KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Takımımız Aydın'a gitti

21 Aralık 2016 | 15:26

3 yorum

6512 okunma

Bursaspor'umuz, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 3.haftasında yarın saat:14:00'da Aydın Adnan Menderes Stadı'nda oynayacağı Aydınspor 1923 maçı için Özlüce Tesislerimizden karayoluyla Aydın'a hareket etti.

Takımımızı, Başkanımız Ali Ay, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ali Turan ve Yusuf Arslan uğurladı.

Hareket öncesinde konuşan futbolcularımız Sercan Yıldırım, Bilal Kısa ve Mert Örnek, Aydın deplasmanından galibiyetle ayrılarak gruptan çıkmak adına avantaj yakalamak istediklerini belirttiler.

Tecrübeli oyuncumuz Bilal Kısa, "Bu maçlar biraz zor geçiyor. Biz de bunun bilincindeyiz. Ligde güzel bir gidişatımız var. Kupa da bunu devam ettirmek istiyoruz. Kupada iki ligde de bir maçımız kaldı. İnşallah ilk yarıyı istediğimiz gibi kapatırız. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldık. Rıza Hoca ile birlikte kaybetmemişlerdi. Beşiktaş maçından sonra kazanmamız gerekiyordu. Çok iyi mücadele ettik ve önemli bir maçı kazandık" dedi.

Sercan Yıldırım ise " Kupada ikinci maçımızı kazanarak liderliğe yükseldik. Yarın ki maçı da kayıpsız geçmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Ligde özellikle iç sahada taraftarımız önünde puan kaybına tahammülümüz yok. Ligde iyi ilerliyoruz. Zirveye yakın olmak istiyoruz. Hocamızın direktiflerini yerine getirmek istiyoruz. İnşallah sezon sonunda istediğimiz yerde olacağız" dedi.

Genç oyuncumuz Mert Örnek ise "Aydın'a gidiyoruz. Benim memleketim Aydın. Benim için maçın ayrı bir yeri olacak. İnşallah maçtan üç puanla ayrılan taraf oluruz" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • ercüment  
    21 Aralık 2016 | 18:43
    bjk maçının kaybedilmesini performans kaybı olarak değerlendirilmemeli!hakem maçı resmen katletti.maç öncesi zaten o zemin hazırlanmıştı bjkye moral için her şeyi denediler.avrupada kendileri anadolu takımı kıvamında üçüzler Türkiyede ise krallar gibi korunuyorlar.dikkat edin üçüzlerle yaptığımız maçlara hakem hatası olabilir ama bu alenen karşı takıma çalışmak yavşaklığıdır.tek eleştirim gs maçında dersimize iyi çalışamadığımız.gsnin zaaflarını bilmeyen kalmadı puan kayıpları ortada.hakeme rağmen yenebilirdik.kendileri morallleri bozulunca haksı gol yiyip avrupada 6 tane yiyorlar ağlayıp duruyorlar.biz yine iyi dayanıyoruz.sinir harbine! ilk 15 maç gösterdi ki sahada isimler değil cisimler oynuyor!tabii ruhu olan cisimler.istediğin kadar yıldız getir kendini veren kaç tanesi var!ondan değil mi avrupada üçüzlerin köy takımlarına bile yenilmesi.eksikleri önce kendi alt yapından gidereceksin haaa hallolmuyorsa yetersizse o zaman ptt liginin gençlerine bakacaksın.inanın manyakça paralara değmez.işi bilin yeter ki scout ekibi diye akrabalara oyuncu izletmek bahanesi ile tatile göndermeyin yönetim olarak!
    • adf  
    21 Aralık 2016 | 17:06
    Kupayı kazan Bursasporum bu yil
    • UBDİzmir  
    21 Aralık 2016 | 15:35
    17
    Unitimsah İzmir olarak 50 kişi ordayiz

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR