KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Serdar Kurtuluş sezonu kapattı!

17 Kasım 2016 | 12:20

3 yorum

7760 okunma

Bursaspor'umuzda U21 takımımız ile yapılan hazırlık maçında dizi çıkan Serdar Kurtuluş'un yapılan kontrollerinde tüm bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı bildirildi.

Geçen hafta sonu U21 takımımız ile Özlüce Tesisleri'nde yapılan hazırlık maçının 60. dakikasında Abdurrahman Taiwo ile girdiği ikili mücadele sonrası dizi çıkan deneyimli oyuncumuz Serdar Kurtuluş'tan kötü haber geldi. Dizindeki ödemin henüz tam olarak geçmediği Serdar'ın yapılan kontrollerinde dizindeki tüm bağların koptuğu ve sezonu kapattığı öğrenildi.

Bursaspor Kulüp Doktorumuz Hakan Ayaz da kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla detaylı açıklamayı yapacaklarını söyledi.

Serdar Kurtuluş'un Durumu Hakkında Açıklama

Kulüp Doktorumuz Hakan Ayaz, geçtiğimiz hafta sonu oynadığımız hazırlık maçında sakatlık geçiren Serdar Kurtuluş'un son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Doktorumuz Hakan Ayaz, şu ifadeleri kullandı:
Serdar Kurtuluş'un yapılan son tetkiklerinden sonra pazartesi günü yaptığımız açıklamayla aynı doğrultuda dizindeki çıkığa bağlı damarlarda herhangi bir zedelenmenin olmadığı, sinirinde tam kopma olmadığı fakat ağır hasar oluştuğu tespit edildi. Bunun yanında dış yan bağında tam yırtık, yine dış tarafta arka adele tendonunun yapışma yerinden koptuğu, ön çapraz bağda yırtık şüphesinin devam ettiği, arka çapraz bağda kısmi yırtık varlığı, menisküsünde yırtık olduğu, dizin dış tarafındaki adalesinde yırtık ve kapsüllerde parçalanma olduğu tespit edildi. Çok ağır sakatlık geçiren oyuncumuz Serdar Kurtuluş, Almanya'da özel bir hastanede özel oluşturulan bir ekip tarafından ameliyat edilecek. Ameliyatta yapılacak olan işlemlere ve sayısına ameliyat esnasında karar verilecek. Oyuncumuz sahalardan en az 6 ay uzak kalacak. Fakat ameliyatta yapılacak işlemlere göre bu süre daha da uzayabilecek."

 Teksas.org

    • Jr.  
    17 Kasım 2016 | 23:59
    Allah acil sifa versin serdar kardesime. dizdeki butun baglar kopmus. umarim futbola geri doner ancak yasina ve olayin ciddiyetine gore donusu cok zor.
    • alemdarlı  
    17 Kasım 2016 | 17:48
    Bazıları kına yaksın !
    • gökmen  
    17 Kasım 2016 | 15:22
    Gerçekten büyük şanssızlık,geçmiş olsun kardeşim,şifalar diliyorum.Umarım tekrar futbola dönersin..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR