmangazi ve Orhangazi Türbelerine kadar yürüyüş düzenledi.

Taraftarlarımızdan oluşan yaklaşık 2 bin kişilik grup, Mehter Takımı eşliğinde, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Çanakkale geçilmez" sloganı atarak yürüdü

Setbaşı mevkisinden Tophane'ye kadar Mehter Takımı eşliğinde yürüyen grup, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Çanakkale geçilmez" sloganı attı.

Yürüyüşe Başkanımız Recep Bölükbaşı, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık,yönetim kurulu üyelerimiz Ali Turan ve Sadettin Garip, Genel Müdürümüz İsmail Özdemir ve çok sayıda taraftarımız katıldı.

Başkanımız Recep Bölükbaşı yaptığı açıklamada bugünün anlam ve önemiyle ilgili mesajı 100 sene önce Çanakkale'deki şehitlerin verdiğini söyledi.

Çanakkale Zaferi kutlamalarının her sene katlanan bir coşkuyla devam ettiğini belirten Bölükbaşı, şöyle konuştu:

"Bugün, 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni anma günü. Bu kadar duyarlı insanın burada bulunması, bizim geleceğimiz için çok anlamlı. Ben de kendimi burada görmek istedim ve çok mutlu oldum. Bu organizasyonu yapanlara ve Bursasporlulara teşekkür ederim. Çok duyarlı bir gece yaşadık. Böyle günleri unutmamamız, her yıl coşkuyla kutlamamız gerekiyor. İnşallah bundan sonra daha da coşkuyla kutlarız."

Yaklaşık 45 dakika süren yürüyüş Osmangazi ve Orhangazi türbelerinin bulunduğu Tophane'de sona erdi.

 Bursaspor.org.tr

    • escobar  
    19 Mart 2015 | 09:58
    20
    Ya arkadaş! Yürüyüş var, yolu kapatmıyorlar. Kapat yolu!! Kortej setbaşından kaleye kadar 15 dakkada çıkar, sonra hemen açarsın! Ama kapatmadın, hem yolda araçlarıyla ilerlemek isteyenler perişan oldu, hemde kortej 40 dakikada anca varabildi kalenin oraya! Bunu akıl mantık yürüten insan düşünür!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR