KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Sinan Bolat'la anlaşmıştık!

09 Haziran 2013 | 11:18

7 yorum

9441 okunma

Bursaspor Teknik Menajeri Süha Sidal, merhum Başkan İbrahim Yazıcı'nın milli file bekçisiyle sözleşme imzalama aşamasına geldiğini ancak vefatıyla birlikte sürecin sıkıntılı bir hal aldığını söyledi.

Kaleci arayışlarını sürdüren Bursaspor'da Sinan Bolat ile önceki günlerde anlaşma sağlandığı ancak merhum Başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatının ardından transferin askıya alındığı belirtildi. Yeşil Beyazlılar'ın teknik menajeri Süha Sidal, bu transfere açıklık getirerek; "Başkanımız vefat etmeden önce Sinan ile anlaşmıştı. Çok küçük pürüzler kalmıştı ve imzaya yakındı. Ancak İbrahim Yazıcı'nın ölümünün ardından sıkıntılı bir sürece girdik ve görüşmeler durdu" dedi.

"Düz yolda giderken, taşlık yola girdik" ifadesini kullanan Sidal, "Biz anlaşmak üzereyken Beşiktaş ve Kayserispor araya girdi. Sinan Bolat ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisi de Bursaspor'da oynamayı istiyor. Sinan, 'Türkiye'de ya Bursaspor ya da Beşiktaş'ta oynamak istiyorum' diyor. Ancak transfer bu, ne olacağı belli olmaz. Sinan Bolat'ın menajeri ile ilgili küçük pürüzler var. Sinan'dan yana sıkıntı yok" açıklamasını yaptı.

Geç kalmadık

Transferde geç kaldıkları fikrine katılmadığını belirten Süha Sidal; "Görüştüğümüz fakat başka takımlarla sözleşme imzalayan futbolcuların alternatifi listemizde var. Listemizde 'olmazsa olmaz' denilen oyuncular başka bir takımla sözleşme imzalamadı ve görüşmelerimiz halen devam ediyor" dedi.

Gruplara kalırız

Sezon öncesi yapılacak yerinde takviyelerin ardından Bursaspor'un Avrupa Ligi'nde gruplara kalacağını düşündüğünü açıklayan Süha Sidal; "çok önemli bir süreç içerisindeyiz. Bursaspor'un önü açık. Transferde sakin davranmak istiyoruz. Futbolcuları değerinden fazlasına transfer etmek kulübe zarar verir. Emin adımlarla ilerliyor ve görüşmelerimizi yapıyoruz. Takviyelerin ardından daha güçlü bir Bursaspor olacak" ifadesini kullandı.

 Hakimiyet Gazetesi

    • hüsnü baklav  
    10 Haziran 2013 | 01:39
    khlifayı seyredin süper hem sağaçık oynuyor hemsolaçık oynuyor seyredince bayılacaksınız.
    • texas  
    09 Haziran 2013 | 23:22
    -10
    Suha sıdal ı da fazla buyıtmeyın yanı. Bızım kasımpasa ıle yaptıgımız macta ne kufurler ettıler bu adama. Cok ıyı bırı olsaydı ayrıldıgı yerden kufurler yemezdı. Bıseyler yapmaya calısıyor ama ole de olmazsa olmaza daha yaklasamdı bıle. Ne Bursa cocukları var bu ısı yapabılecek. Ama madem burda yaptıgı ıse saygı duymak gerekır. Hayırlısı ne ıse ole olsun. . .
    • TEKSAS  
    09 Haziran 2013 | 19:33
    bu adamı gelecek yönetim yollar ise ben buraya yazıyorum kesinlikle o yönetim gidene kadar ben maçlara gitmiyorum açık ve netim!!!hayatında Bursaspor böle meneger mi gördü süleyman hurma ve ya suha sıdal benim 8 yıldan beri istediğim menegerler idi ve suha geldi bu konuda çok ciddiyim ayrıca Hikmet Karaman'ın kalmasından da yanayım aynı şeler hikmet hoca için de geçerli!!!
    • takunyax  
    09 Haziran 2013 | 16:24
    Kim gelirse gelsin, sinan'ı takıma kazandırmalı.
    • erenn16  
    09 Haziran 2013 | 13:15
    22
    bu adamın hangi yönetim gelirse gelsin görevinde kalması gerek Bursaspora bir profesyonellik kazandırdığı aşikar
    • junior  
    09 Haziran 2013 | 12:29
    16
    Berkay süha sidal ilk defa transfer yapacak. bilgilerine atip tumadan önce bir düşün bakalim diğerlerini kimler yaptı diye. Muhalefet olsun diye sallayıp duruyorsunuz. Bilgilerine
    • berkay  
    09 Haziran 2013 | 11:54
    -7
    alternatifleri biliyoruz daha top oynamayı bilmeyen adamları alıyorsunuz her sene olduğu gibi bu senede hüsran oldu transfer :(

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR