KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Takım bir anda dağıldı"

26 Aralık 2012 | 10:38

28 yorum

13464 okunma

Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği rapor sonrası kadro dışı bırakılan yetenekli futbolcu Ozan İpek Antalya'da çalışmalarını sürdürüyor.

Devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan Ozan önemli açıklamalarda bulundu. Futbolu çok özlediğini ifade eden Ozan, Kasımpaşaspor ile de görüştüklerini söyledi.

"ŞOTA İLE GÖRÜŞTÜM"

Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Şota Arvaladze ile bire bir görüştüğünü belirten Ozan, "Çok etkileyici bir konuşmaydı. Şota hoca beni istediğini söyledi. Ben de İstanbul'a yanına gittim. Fiyatlar konuşuldu. Kulübün hedefleri ile ilgili bilgiler verildi. Gerçekten inanılmaz bilgiler. Gidip görüşmemin bir nedeni de oydu. Düşünceleri gerçekten çok profesyonel. Beni ikna amaçlı bir konuşmaydı. Gelmek istiyor muyum diye soruldu. Artık gerisi Bursaspor kulübüne kaldı" diye konuştu.

"BEN DE DUYUYORUM"

Kasımpaşaspor dışında Antalyaspor ve Eskişehirspor'un da transfer teklifi yapıp yapmadığı yönündeki soruyu yanıtlayan yetenekli futbolcu, "Ben de duyuyorum. Kiralık istedikleri konusunda konuşmalar geçiyor. Antalya zaten benim şehrim. Ama henüz cevap vermedim. Menajerimle oturup değerlendireceğiz. 10 gün içinde karar vereceğim. Kasımpaşaspor daha yakın gibi duruyor şu anda. Elbette ki seçici olacağım. Babamın büyük etkisi olacak. Ben karar vermekte zorlanıyorum. " dedi.

"ARTIK BİTTİ"

"Bursaspor'da, 'Ozan gel' deseler döner misin?" sorusuna ise başarılı sol açık, "Şu saatten sonra benim düşüncem de onların açıklamaları da belli. Artık bitti denebilir. Açık açık bir şey söyleyemem ama olanlar ortada. Bu saatten sonra kesin ayrılık var" şeklinde konuştu.

Toptan ayrı kalmanın kötü bir duygu olduğunu ifade eden Ozan, "Futbolu çok özledim. Toptan ayrı kalmak kötü bir şey. Topla çalışamıyordum. Burada ise hocalarımla topla çalışma da yapabiliyoruz. Ama tek başınıza çalışmak bir yere kadar. Maçları izlerken çok heyecanlanıyorum. 'Keşke burada ben de olsaydım' dediğim zamanlar oluyor. Bursaspor'un maçlarını da takip ediyorum" dedi.

"SADECE MUTLU HOCA İLE GÖRÜŞÜRÜM"

Bursa'ya kırgınlığının olmadığını, kimseyle kavgalı ayrılmadığını kaydeden Ozan İpek, "Kimseyle kavgalı, dövüşlü ayrılmadım. Taraftar açısından, yönetim açısından bir sıkıntı yaşamadım. Aramızda kötü bir konuşma da geçmedi. Zaten kimseyle de konuşmadım. Yıllardır konuştuğum iki hoca var. Biri Birol Berkem, diğeri Mutlu Topçu. Özellikle Mutlu hoca. Belki hayatımın sonuna kadar irtibatımı kesmeyeceğim tek kişidir. Orada tek görüşeceğim insan da odur" şeklinde konuştu.

"MUTSUZ GİTTİLER"

Rakip takım formasıyla Bursa'ya geldiğinde nasıl bir duygu içinde olabileceğini hiç düşünmediğini sözlerine ekleyen Ozan, "Onu hiç düşünmedim. Ama bir daha dönüşü yok. Tabii ki bizim de hatalarımız oluyor. Ama dönüp baktığımız zaman kimse gittiğinde mutlu gitmedi. Satılanlar bile. Volkan, Sercan. İyi para getirenler bile mutsuz gitti bu kulüpten. Elbette sorun bir yerde var ama. Onlar bizde buluyor biz onlarda. Bu futbolcuyla, yönetim veya hoca arasındaki normal olan şeyler. Suç ya onlarda ya da bizdedir" dedi.

"TAKIM BİR ANDA DAĞILDI"

Şampiyon oldukları kadroyla mevcut kadro arasında arkadaşlıklar konusunda çok farklılık olduğunu dile getiren Ozan şunları söyledi:

"Arada inanılmaz fark var. O zamanki arkadaşlık farklıydı. O takım hala devam etmiş olsa 10 yıl daha orada oynardık ve kimse gitmek istemezdi. İnanılmaz arkadaşlıklar vardı. Ali ağabey (Tandoğan), Tuna ağabey (Üzümcü), Mustafa Keçeli, Hüseyin ağabey (Çimşir). Bunların hepsi takımı birlikte tutan, motive eden insanlardı. Ama tabi takım bir anda dağıldı. Bana kalırsa çıkarlara göre hareket edildi. Yapılan en büyük hatalardan biriydi. Bir anda herkes yollanmamalıydı.

 

    • Teksas  
    27 Aralık 2012 | 16:40
    Yolun Açık Olsun ŞAMPİYON OZAN bu taraftar seni hiç unutmayacak
    • sadeceBURSASPOR  
    27 Aralık 2012 | 00:50
    -4
    ya bırak bu işleri ozan her giden gibi sen de klişe laflar sarf etmişin...hoca konuşmuyorsa sana olan saygısından konuşmuyor,sende biliyorsun ki haksızsın,gitmek için her yolu denedin,trip attın,el uzattılar geri çevirdin,alemlerden dönerken kaza yaptın,(hemde mac saatinin 1 gün öncesi)kavga ettin,yönetime küstün,anneni bahane ettin,para benim için önemli değil dedin ama zarar ettiğin rakkamı bile söyledin,ergen ergen işler yapma topu da taraftara atma giderken delikanlı ol...kimseyle sorunun yoksa kaptanın telefonu nu açsaydın o zaman,yani anlayacağın kardeş yolun acık olsun görecez senide gittiğin yerde
    • teamsah1963  
    26 Aralık 2012 | 20:34
    arkadaşlar ozan pinto ve vedoyla tartıştı.ozanın ipi kesildi .o olaydan sonra ne ne pintoda iş var ne vedo da .devre arası gönderilmeleri bile söz konusu ikisininde .ben ozana hak veriyorum .durup dururken neden tartışsın ki takım arkadaşlarıyla..
    • Bursasporlu 0nur  
    26 Aralık 2012 | 19:36
    İvan Ergiç , Ali tandoğan , Zapo ,Keçeli, Tuna üzümcü , Volkan Şen , Sercan Yıldırım , Dimitar İvankov ve son olarak Ozan İpek bu taraftar size minnettar her ne kadar herkes Ertuğrul şampiyon yaptı desede sizler birer şampiyonsunuz Bursaspora verdiğiniz katkılar için hepinize teşekkürler...
    • furkoni  
    26 Aralık 2012 | 18:04
    ya vederson geldi takımın basireti bağlandı lan !!!
    • Stuttgart li texas  
    26 Aralık 2012 | 17:10
    Hüseyin'i mi arıyoruz, keçeliyi mi,volkanı mı yazmis arkadasin biri,ama su 3 adam takimda olsaydi simdi en azindan 5 fazlamiz puan olurdu...
    • Timsah Arena !  
    26 Aralık 2012 | 16:48
    Ozan İpek,Bursa'lı diye övündüğümüz gs ve ts ye giden karaktersizler gibi değil, sorun çıkartmadan isteyerek sözleşmesini uzatmıştı zamanında..
    • Belluschi  
    26 Aralık 2012 | 16:10
    Ak partide nasıl insanlar sayın başbakan ülkeyi satsa bile körü körüne bağlılar ona,nerdeyse vardır bir bildiği diyecekler,Bursaspor'da bazı kesimlerde Ertuğrul'a körü körüne bağlı kabul edin kardeşim bu konuda hocada suçlu harcadı Ozan gibi adamı çok ararız Ozan'ı,zannetmeyin Tuncay adam gibi oynayacak,şimdiden 1lig 2de kupada fener maçında oynamayacak Tuncay efendi,yazık pinto vedo hoca yüzünden 1 Şampiyon daha veda ediyor yolun açık olsun adam gibi adam OZAN İPEK !
    • Ünitimsah Ozan  
    26 Aralık 2012 | 16:02
    Ozan kardeşimizin içinde halâ Bursaspor sevgisi var maçlarımızı taraftar gibi takip ediyor çok iyi biliyorum,Ozan'ın başını Ertuğrul,Pinto ve Vederson haksız yere yaktı harcadılar çocuğu,yolun açık olsun ŞAMPİYON seviyorum seni,sorun sende değil diğerleri gibi seni gönderenlerde kardeşim..
    • brs  
    26 Aralık 2012 | 15:35
    -2
    ertuğrul sağlam bugün istifasını versin yönetimle birlikte Bursasporun yarın şaha kalkar topçularda sevmiyor hocayı ama seslerini çıkartamıyorlar ertuğrul denen herif resmen Bursasporu esir almıs yakında üstünede alır hepimizi kovmaya kalkar bu sehirden onda o potansiyel var nasılsa ömründe sampiyonluk görmemiş bu koyun sürülerine sampiyonluk verdi artık ömrü boyunca rahat rahat güder
    • Özdağlı  
    26 Aralık 2012 | 15:06
    -6
    Senin mahkeme duvarı gibi suratını çekemeyiz Ozan.
    • berryroad  
    26 Aralık 2012 | 14:33
    Şampiyon kadrodaki oyuncular mevkilerinin en iyileri olmayabilir ama esas olan takım bütünlüğü ve arkadaşlıktı. bu yüzden bu kadro dağılacaksa kademeli olarak dağıtılacaktı ozan bu konuda haklı bence. ayrıca gidenlerin hepsinin apar topar ve yakışıksiz gönderildiği de bir gerçek. maalesef klüp taraftar bağı giderek zayıfladı ve tribünde ciddi bir kan kaybı var. şampiyon takım oyuncuları tekmeye kafa sokuyor yenik durumdayken skora isyan edip çabalıyordu. şimdi Sahada gezinen futbolcuların alkış alması, tribünde protesto hakkını kullanmak isteyenlerin bezdirilmesi işi daha da vahim hale getiriyor. korkarım tribünde yakında sadece yönetim ve hoca şakşakçıları kalacak. Bursasporluluk gitgide ikinci planda kalmaya başladı. bu gidişin sonu iyi değil.
    • arnavut kemal  
    26 Aralık 2012 | 14:15
    ertuğrulsporcular gene çıkmışlar ortaya hala şampiyonluk senesinde kalmayın başınızı kumdan çıkartın ufkunuzu geniş tutunki daha büyük başarılara hep birlikte koşalım şampiyon olduk diye yapılan yanlışları boşa giden onca paraları görmemek için kör olmak lazım yanlışları varsa delikanlı gibi görüp konuşmasını bilin benim için tek gerçek Bursaspor dur kişiler bugün var yarın yok Bursaspor her zaman vardır artık ertuğrulsporculuk oynamayı bırakında Bursaspor UMUZA destek verinnnnn
    • isimler!!!  
    26 Aralık 2012 | 14:14
    10
    ya tüm yorum yapanlar isimler üstüne konuşuyor.vederson,e.s. gidenlerin isimleri vb...ya arkadaş bu 50 yıllık çınarmı önemli yoksa isimlermi.bırakın bu kısır çekişmeleri benim yaşım 51 ALLAH ne kadar daha ömür verir bilemem ama oğullarıma vasiyetim mezar taşıma yeşille beyazı koymalarıdır.burası bir liman daha çok gemiler gidip gelecek..ALLAH aşkına şu limana sahip çıkalım..e.s. ve şampiyonluk evet doğrudur.51 yaşıma geldim.49 yaşında ölmeden şampiyonluk gördüm..ama yönetim,teknik kadro,taraftar,malzemeci,o stadı Türkiyenin en güzel zemini olarak tutanlar,belediye başkanları ve bugün gelmiyor denilen ama 35.000 kişi istanbula akan o cefakar ve vefakar Bursasporlular olmasa şampiyonluk olurmuydu.sadece E.S. BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPTIYSA VE ÖYLE DÜŞÜNÜYORSANIz!!!!siz devam eden burdaki sohbetlere......
    • Bursalı  
    26 Aralık 2012 | 14:12
    Gelmiş Ali ağabey diyor. Miller onun yüzünden Bursa'dan kaçar gibi gitmedi mi ? Şampiyon kadroda oldukları için Bursa'dan emekli yapılacak değiller. Bazı istisnalar haricinde tabi.
    • Mustafa D.  
    26 Aralık 2012 | 13:55
    -8
    ertuğrulsporculuk yapmayın diyen arkadaşlar takımın başındaki teknik direktörü yerden yere vurmakta bu takıma bi fayda sağlamaz bunuda unutmayın burda önemli olan isimler değil yaptıklarıdır kaçınız şampiyonluk kupasını rüyanızda görebildiniz 2010dan önce
    • kosovalı  
    26 Aralık 2012 | 13:49
    -7
    wederson suçlu diyen arkdas. Dava daha bitmedi. Yargıtay wederson u suçsuz bulursa ne yapıcan. vicdanın rahat olcakmı onu gönderdigin için.. biraz basın da şişirme haberleri deilde yönetimn acıklamalarını dinlesen iyi olur. adamlar bizde farkındayız dava sonucuna göre hareket edicez diyor. bu yönetm şikeye karsı tek ayakta duran takım.
    • eğer ki  
    26 Aralık 2012 | 13:47
    beyler 20 yaşında adamların kapris yaptığını,hataları olduğunu söylüyor ve gitmeleri doğrudur diyorsunuz.kapris yaparsa tek E.S. yapar diyenler var.20 li yaşlarınızı hatırlayın olgunlar veya 20 li yaşlarda olanlarda yaptıkları yanlışlara baksınlar.yanlışlarını kim onlara söyleyip akıl verip düzelttiler bir onları düşünsünler.teknik direktörlük kapris yapma yeri değildir.orada olan kaprislerle,genç cahilliklerle uğraşıp hataları düzeltme yeridir.sabır ister,çaba ister,gayret ister,takımı bütün halinde tutmak için zeka ister.olgunlukla abilik babalık yapma yeridir,bütünlüğü sağlama yeridir teknik direktörlük.fatih terim.morinho,sir alex ferguson vb bir çok teknik adama kaprisli olsalardı bu başarıları elde edemezlerdi.sayın sağlam ya bu abilik babalık görevini yapacaksın;bu takımdan bu kadar kolay adam gitmeyecek; eğer ki yapamıyacaksan da şimdi gidenlerin arkasından sende bir gün gideceksin.TAKDİRİ İLAHİ YANİ...
    • Mesuty  
    26 Aralık 2012 | 11:42
    Bu adam hatalı eyvallah da, madem okadar dürüst ve karakterli oyuncuları tercih ediyoruz, yahu bu takımda adı şikeye bulaşmış, mahkeme kararı ile adı tescillenmiş, Fener maçlarında hiç oynamayan bir oyuncumuz var, onu niye kimse görmez ??? Adama sormazlar mı; Kardeşim Fenere şikeci diyorsun ama Vederson da aynı mahkeme tarafından suçlandı, onu niye takımda tutuyorsun, ama bu çifte standardı görmez sevgili Ertuğrulsporlular.....
    • arnavut kemal  
    26 Aralık 2012 | 11:31
    ertuğrulsporculuk oynamayın delikanlı olun sadece veee sadece Bursaspor u destekleyin kişilerden bananee kardeşimmm

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR