KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Şemsettin Baş ve Emin İmen imzaladı

24 Haziran 2015 | 16:03

4 yorum

10225 okunma

Erkek Basketbol ve Bayan Voleybol takımlarımızın Baş Antrenörleri düzenlenen törenle basına tanıtıldı.

Amatör Şubelerden Sorumlu Yöneticimiz Halil Özyürek, Amatör Şubeler Koordinatörümüz Erhan Başoğlu, Bayan Voleybol Baş Antrenörlük görevine getirilen Emin İmen ve Basketbol Baş Antrenörümüz Şemsettin Baş ile Özlüce Tesisleri'mizde medya mensuplarının karşısına çıktı.

HALİL ÖZYÜREK: "HEDEFİMİZ HER İKİ BRANŞTADA ÜST LİGE ÇIKMAK"

İmza törenini yöneticilerimiz Ahmet Eraslan ve Konuralp Yeşil de salondan takip etti.

Bursaspor'un amatör branşlarda her geçen gün tecrübelendiğinin altını çizen Amatör Şubelerden Sorumlu Yöneticimiz Halil Özyürek, yeni dönemde hedefin her iki branşta da bir üst lige çıkmak olduğunu belirtti.

Özyürek medya mensuplarına şu açıklamalarda bulundu;

"Bildiğiniz üzere Kulübümüz son yıllarda yapmış olduğu yatırımlar ile futbol dışında diğer amatör branşlarda da faaliyetlerini her geçen gün tecrübelenerek devam ettiriyor.2015-2016 sezonunda Amatör branşlarımızın lokomotifi olan Basketbol ve Voleybol branşlarında iddialı olabilmek için çalışmalarımıza göreve gelir gelmez hemen başladık.

ÇALIŞKAN VE HIRSLI HOCAMIZ ŞEMSETTİN BAŞ İLE YOLA DEVAM EDİYORUZ

Uzun bir aradan sonra yeniden faaliyete geçen ve taraftarlarımız tarafından çok büyük ilgi gören, düşük maliyetli kadrosuna rağmen Play-Off oynama başarısı gösteren Basketbol takımımızın Baş Antrenörlük görevinde geçtiğimiz sezon olduğu gibi hırslı ve çalışkan hocamız Sayın ŞEMSETTİN BAŞ ile devam ettirme kararı aldık.

Kendisinin çalışma hırsı ve tecrübesiyle birlikte geçtiğimiz sezon adeta direkten döndüğümüz şampiyonluğu bu sezon yakalayacağımıza yürekten inanıyoruz.

Bildiğiniz üzere dün Basketbol Federasyonu liglerde yeni yapılanmaya gitti ve takımımız önümüzdeki sezon 2.ligde mücadele edecek.

TRANSFERLER İLE KADROMUZ GÜÇLENECEK

Geçtiğimiz günlerde resmi internet sitemiz aracılığı ile duyurduğumuz oyun kurucu mevkiinde forma giyen Onur Sonsırma ilk transferimiz oldu. İkinci lig tecrübesi yüksek olan sporcunun takıma önemli katkılar yapacağını düşünüyoruz. Önümüzdeki hafta 3-4 arkadaşımızın transferini tamamlamayı arzu ediyoruz.

BASKETBOLDA BAKIŞ AÇIMIZI GENİŞLETİYORUZ

Bu sezon basketbola bakış açımızı daha da genişletme kararı aldık. Bu doğrultuda Bursa basketbolunun önemli ismi, aktif basketbolculuk yaşantısında Bursa'mıza önemli başarılar kazandıran TOFAŞ takımının efsane kaptanı Sayın MURAT KONUK ile anlaştık. Kendisi takımımızın menajerliğini yapacak.

Yine basketbol dünyasının içinde yetişen uzun yıllar yurtdışında basketbol pazarlaması üzerinde çalışan Sayın NEDİM HIZLIATEŞ ile anlaştık. Kendisi Bursaspor Basketbol takımının tüm sponsorluk ve reklamlarından, maç organizasyonlarından, biletleme ve ürün satışlarının pazarlanmasından yetkili kişi olacaktır.

POTANIN TİMSAHLARI MAÇLARINI NİLÜFER SPOR SALONU'NDA OYNAYACAK

Bu sezon maçlarımızı NİLÜFER SPOR SALONU'NDA oynama kararı aldık.

7500 koltuk kapasiteli salonumuzda geçtiğimiz sezon yaktığımız basketbol ateşini, yeni sezonda taraftarımızın desteği ile daha da büyüterek büyük başarılara imza atmak istiyoruz.

Kurmuş olduğumuz teknik ve idari kadro ile yeni dönemde profesyonel anlayışla tüm maçlarımızda basketbolun tüm ayrıcalıklarını taraftarlarımıza sunmayı hedefliyoruz.

BASKETBOL İÇİN KOMBİNE BİLET SATIŞLARINA BAŞLAYACAĞIZ

Önümüzdeki günlerde basketbol maçlarımız için kombine bilet satışlarına başlayacağız.

Öğrencisinden, işadamına kadar tüm basketbol severlerin Nilüfer Spor Salonu'nda Bursaspor coşkusuna katılmaları için fiyatlarımızı olabildiğince makul tutacağımızı buradan sizlere belirtmek istiyorum.

VOLEYBOL'DA DUAYEN ANTRENÖRÜMÜZ EMİN İMEN İLE ANLAŞTIK

Bayan Voleybol Takımımızın da sezon iddialı bir şekilde hazırlanmasını ve oluşturulacak yeni sistem ile altyapısıyla birlikte güçlü bir yapıya bürünmesini arzu ediyoruz.

Bu doğrultuda yıllarca Türk Milli Takımında, 2000'li yılların başında Bursaspor Voleybol takımımızda görev almış ve son dönemde de Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı ile kentimize spor tarihimizdeki en büyük başarısı olan AVRUPA CEV Kupası'nın getirilmesinde önemli pay sahibi olan Bursa voleybolunun duayen ismi EMİN İMEN Hocamız ile anlaştık.

Emin Hocamızın bugüne kadar yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. Hocamız ile birlikte Voleybol takımımızın emin adımlar ile üst liglere doğru adım atacağından şüphemiz yoktur.

MAÇLARIMIZI CENGİZ GÖLLÜ SPOR SALONU'NDA OYNAYACAĞIZ

Yeni sezonda Voleybol takımımız maçlarını İhsaniye'de bulunan Cengiz Göllü Spor Salonu'nda oynayacaktır.

Kadro yapılanmamızda hedefimiz 2.lige yükselmek. Bu doğrultuda takımımıza katkı sağlayacak transferleri gerçekleştirileceğiz.

Bu sezon Bursa 3.lüğü elde eden Yıldız ve Genç takımlarımızdaki yetenekli sporcularımızın da Emin İmen hocamızın altyapıdaki büyük tecrübesiyle birlikte A takıma kadar en iyi şekilde yeteneklerini geliştireceğine geleceklerine inanıyoruz..

Her iki hocamızda kendi kadrolarını kurarak yeni sezon çalışmalarına başlayacaktır.

Hocalarımız Şemsettin Baş, Emin İmen profesyonellerimiz Murat Konuk ve Nedim Hızlıateş'e görevlerinde başarılar diliyor, imzaların kendilerine ve Bursaspor'umuza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum..

ŞEMSETTİN BAŞ: " AMACIMIZ BEKLENTİLERİ KARŞILAMAK"

Basketbol Baş Antrenörümüz Şemsettin Baş imza töreninin ardından bu sezon geçtiğimiz sezona göre 2 ay önceden hazırlıklı bir şekilde çalışmalara başlayacaklarını ve kendilerinden beklenen başarıların farkında olduklarını belirtti.

Baş sözlerini şöyle sürdürdü; "Geçen sene buraya geldiğim ilk tarihi hatırlıyorum. Sayın başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile bu sefer 2 ay erken masaya oturduk. Çünkü geçtiğimiz sezon çok değerli hazırlık antrenmanlarını kaçırmıştık. Bu sene bu bakımdan çok hazırlıklayız. Bursaspor markasını üst seviyeleri çıkarmayı hedefliyoruz. Buna ulaşmak için var gücümüz ile çalışacağız. Beklentilerin farkındayız. Bunları karşılamak için çok çalışıp yerine getirmek istiyorum. Burada olmaktan çok mutluyum, gururluyum. İnşallah uzun yıllar buraya hizmet etmek istiyorum."

EMİN İMEN: " ÜYESİ OLDUĞUM KULÜBÜN YENİDEN ANTRENÖRÜ OLDUĞUM İÇİN GURURLUYUM"

Bursa Voleybolunun duayen çalıştırıcılarından Emin İmen ise yaptığı açıklamada böylesine büyük bir camiada görev almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

İmen, imza töreninde şu konuşmayı gerçekleştirdi; " Öncelikle Sayın Başkan Recep Bölükbaşı şahsında tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bana böyle büyük bir camiada görev verdikleri için gurur ve onur duydum. Recep Altepe Başkanı'ma da teşekkür etmek istiyorum. Bursa spor tarihine yaşattığımız Avrupa Şampiyonluğu'nda bizlere verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben biraz daha farklı duygular yaşıyorum. Ben 1975-76 yılında 1.ligde Bursaspor forması giymiştim. 2000-2001 yılında da antrenörlüğünü yaptığım kulübüme döndüğüm için mutluyum. Ben kulübün 594 numaralı kongre üyesiyim. Bu güzel kulübümüz geçtiğimiz yıllarda futbol kimliği dışına çok çıkamıyordu ama yeni dönemde artık spor kulübü zihniyetine girildi. Dolayısıyla biz de buna katkı sağlamak üzere burada bulunuyoruz. Şemsettin Hocamın dediği gibi aynı başarıları yaşamak için buraya geldim. İnanıyorum ki biz uzun vadede Avrupa Şampiyonluğu'na Bursaspor ile ulaşacağız"

 Bursaspor.org.tr

    • muratti  
    25 Haziran 2015 | 05:27
    Bende ouz katılıyorum elonu ve bir ABD li maliyeti açısından kolej liginden olabilir, keskin şutörle 1. Lige çıkabiliriz.
    • ouz  
    24 Haziran 2015 | 18:03
    Tofaştan ELONU alınsın tam bir Bursaspor aşığı ayrıca forma kampanyasınada katkıda bulunmuştu !!! Bursanın yetiştirdiği basketbolcu çok İlkan Karaman mesela !!
    • eraska  
    24 Haziran 2015 | 16:59
    basketboda 2. ligte olacak olmamız bizi basketbol 1. ligi için daha da heyecanlandıracak...Anadolu efes, FB, GS, BJK Banvit, KSK, Darüşşafaka gibi takımları Bursasporla maç yaparken izlemek hepimizin ortak heyecanı olacak... Tofaş ın yapamadığı hamleleri Bursaspordan bekleyeceğiz artık... her branşımız için her açıdan çok başarılı bir sezon diliyorum şimdiden...
    • 07alper  
    24 Haziran 2015 | 16:49
    bu sene yönetim amatör branşlara yapmış olduğu takviyeler ve hocalar şaşırtıyor

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR