KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Süheyl Çetin'in sözleşmesi uzatıldı

13 Şubat 2015 | 15:36

3 yorum

5400 okunma

Sezon sonunda kulübümüz ile sözleşmesi sona erecek olan genç stoperimiz Süheyl Çetin, kendisini 2.5 yıl daha Bursasporlu yapan imzayı Özlüce Tesislerimizde düzenlenen tören ile attı.

İmza törenine Başkanımız Recep Bölükbaşı, Futbol Okulu ve Altyapıdan Sorumlu Yöneticimiz Ali Turan, İdari Menajerimiz Adil Cenkçiler ve Süheyl Çetin'in babası Levent Çetin katıldı.

BÖLÜKBAŞI: "HAYIRLI OLSUN"

Başkanımız Recep Bölükbaşı, Bursaspor altyapısından yetişen genç oyuncular gurur duyduklarını ifade etti. Başkanımız Bölükbaşı şu açıklamayı yaptı; " Süheyl, bilindiği gibi bizim altyapımızdan yetişen futbolcumuz. Altyapımız ile ne kadar onur, gurur duysak azdır. Şuanda da A takımda 5 tane futbolcumuz yer alıyor ve hepsi çeşitli Milli takımlarda forma giyiyorlar. Bursaspor'umuza gurur veriyor. Süheyl kardeşimizi burada daha önce profesyonel yapmıştık. Bu devrede hocamız Antalya kampına davet etti Kampta gösterdiği üstün performans ile diğer arkadaşlarının bir adım önüne geçerek beğeni kazandı ve A takıma yükseldi. Kendisinin bu sezon sözleşmesi bitiyordu. Tekrar 2.5 yıl daha sözleşmesini uzatıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Bir teşekkürü de Süheyl'in babasına etmek istiyorum. Çok büyük incelik gösterdi. Kendisini davet ettiğimizde hiç tereddüt yaşamadan hiç bir şey düşünmeden "Süheyl, Bursaspor'un altyapısında yetişti, ailemizin gurur kaynağı, Bursaspor ne derse o olur" dedi. Sağolsun İdari Menajerimiz Adil Cenkçiler ile görüştüler ve sonuçta bu imza sorunsuz atıldı. İnşallah tüm babalarımız böyle olur. "

TURAN: "KENDİSİNİ A MİLLİ TAKIMDA GÖRMEK İSTİYORUZ"

Futbol Okulu ve Altyapımızdan sorumlu yöneticimiz Ali Turan ise yaptığı açıklamada, "Süheyl, bizim övünç kaynağımız. 10 yıldan bu yana Bursaspor altyapısında eğitim aldı. Kendisini Bursaspor formasıyla A Milli takımda görmek istiyoruz. Hem Bursaspor'a hem de Süheyl Çetin'e bu imza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

SÜHEYL: " BURSASPOR'DA UZUN YILLAR OYNAMAK İSTİYORUM"

1995 Doğumlu genç stoperimiz Süheyl Çetin imza töreninde yaptığı açıklamada "Bursaspor forması altında uzun yıllar futbol oynamak istiyorum" dedi. Süheyl sözlerini şöyle sürdürdü; "Sözleşmemin uzatılmasında dolayı Başkanıma ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum. 2.5 yıl daha Bursaspor forması giyeceğim için çok mutluyum. 10 yıldan bu yana Bursaspor altyapısında formamı terletiyordum. Bu sene ki hedefim, takımımızın hem ligde hem de kupadaki mücadelesinde elimden geldiğince yardımcı olmak. İnşallah Bursaspor'da daha uzun seneler forma giymek nasip olur."

 Bursaspor.org.tr

    • inegollu osman  
    14 Şubat 2015 | 11:15
    hayirli olsun herkeze
    • bs  
    13 Şubat 2015 | 20:21
    başarılar süheyl altyapımız meyvelerini veriyor
    • Mustafa D.  
    13 Şubat 2015 | 18:27
    bu çocuk bir çok mevkide oynayabilir joker gibi bence çok doğru bir hamle olmuş hayırlı olsun

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR