KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Serdar Aziz hazır olacak"

07 Kasım 2013 | 14:42

4 yorum

5366 okunma

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, ligde Fenerbahçe karşısında aldıkları mağlubiyeti geride bıraktıklarını ve Sivasspor'a hazırlandıklarını belirterek, "Bizim için yukarıdaki takımlarla puan farkını açmama adına önemli bir müsabakadır." dedi.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği haftalık basın toplantısında, şunları dile getirdi: "Fenerbahçe karşısında iyi bir müsabaka çıkardık ama sonuç iyi değildi. Arkadaşlarla konuştuk, daha iyi şeyler yapmak için. Maçı kaybettik ama şunu söyleyebilirim takım içinde moral gerçekten iyi. İdmanlarda iyi çalıştık, konuşmalarımız da iyi geçti. Sivasspor müsabakasına çok motiveli gideceğiz. Puanları almak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız."

"Sivasspor maçını düşünüyoruz"
Sivasspor'un şuan ligde üçüncü olduğunu hatırlatan Daum, şöyle devam etti: "Onlara karşı oynuyoruz. Roberto Carlos'u hem kendisini ve futbolcuları tebrik ediyorum. Şimdiye kadar gerçekten iyi bir sezon çıkardılar. Şuanda form grafikleri gerçekten çok yüksek olan Sivasspor ile maçımızın bizim için çok iyi bir maç olacağına inanıyorum. Bizim için yukarıdaki takımlarla puan farkını açmama adına önemli bir müsabaka. Bu haftaki idmanlara baktığımız zaman, Fenerbahçe maçını geride bıraktığımızı, önümüze baktığımızı görüyoruz. Arkadaşlarımız gerçekten bu maçı idrak etmiş, önümüzdeki Sivasspor maçına bakıyorlar."

"Sağlık ekibimize teşekkürler"
Daum, takımda sakatlıklar olması nedeniyle nasıl bir değişiklik yapacağı yönündeki soru üzerine, şunları dile getirdi: "Kadro içinde değişiklik olacak Civelli cezalı olduğu için. Zaten bu mevkide kaptanımız İbrahim Öztürk oynayacak. Bütün futbolcularımıza baktığımız da problem yok. Serdar Aziz de bu maça hazır olacak. Buradan sağlık ekibimize çok teşekkür etmek istiyorum. Serdar'ın ayağını görenler ne çabuk geri döndüğünü düşünebilirlerdi. Sağlık ekibimiz gerçekten çok iyi çalışıyor. Sakatlık geçiren Şamil ve Murat arkadaşımızı da sağlık ekibimiz bu müsabakaya hazırladı."

"Sestak ve Pinto iyi çalıştı"
Bir gazetecinin, "Civelli oynayamayacağı için Sestak ve Pinto'ya gün doğdu diyebilir miyiz?" şeklindeki sorusuna, şu cevabı verdi: "Böyle bir imkan var. Her iki futbolcuya da gerçekten bu hafta idmanda izledim. Oynamayan arkadaşlarımıza baktığımız zaman Tuncay, Musa, Enes, Batuhan var. Onlar da takıma girme adına çalışıyorlar. Yarın buna karar vereceğim. Pinto ile Sestak da iyi çalıştı."

"Yediğimiz golleri analiz ettik"
Takımın Fenerbahçe karşısında duran toplardan gol yemesi ve kaleci Frey'in performansı konusunda ise Daum, "Defansımız orada stabilize olmuş durumdaydı. Duran toplarda yediğimiz golleri analiz ettik, konuştuk, bunlardan ders alacağımızı futbolcularla görüştük. Daha iyi olma adına bazı şeyler vardı, onları da göz önüne getirdik. Eminim önümüzdeki müsabakada daha iyi olacağız. Frey son haftalarda çok iyi bir performans gösterdi. Bize güven vermişti. Frey gerçekten çok tecrübeli bir kaleci. Ne istediğini bilen bir kaleci. O yüzden kaleci değiştirme girişimimiz olmayacak. Kaleciyi değiştirmeyi bir saniye bile düşünmedim. İyi bir kalecimiz var, Frey'e kesinlikle güveniyoruz." diye konuştu.

 

 Bursaspor.org.tr

    • Oğuzhan1963  
    08 Kasım 2013 | 05:25
    güveniyoruz sana daum,devre arasında sağlam bir forvet ile ön libero aldıkmı kimse bize dur diyemez!!!
    • 16161616  
    08 Kasım 2013 | 05:22
    -2
    hocam yediğimiz golleri neyini analiz ettiniz acaba,o golleri yediğimizde sahada olan frey,basser,taıwo,ibrahim,belluschi,batalla,ferhat,murat,hatta şamil hangisi duran topta kafa topu alacak fizikte, serdar azizin çıkışı demekki bizim bittiğimizin resmi olmuş,takım kurarken birazda boy ortalamasını hesap etmek gerek.hoş bu sizin kurduğunuz takım değil ama takımı kuranlara bi zahmet siz anlatıverin. dünya markası diye kimseye danışmadan alınıptabiri caizse kıytırık amatör topçudan rezil top oynayan torpilli adamlarını sende ısrarla oynatıyorsan seninde mesleki duruşundan şüphe duyarım.
    • enes  
    08 Kasım 2013 | 02:46
    yediğiniz golleri iyi analiz ettinizse ve tekrar yemeyecekseniz aynı kadroyla devam edin hocam,yalnız bu takım forvet diye bağırıyor!
    • Teksas  
    07 Kasım 2013 | 17:28
    Kes freyide pintoyuda sestak'ı da oynat

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR