KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Spor'da şiddet tartışıldı

20 Haziran 2012 | 08:25

3 yorum

6441 okunma

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, bu konunun tüm Türkiye’nin problemi olduğunu söyledi.

’Spor müsabakalarında şiddete etki eden faktörler ve çözüm önerileri’ konulu panel dün Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı ve birçok kulüp ile taraftar derneklerinin temsilcisi katıldı. Toplantının açılışında konuşan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, konunun sadece Bursa ile ilgili olmadığını, bütün Türkiye’yi ilgilendirdiğini dile getirdi.

BİZİM SIKINTIMIZ YOK

Recep Bölükbaşı ise kulüp olarak bu konuda sıkıntıların olmadığını söyleyerek, şampiyon olunan dönemde taraftarların fair play ödülüne layık görüldüğünü ve örnek olduğunu kaydetti. Fenerbahçe ile geçen sezon oynanan kupa maçında da mağlup olunmasına rağmen fair play örneği sergileyerek alkış aldığını hatırlattı. Çevik Kuvvet Şube Müdürü Oktay Yıldızer ise şiddet yasasıyla ilgili Bursa’da geçen sezon 35 kişiye işlem yapıldığını ve bunların 25’ine spordan men cezası verildiğini kaydetti.

 Olay Gazetesi

    • seçkın  
    20 Haziran 2012 | 15:33
    burası Bursa potansıyel suçlu goruyorsunuz bızı ıstanbulda olanlar ıcın tek kelıme ettınızmı BU VATAN TOPRAKLARINDA DEĞİLMİ OLANLAR BursaYA AYRI KANUN ISTANBULA AYRI EĞER HERKEZ BUYUK CAMIA DIYORSA BIZIM IÇIN 4 TEMMUZDA KARAR VARMIŞ ARKADAŞLARA DESTEK OLALIM SAMIMI ISEK BIZ BursaLIYIZ DIYORSAK
    • aJk  
    20 Haziran 2012 | 10:20
    İstanbulda şikeciler tüm dükkanların camları indirirken polis arabaları ters cevrilirken sonrada atese verip yakılırken olay yok degil mi..

    Anca Bursa' da 35 kisiye islem yaparsın 25 kisiye men verirsin iki tas attılar diye burda bizim can kardeslerimiz 6 ay icerde yattı hala islemleri devam ediyor bazılarının ama istanbulda tüm iceri aldıklarını 1 gün nezaretten sonra dısarı salarsın işte emniyet sen böylesin.

    Panelde bide bunları söyleyin neden tüm kurallar Bursa' da uygulanıyor diyin kanunsa bu kanun sadece bizemi var emniyet neden biz yapınca joplarla girisiyosun biber gazını cogu deplasmanda yiyoruz gözaltına kac kere alındıgımı ben bile bilmiyorum.

    Yok ama yokkk kanunlar sadece Bursa'da isler... Adalet istiyoruz kim sucluysa sucunu ceksin baska bir istegimiz yok bizim.
    • Mustafa D.  
    20 Haziran 2012 | 09:44
    emniyet her sene böyle panel düzenler sonrada ilk fırsatta biber gazını salar üstümüze

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR