KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Şener kalsın

09 Haziran 2014 | 09:26

6 yorum

7600 okunma

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Holmen ile Webo'yu transfer etmek istediği, diğer bir yandan da Sarı Kırmızılı takımın kiralık olarak göndermeyi planladığı Salih Dursun ile Emre Çolak için nabız yoklamaya başladığı iddia edildi.

Ayrıca Galatasaray'dan kiralık olarak geçen sezon Bursaspor'da oynayan Sercan Yıldırım'ı da takımda tutmak isteyen Güneş'in, sözleşmesine 5 milyon TL'ye serbest kalma maddesi bulunan Şener Özbayraklı'nın da kesinlikle takımda kalmasını ve oyuncu ile yeni sözleşme imzalanmasını istedi.

Sercan Yıldırım kararı

Bursaspor Tenik Direktörü Şenol Güneş, güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Güneş kiralık olarak Bursaspor'da oynayan Sercan Yıldırım'ın Galatasaray'a geri dönmeden bu sezon da Yeşil-beyazlı ekipte kalmasını istiyor.

Aydın Karabulut gelişmesi

Bursaspor'un ön protokol yaptığı Aydın Karabulut'un bugün Bursa'da olacağı açıklanmıştı.

Daha önce de gelişi ertelenen Aydın'ın bugün gelmeyeceği ve birkaç gün içinde Bursa'da olacağı bildirildi. Bu durum 'Aydın'ın transferinde sıkıntı mı var?' sorusunu akıllara getirdi.

 Hakimiyet Gazetesi

    • bursalı  
    10 Haziran 2014 | 18:03
    sercan gereksiz sağ ve sol açıkta oynacyacak volkan aydın ozan ipek ozan tufan ferhat var kadroyu şiirmeye gerek yok boşuna masraf
    • Eski Teksas  
    09 Haziran 2014 | 13:32
    -3
    Kesinlikle Emre Çolak'ın gelmesini istemem.Ayrıca Sercan'da takımda kalmalı kadro derinligi iyidir rekabet olur.Webo'nun takıma katılması gerek taraftarıyım bütün sezon Fernandao,Enes, Batuhanla kesinlikle geçmez ama fenerbahçe ve kendisi yüksekten uçarsa hiç gerek yok.
    • okanbursa  
    09 Haziran 2014 | 12:53
    emre çolak bonservisi ile gelsin çunku çok iyi futbolcu.ama burda kendini parlatıp tekrar gs ye dönecekse hiç gelmesin.holmende çok iyi transfer olur.webo yaşlı webo gelmesin derim ben.az maliyetli sercan bu sene kendini göstermek isteyecektir bence maliyetine bakıp kalmalı.şenerin oldugu mevkide salih yer bulamaz bence alınmamalı.ozan tufan ön liberoda oynayacaksa bir sey diyemem.bence Türkiyedeki en iyi kanatlara sahip takım biziz.orta sahamız güçlü olursa belluschi den yük alınırsa her takımı yeneriz.
    • Bursaspor  
    09 Haziran 2014 | 12:24
    sercanda niye ısrar edilmicek bende bunu anlamıyorum adam gibi sezon geçirsin bak nasıl olucak adm hep sallamaya bayılıyonuz bıkmadınız futbolcu harcamaktan batuhan enes var zaten ama 3. bi forvette olmalı fernandao enesle sezonmu geçer ayrıca sercan kanatlardada görev yapıyo bana batuhan demeyin ben bunca zamana kadar batuhanın bişey yaptığını görmedim sercan mütevazi bi kontratla takımda kalmalı şener kesinlikle kalmalı ozanla beraber bir sezonu orda götürürler sıkıntı çekmeyiz gibime geliyor salihe gram gerek yok ama eğer hoca ozan tufanı sol bekte emreyle değişmeli düşünüp sağ beke şenerin yerine alternatif oalrak salihi istiyosa düşünülebilir webo bence çok gereksiz olur yaşı geçiyo fernanado tkaıma şehre alıştı ayrıca enes var kalırsa sercan olucak gerek yok ayrıca aydın geldi hayırlı olsun emre çolak forvet arkası için çok iyi bir transfer olur kanlatlardada oynuyor ama kanatlarda çok adamımız var zaten
    • atomk  
    09 Haziran 2014 | 11:09
    hoca 1 yerlı forvet ıstıyor.yonetım alamayız enesle batuhana haksızlık olur dıyor.
    buyuzden sercan 1 sene daha kalıcak.

    senerı ılla satıcaklarsa + oda gıtmek ıstıyorsa, holmen + serdar kesımalla takasta kulanırlarsa faydalı olur.yoksa paraya satmak mantıklı degıl.zaten 5m degıl 3m verıyorlar.

    yabancılarıda satabılıosan sat satamıyorsanda takasta kulanmaya bak.
    ama vakıfkoye yollamak Bursaspora fayda saglamıyor.
    elden cıkaramıyorsan yesıl Bursa,ınegolspor,balıkesırspora falan yolla burunları surtsun.
    • iso16  
    09 Haziran 2014 | 09:41
    10
    Şener iyi kalsinda kulübün borcu var sercanda niye ısrar ediliyor anlamıyorum şu yabancilarida gonderse yönetim iyi olur yeni futbocular görmek istiyoruz takımda

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR