KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Şimdi daha iyiyiz"

08 Eylül 2014 | 09:13

1 yorum

6833 okunma

Sergilediği performansla göz dolduran Josue Pesqueira, Kasımpaşa'ya attığı müthiş golün kendisinden çok takım için önemli olduğunu söyledi. Portekizli futbolcu, "Güvenimiz ve ritmimiz artıyor. Bunun devamını getirmemiz lazım" dedi.

Bursaspor'un Porto'dan kiraladığı ve çok şey beklediği Josue Pesqueira, Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçında hem performansıyla hem de attığı golle taraftarı mest etti. Gelecek için umut dağıtan, 'bu çocukta iş var' dedirten Josue, takımın ritminin arttığını söyledi. Galatasaray maçıyla lige kötü başladıklarını ve oynadıkları hazırlık maçlarının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Portekizli futbolcu, takımdaşlığın üzerinde durdu.

DEVAMINI GETİRMELİYİZ

Milli maç aralarında takımların ritminin korunması ve hazırlık maçı yapmasının şart olduğunu dile getiren Josue, "Galatasaray maçını kaybettikten sonra bu bizim için daha önemli oldu. Kendimizle denk ve güçlü bir takımla maç yaptık. Seviyeleri yüksek. Bu maçtan sonra, 'Şimdi daha iyiyiz' diyebiliriz. Güven ve ritmimiz, takımdaşlığımız arttı. Gitgide de yükseliyor. Bunun devamını getirerek, resmi maçlarda uygulamamız lazım" ifadelerini kullandı.

DAHA FAZLA GOL ATMALIYDIK

Kasımpaşa'ya attığı golle de büyük alkış toplayan genç futbolcu o anı şöyle anlattı: "Fernandao ile çok iyi anlaştık. Orada bana net bir pas çıkardı ve bana sadece vurmak kaldı. Güzel bir gol oldu. Takımımız bu golle öne geçti. Benim golüm benden çok takım için önemliydi. Ancak düşünmemiz gereken asıl konu, daha fazla gol atmamız gerektiğiydi. Şanslar da bulduk ama değerlendiremedik, Kendimizi bu konuda iyileştirmemiz gerekiyor."

 Hakimiyet Gazetesi

    • kero  
    08 Eylül 2014 | 09:31
    13
    Bu adam böyle goller atıp gidecek işte.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR